Buuhhäää!!

Skrivet den: 2008-01-31 @ 07:45:58
Jag flagnar!! Jag flagnarav min bruna färg, jo den var brun tills jag la mig i de där förbannade solariet och då blev jag röd men som det alltid eller oftast blir på mig eftersom jag har så ljus hy så efter 2-3 dagar så lägger sig den röda färgen och blir brun! Men vafan nu flagnar jag bort hela skiten =( Och inte nog med de så känner jag mig äcklig, hatar att flagna och man ser så crepy ut!
Men vad ska jag ta och göra åt de!? Har smörjt in mig som en tok men soom nog de flesta vet så hjälper inte de utan de är baraatt flgna vidare och hoppas på att jag vågar lägga mig i solariet när jag flagnat klart för en ny bränna! Undra sa flundra :P Jo det gör jag nog men jag ska dock bara sola kanske 15 min elr nått på dom där jävla dunder solariumen. De gör ont i mitt ansikte =( Jag brännde mig ju så pass att jag har 3 jätte torra fläckar kring munnen och dom svider samt ser hemska ut! Usch vad jag tycker synd om mig själv idag..

Men om vi blickar framåt på bättre tider så har jag lite småsaker jag funderar på.. Dels att jag fyller år på tisdag, hela 19 år! De ska väl bli kul men de är inte riktigt min grej att fylla år tyvärr av olika anledningar! Sen så har jag funderat på att möjligtvis till sommaren åka ner till spanien, gran canaria och jobba.. Fick erbjudande av nattklubbs ägaren att jobba som chefs bartänder på 2 olika nattklubbar som han äger. Han är även vänn till en kompis jag har där nere så it might happend! Men jag kommer ju inte stanna för evigt om inte min gubbe följer med, att jag kanske möjligtvis klarar en del av sommaren utan honom men längre än så trorjag det inte går. Men han skulle ju iofs kunna ta med sig någon kompis och hänga på ner dit ochta långsemester medans jag jobbar! Ja vi får se hur det blir med den saken!

Idag ska man köra 80 mil, ska ja skratta eller gråta? Hmm nje sova kanske :P E så ruskigt trött så det inte är sant, igår sommnade jag på en föreläsning och det kanske var lite pinsamt eftersom jag inte äns vaknade av att min telefon ringde och att alla tittade på mig! Haha fast jag bjuder på de!

Nej men skämt och sido så ska de bli kul att få komma upp till den södra delen av lappland igen, har saknat det eftersom jag inte har vart där på ett tag nu! Ska bli kul och få träffa vännerna där också! Men ingen utgång för mig del ialf, inte när jag ser ut som en torkad snorkråka! Haha ja e så dum i huvet men å andra sidan så kanske de är bra för då slipper jag vara normal och så slipper jag alltid ursäkta mig och mina allt för knäppa ideér =)

Alla människor är nog knäppa bara det att vissa verkligen vågar visa det, inte skäms över vad andra ska tycka ochd et är så härligt tycker åtminstonde jag. Som magnus sa, en kompis.. Mitt på en föreläsning så vräker han ur sig att han ska nogbörja stöna högre när han har sex!! Ja men hör du inte, vilken knäpp kommentar men så jävla klockren! Han om någon vågar ialf stå för vem han är och skämms inte för att visa sitt riktiga jag!

Undra om jag ska fortsätta ¨på detta inlägg? Jag ha inte särskilt mycket att göra men jag heller inte så mycket mer jag kan skriva så hmm.. Att vara eller icke vara, de är frågan? Haha ja tråkigt har jag och nu avslutar jag detta innan jag gör bort mig allt för offentligt!

puss och kram

syster 11 år!

Skrivet den: 2008-01-30 @ 18:21:15
Grattis syster som fyller 11 år idag. Tiden går väldigt fort måste jag erkänna för jag minns det som igår när du titade fram från din mors mage =)

Jsg har rätt mycket torka idag, vet inte vad jag ska skriva men ja kan ju säga att syster yster fick en utlandsresa i pressent =) Me wont :P

ska in till stan snart, kanske imorgon iofs för det är nog tårt dags snart men ja ska in och snacka med min ev blivande arbetsgivare på guldfynd ang lite små kraffs..

aja nu ska ja ner o käka tårta som jag bakat :D


Är du imot misshandel?

Skrivet den: 2008-01-30 @ 01:20:32
Mitt namn är Chris, jag är 3 år
Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.
Vad kunde annars göra min far så arg?

Jag önskar jag vore bättre,
Jag önskar att jag inte vore så ful.
Då kanske min mor fortfarande ville ha mig.

Jag kan inte göra något rätt,
Jag kan inte alls prata.
Annars är jag inlåst hela dagen.

När jag vaknar är jag ensam,
Huset är mörkt.
Mina föräldrar är inte hemma.

När min mor kommer hem
Försöker jag vara snäll.
Då får jag kanske bara en
Smäll i kväll.

Jag hörde precis en bil.
Min far är tillbaka från
Charlies Bar.

Jag hör honom svära.
Jag hör mitt namn.
Jag trycker mig mot väggen.
Jag försöker gömma mig från
hans onda ögon.

Jag är så rädd.
Jag börjar gråta.
Han hittar mig gråtande,
han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel
att han plågas på jobbet.

Han slår mig
Och skriker på mig.
Jag kan smita till slut,
Och springer mot dörren.

Han har redan låst den,
Och jag börjar stor gråta.
Han tar tag i mig och slänger
mig mot den hårda väggen.

Jag faller till golvet
med mina ben som nästan är brutna,
och min far fortsätter kalla mig fula namn.

Jag skriker Förlåt
men det är för sent.
Hans ansikte förvrids till
okänslighet.

Värken.
Smärtan.
Igen och igen.

Åh snälla Gud, förlåt mig.
Snälla låt det ta slut.

När han äntligen slutar
och går mot dörren
ligger jag där känslolös.
Gråtande på golvet.

Jag heter Chris.
Jag är 3 år.
I natt mördade min far mig.



Du kan hjälpa...

OM DU ÄR EMOT BARNMISSHANDEL

my book!

Skrivet den: 2008-01-29 @ 17:53:12
Fick inperation av lali om hennes bok. Jag har länge jobbat på min bok och den är snart klar, tänkte dela med mig lite av boken.. Ett utdrag från my book!



                                   

Ett liv i misär

 


Sanna är nu 19 år och har bestämt sig för att lägga det förflutna bakom sig. Men något som hon vill få sagt innan hon kan gå vidare är hennes story om en uppväxt i misära förhållanden.

  


Jag minns det som igår, jag var ungefär 4-5 år och var ständigt rädd för att yttra mig om både det ena och det andra. Att säga att maten kanske inte var så god, fråga hur mycket klockan var eller att kanske om jag fick dricka ett glas vatten var något jag bävade för.

Att yttra sig vid fel tidpunkt var inte uppskattat av min mamma och hennes man, och fel tidpunkt kunde vara närsom på dygnet. Det bästa var ju att inte yttra sig alls. Skulle det nu vara så att jag exempelvis frågade efter ett glas vatten, och det vid fel tidpunkt, fick jag mer än bara en utskällning, ibland trodde jag att fönstrena skulle gå sönder.

Jag tillbringade den större delen av tiden i mitt rum med huvudet nedtryckt i huvudkudden och grät. Vad hade jag gjort för fel? Varför hatade dom mig så mycket? Det är inte så lätt att förstå saker och ting när man bara är ett litet barn


Jag fick inte vara ute så ofta men när jag väl var det så älskade jag det, jag fick frihet! Jag var så lycklig att jag kunde spricka i tusen bitar, men när jag hörde mammas rop kände jag hur det drog ihop sig i magen och det svartnade för ögonen. Jag ville verkligen inte gå in och sitta i mitt rum med de få saker jag hade. Det var trist kan jag lova!


Jag minns när min syster föddes, jag var 5½ år och den mörka vardagen jag levt hit tills blev nu ännu mörkare. En prinsessa kom till världen och allt som hände var mitt fel. Hur fan kan det vara mitt fel att hon cyklar ner för trappan med sin 3-hjuling? Nej, jag fattade verkligen inte vad jag gjort för fel.


Redan vid så pass unga år önskade jag att jag var född i en annan familj eller att jag krockade när jag åkte med i någons bil och dog. Jag ville inte leva! När jag var 9 år flyttade vi långt bort, jag slets ifrån mina vänner och det var som tusen nålar i hjärtat för det var ju bara dom som tyckte om mig och ville umgås med mig, och nu hade jag ingen.


Flytten berörde inte mig efter ett tag, på något vis vågade jag inte visa min sorg för mamma och hennes man.

Jag började årskurs 3 och hoppades innerligt på att få nya vänner, visst fick jag de men det var bara ytligt. Jag bodde så pass långt ut på landet att jag inte kunde ta mig någonstans men det spelade egentligen ingen större roll eftersom jag inte fick åka iväg. Jag var tvungen att vara hemma och laga mat, diska, mocka i stallet och allt som hörde därtill.


Min tionde födelsedag kom och jag hade inte reflekterat över födelsedags kalas innan men nu slog det mig. Under mina tio år hade jag aldrig fått någon present och aldrig haft ett födelsedags kalas. Jag frågade mamma men fick inte något svar av henne så jag gav upp redan innan jag börjat. Jag ville så gärna men orkade inte längre.

Det gick en massa år med samma misära förhållanden och nu hade jag hunnit fylla 14 år. Nu hade droppen som fick bägaren att rinna över kommit. Jag som en gång tyckt om skolan och haft bra betyg hoppade av, drack sprit och öl i stora mängder i stort sett dygnet runt. Jag var som 14 åring både alkoholist och drogberoende. Jag var kanske inte den som tog tyngre droger eller så ofta, men det som jag kom över tog jag.

Detta gjorde jag inte för att vara tuff och ball utan för att jag helt enkelt inte orkade mera, mitt liv var slut och det enda som hjälpte mig då var sprit och droger.

Flera gånger hade jag försökt ta mitt liv men jag klarade mig varje gång. Kanske berodde det på att jag innerst inne ville leva mitt liv, att få bli vuxen och  få egna barn, jo det var en dröm som jag ville skulle bli sann.

Jag levde mitt misära liv som alkoholist och drogberoende i 2 år till innan jag hade fått både ork, mod och ett så pass stort hat mot min mamma och hennes man att jag drog ifrån dom. Jag fick mig en underbar pojkvän som jag flyttade ihop med, i Strängnäs bodde vi i 2 år innan jag lämnade honom på grund av olika anledningar.

Idag är jag 19 år och har lagt allt mitt gamla bakom mig, att dom ska  få som de velat i hela sina liv var jag inte bered på att ge dom. Jag tog mig i kragen och bestämde mig för att sluta bry mig, att min glada fasad skulle bli en verklighet och att jag skulle krossa dom.

Än idag är inte min glada fasad helt och hållet mig själv men jag jobbar på det och visst får jag ångest och mörka dagar med trauman från barndomen men som sagt dom ska inte få som dom vill med mig, min kropp mitt liv och därmed jag som bestämmer.. Skammen den som ger sig!


vackert och så sant

Skrivet den: 2008-01-29 @ 16:35:19
image301


Hittade detta i tessans blogg som i sin tur tagit den.. men den e så fin och så sann så de e sjukt!

im muito doente agora

Skrivet den: 2008-01-29 @ 16:07:55
de här är inte kul.. jag tror jag smäler av, min kropp håller på att dö! Fan jävla solarium, de måste ha bytta rör med tanke på att ja prata med pappas sambo och även hon lyckats bränna sig på exakt samma solarium på 20 minuter, och hon är igentligen den som aldig bränner sig utan blir brun på stört..
Jag ska tamej fasen åka tillbaka till kanarieöarna o sola elr nått och strunta i solarieöarna :P haha..

min mam ringde ideg, hon har fan inte hört av si gpå jag vet inte hur länge.. vet inte vad hon ville igentligen för jag sov endå när hon rinde..
detta kommer nog bli ett mycket kort inlägg då jag inte känner för att sitta o skriva.. nu ska ja göra nått annant för att sitta still på mina brända skinkor e ingen hitt.. hehe

puss o kram

im back!

Skrivet den: 2008-01-28 @ 20:21:15
Nu är jag tillbaka från cran canaria efter 1 veckas vistelse där. Jag vill så gärna tillbaka och jag saknar stället nå grymt mkt. Fick många härliga kompisar där som jag oxå saknar att umgås med. Har aldrig träffat så klockrena snubbar! Haha..
jag fick mig ett ebjudande därifrån om att komma tillbaka i april och jobba på ett av cran canarias största nattklubbar, ska va bartänder typ och jag vill men det tar sammtidigt lite imot eftersom gubben inte kan följa med.. Vi får se hur det blir med den saken men jag kommer ialf inte stanna för evigt, kanske bara under sommaren elr nått!
Vi festade, solade och sov mestadels av tiden, jo absolut så upptäckte vi stuffs oxå cus i love new experiens =)
Vädret var jättefint, varmt och skönt, runt 20-25 grader i skuggan fast en dag hadde vi 32 grader och människorna där nere tyckte vi var knäppa som inte frös..  my gosch vem fryser i 32 + grader??
Vi lärde känna några bögar som jobbade på pubben vi satt på innan vi åkte vidare till nattklubben, så jävla underbara människor så de inte är sant! Vi fick en massa gratis sprit av dom och dom lät oss hänga med ut på gallej =) Vi umgicks med dom på dagarna oxå, fikade och lite allt möjligt! I realy miss that time

Jag handlade dock inte så mycket där nere, vart en kjol, en klänning lite cigg, sprit och smått och gått. Min kappsylöppnare e nog de mest klockrena.. en kuk =) haha

Nu är vi tillbaka hemma som sagt och ja idag tänkte jag bättra på min bränna i solariumet och jävlar vad jag ångrar att jag äns tänkte tanken.. Jag var brun sen veckan där nere så jag tänkte att 20 min i ett solarium inte borde skada men gisses vad jag tog fel.. De måste bytt rören precis elr nått utan att skyltat om de.. 20 minuter i ett solarium gav mig första gradens brännskada.. fan vad ont det gör!!! Tyck synd om mig =( de gör ialf jag och ävenmin gubbe men dock bara lite för han tkte ja fjaska som ville göra mig fin i ett solarium.. Hmmm..

Bilderna kommer så småningom, har inte fått in alla på datan än så ni får se mer sen.. kan lägga in en bild på mig och micke den första dagen vi var där.. Look and enjoy ; )

        

Inte många timmar kvar

Skrivet den: 2008-01-19 @ 08:59:29
nu är det inte så många timmar kvar tillsjag flyger härifrån. Det ska bli skitkul men ja kommer verkligen att sakna min gubbe, ja hatar o va ifrån honom :( men vi åker på en egen semester snart, kanske i mars elr nått och då ska det vara 2 vckor i egytpten för jag har alltid velat åka dit men får se hur de blir nu..

Jag har packat allt som ja ska ha med mig, tror ja! Men skulle det nu vara så att jag glömmt något så köper jag det där nere.
Jag undrar hur seriösa tatuerings studiorna är där nere! Jag skulle vilja göra mig en tatuering av de alla 7, en grej som symboliserar livet och dess svårigheter, ingen kommer ur livet levande och alla måste trampa på onda ting för att nå de bättre.. Jag vet exakt vart och vad jag ska göra. Men vi får se hur det blir med den saken för jag kanske inte vågar göra de utomlands uatn låter svanska killar göra den istälet.. men som sagt så får vi se.
Men jag har hört att om man tatuerar sig i nacken så får man inte färga håret längre ? Någon som vet om det stämmer? Låter lite mysko..

Nej nu ska ja ner och äta frukost för kl 11 rullar bilen hemifrån!

Så nu ses vi inte på ett tag!

puss och kram

nytt inlägg!

Skrivet den: 2008-01-18 @ 20:52:00

Nu är det ett nytt inlägg igen men jag kom inte på någon rubrik så det vart den klatchigaste ever :D Jag har rätt tråkigt, sitter och funderar på vad jag ska ha med mig om jag har packat allt! Har jag det? hmm vad bör man ha med sig?
Jag har packat:

Kjolar
klänningar
skor
bikininsar
linnen
tröjor
underkläder
sololja
uv skydds inpackning för håret
nagelolja för spröda naglar vilket som inte är men lär bli
after sun oil med aloe vera
pass och pengar
smink
shampoo+balsam
oljor för håret
nagellack och några smycken.
kamera med extra uppladningsbara batterier
lätt och tunn jacka.

Vad mer? hmmm




shoefreak

Skrivet den: 2008-01-18 @ 17:51:27
Jag är totalt galen i skor, nå fruktansvärt. Jag kan inte gå och handla på stan utan att inte köpa ett par skor. Har säkerligen ca 30 par skor och de flest är ju då high heels givetvis därför jag tycker såå mycket om de. Jag var in i en affär för ett litet tag sen och såg ett par stövletter men jag lyckades hålla mig att inte köpa dom tills jag gått ut ur affären och grubblat, blivit sjuk och nästan gråtit för jag inte köpte dom. Det gick 1 vecka prick sen åkte jag tillbaka och köpte dom and i love them soo..
Resan är imorgon, tiden har gått så jäklans fort att jag glömt bort att leta fram mitt pass men iofs så vet jag ju vart de ligger så de är nog inga problem. Jag har tänkt lägga in 2 bilder och självklart är det på mina skor, dock inte alla för ja tror knappt de skulle få plats på bild men de som ja ska ha med mig på resan och en ensam bild på skorna gubben köpte till mig bara så där. Jag bara älskar dom!


    

Puss och kram

crossroads

Skrivet den: 2008-01-17 @ 20:42:42
jag tittar på crossroad nu, rätt bra faktiskt och ja ni får skratta för att ja tittar på barnfilm men vill ni veta en sak, jag älskar barnfilmer och teknat... haha




Puss och kram

Bildbomb!

Skrivet den: 2008-01-17 @ 09:57:35
P2220209.jpg image by Mandis3n  P2220218.jpg image by Mandis3n   Calima.jpg image by Mandis3n   Bild001.jpg image by Mandis3n  Bild125.jpg Ja o Wira image by Mandis3n  Wira.jpg image by Mandis3n  Bild054.jpg Tess image by Mandis3n  2007-03-10032-1.jpg image by Mandis3n  blandatochsemester202.jpg image by Mandis3n  blandatochsemester165.jpg image by Mandis3n    blandatochsemester161.jpg image by Mandis3n  blandatochsemester012.jpg image by Mandis3nblandatochsemester095.jpg image by Mandis3n    Florida2006045.jpg image by Mandis3n   Oden, tatcha, calima, jag o wira, ja o wira hoppar, wira, tessie, syster, lillebror, lillasyster, mamma och tommy, jasmine (systerdotter) håller i min orm, jasime och isabell (systerdöttrar) jag och syster i usa

Min älskade vän!

Skrivet den: 2008-01-17 @ 09:48:30
Pay it forward född i april år 2000.

Peggen jag älskar dig min bäste och trognaste vän!

Bild045.jpg Peggen image by Mandis3n   Bild019.jpg Peggsson image by Mandis3n  Mandas191.jpg Krille rider peg image by Mandis3n

Mamma o peg, pegg inför en ridtur samt gubben som rider.

Tilde

Skrivet den: 2008-01-17 @ 08:04:16
Tilde skruttan du är me rän älskad!


Kristoffer Jakobsson jag älskar dig!

Skrivet den: 2008-01-16 @ 21:58:39
Han som älskar dig för den du är.
Han som visar vad han vill, känner & tycker.
Han som smsar dig var han än är.
Han som bryr sig mest.
Han som kan få dig gråta av sina vackra ord.
Han som vill visar upp dig för hela världen.
Han som kan säga vad som helst om dig över allt och
bryr sig inte om hur många tjejer han förlorar som vill ha honom
Han som alltid kan ställa upp för dig.
Han som vet när du är lessen och glad.
Han som betyder mest i dina ögon.
Han som kan vända sig till vem som helst och säga:
ser du den vackra flickan där borta?
Hon är min föralltid.


Det är därför jag älskar dig så gudomligt mycket kristoffer jakobsson nu och för alltid!



image88

1700 tals bordell vs mordern bordell

Skrivet den: 2008-01-16 @ 08:16:17
vet inte om jag kanske ska berätta det här men ja gör det ialf =) Jävlar om du snor ideén då blir jag arg.. hmmm
Men i vilketfall som helst så har ja en fotosension på g av en 1700 tals bordell vs en mordern bordell. Syftet med just det är att få fram hur tiden har ändrats under alla dessa år, snarare århundrande.

Och nej jag står inte framför kameran utan jag muar men har givietvis modeller. 3 st som heter My sussie och Ev emilia hon verkade på men får se när hon bestämmt sig. Jag vart tillfrågad av en fotograf som heter Gregorio att han ville använda mig o mina modeller i ett projekt. Han tyckte även ideén var superb så here we go! Fotosensionen blir någon gång i feb mars kanske, beroende på hur fort vi får tag i rätt lokal samt kläder. Visst vi kan sy men det kommer ta aldeles för lång tid tycker jag så det måste lösas på annat sätt. Jag åker utomlands så där försvinner en vecka och när jag kmr tillbaka så är det feb och då är det eld i arslet. Men det ska bli kul!

Någon annan som är intresserad? hör av dig..

Puss och kram


       1700 tal                                                                   2000 tal

   

Dator elr tulpan?

Skrivet den: 2008-01-15 @ 11:28:47
                                                                                                                                                             

Igår fick jag en dator av min pappa och styvmamma =) I love it!  Det var en laptop av någon modell, jag vet inte vad
den heter men ska försöka få fram en bild så får ni se ialf  =)                              

Tulpanens dag är det verkligen de? Tycker det är lite tidigt just nu men ja dom sa det ialf, och jag verkligen älskar tulpaner !

Alla slaggs tulpaner i alla färger är så fint att jag alltid vill ha tulpaner hemma. Under vinter halvåret kan det vara svårt att få tag i dom men så fort jag får nya om att de allra första tulpaner finns för försäljning så far jag dit som en pil och köper ett helt gäng!

vet du hur man får tulpaner att stå raka längre? Jag vet! Häll 1 till 2 droppar diskmedel i socker vatten och låt plasten stå kvar ett dygn. Det funkar jag lovar!!





                                          image87


Trötter :O

Skrivet den: 2008-01-14 @ 07:56:11
Jag är såå trött att jag knäar snart, de snurrar i hela mitt huvud och jag är illa mående. Är nog hungrig men får allt vänta till lunchen för mina pengar jag har ska ja växla in till euro senare. Anledningen till varför jag är så trött är för att jag har suttit i en bil och kört ca 150 mil bara i natt!! Elr ja från klockan 13:00 igår förmiddag. Jag och krille skulle ju som sagt till sthlm och strtade klockan 13:00 och var i huddiksvall kl halv 9 och vad tror ni min knäppgög till gubbe kommer på? Jo att han glömt 3 par nycklar hos sina föräldrar som han bara måste ha! Vi har nu redan kört ca 50 mil och nu ska vi vända om igen och köra 50 mil uppåt för klant arslet glömde sina nycklar som han måste ha. Sagt och gjort jag drog runt ratten och gjorde en snäv jävla u sväng för jag var kankse inte på topp humör men de försvann bara kort därpå. Minuter blev till timmar som blev en evighet.. Klockan 6 imorse var vi framme i sthlm.. 17 timmar och lite drygt 45-50 mil i omväg för tokstållen glömt nycklarna!!
Han fick ju givetvis sova hela vägen förutom en pluttbit då han körde, ca 1½ timme resten körde jag och trött ät jag kan jag lova!

Inte nog med att vi vart mycket sena så höll vi på att krocka med en älg, jag körde så klart och det var än ljust ute. Jag ser hur det står något mörkt längst granarna i dikeskantan, de var skymning och jag bromsar bar mycket, var nere från 70 km/h till säkert 30 km/h innan den förbannade älgen går ut och ställer sig mitt framför vår kommande bil. Jag trodde av själ och hjärta att vi skulle krocka så ja skriker lite halvhögt HELVETE!!  Krille vaknar upp och undrar vad som händer och då har vi älgen bara 1-2 meter framför bilen. de var verkligen på ögonblicket att älgen sprang av vägen till sist, hadde den stått kvar endast 1 sekund längre så hadde det smällt. Och vem vill krocka med en stor tung älg!? Inte jag ialf..

Nu har ja berättat dei alf, och måste ursäkta min stavning från föregående inlägg för de e massor av stavfel som kan göra de drygt o läsa men de var fel på de tangetbordet så hoppas de inte gör nått!

Ska kila!

puss och kram


     Där har vi en syndabock som ställde sig på vägen framför våran bil...

Jonny cash

Skrivet den: 2008-01-13 @ 13:33:14
Jonny cach !!

Finns det någon bättre sångae n vad han är? Viserlgen så är han död meså gudomligt bra så jag trötnar alrig på hans låtar. Dom känns så sanna, lysar du på texten såknman nästan känaat vissa låtar sjunger han om dig! Jag bara älskar honom!

Nu är det inte långt kvar till jag och Micke åker till Las Palmas, de ska bli väldigt skönt att få komma bort ett tag och bara få slappna av, ligga på stranden och sola, bada och för hoppnings vis få en snygg bränna :D
Måste börja fundera påvad jag bör ha med mig nr vi åker, bikini är ju nr 1 givetvis. Gubben har lovat att köpa ett par nya skor till mig som jag kan använda där nere, och under sommaren hemma oxå så kart. Dom är svarta högklackade med öppen tå och lite guld detaljer = i love.
Det kan förekomma stavfel men de är bara för att datorn är trasig, tangenterna e lite tröga!

Igår var vi på skotertävling, jag ,krille, micke och jenny i östersund ca 20-25 mil härifrån så det tog ett tag att komma fram. Krille och micke fick för sig att gå in på systemet i ström, de kännde sig lite ölsugna och lilla jag fick va chaufför sm vanligt. Men iofs så gör det inget för jag dricker inte nu ändå..

Nu snart om bara ett litet tag ska jag och krille börja vår färd till sthlm, uscha!! Längtar tills vi flyttar, de ska bli såå kul :D Jag har ju som sagt sökt jobb redan så får hoppas på de bästa!

Nu ska ja sluta.
puss och kram


   Legenden Jonny Cash



    Mina skor jag ska få a gubben :D

Jobbsökande !

Skrivet den: 2008-01-10 @ 08:44:41
Jag är trött på att inte jobba, har alltid jobbat hela min ungdom, ja när man nu fick börja jobba.. Men iofs så jobbade jag innan jag hade den rätta åldern inne för "riktiga" jobb. När jag var liten så jobbade jag genom att klippa gräsmattor och även hundar :P Jag klippte och trimmade och rastade dom, var djur/barn vakt samt styrde snö med traktorn under vintrarna. Jag red till hästar och jag hjälpte till att bygga på hus, målade och najade armerings järn. Jo jag har gjort en del för att få ihop några slantar, men dom tog ju slut lika fort som jag fått ihop dom. Jag var ju tvungen att betala för mina djur då bla hästar katt kanin och orm dom andra djuren är mammas. När jag hade rätt ålder inne så började jag jobba som ridinstruktör på ridskola samt att jag red in deras nya stjärnskott samt att jag jobbade som kassörska på en matbutik inne i stan. Jag har arbetat som städare och som assistent. Nu är jag trött på att inte ha ett jobb, jo jag pluggar sista terminen nu men jag har alltid jobbat ialf men inte nu!  Hmm, men de är ingen idé att söka jobb här nu av olika orsaker. Men jag har sökt jobb, dock i vilhelmina och jag vet ju att dom jag sökte på kommer jag inte få just för att dom behöver personal nu och jag kan inte börja jobba för äns den 5 juni och det skrev jag i min ansökan så för hoppningsvis så har de kvar min cv för framtida tjänster.
Jag har sökt på 5 olika jobb tror jag det var och det är ju bättre att jag gjort något ialf än bara sitta ,ed tummen mitt i handen.
Jag får knäppen utav att inget göra spec när jag vet att jag har saker och göra men att jag kanske inte måste göra de nu, fattar du? De där vart lite komplicerat tror jag men endå! Hahaha..
Jag är den typen som älskar att göra något, fara runt i skogen och knata, köra bil eller ut och gå med hundarna, måla, styra snö.. ja men allt möjligt, att bara sitta rätt upp och ned och inte göra nått för jag kan bryta en nagel är absolut inte min grej -  jag blir knäppast av knäppast då.. Till och med kan jag tyka det är kul att tvätta kläder, diska bära skrot och bråte m.m bara jag har nått att göra. Men det nog absolut roligaste av allt är just att få vara i stallet och pyssla om allt kul kul kul :D
Har pratat med syster min ang peggen, mammas häst som jag egentligen fick men hon tog tillbaka honom :( Han är till salu men har hamnat på foder hos en tjej i sandviken, är han kvar utan att hon köpt honom så ska jag köpa av honom av mamma och givetvis ta med honom upp i vår när vi flyttar, har kollat med Emily ang stall platser och det finns några lediga! 
Jag har även bestämmt mig för att köpa hund, elr ja de har vart bestämmt länge men nu vet jag vilka raser jag ska ha på dom, antingen en Chiuhaua, pomeranian, mops alternativt en korsning mellan dom.. Och en Akita ska jag ha! Krille kommer nog köpa sig en älghund samt en jack russel, de blir ju 4 hundar vilket kan uppfattas som kansk elite många men å andra sidan så kommer vi bo i en 3 våningsvilla med hundgård, samt att krille kommer ha med jack russeln på jobbet så jag kommer endast ha 3 hundar hemma. Man skulle ju kunna strunta i att köpa en älghund då Akitan är en jakthund så kanske att han duger åt min gubbe i skogen och då blir det ju endast 3 hundar men dock bara 2 hemma..

Jag längtar verkligen efter att få flytta, mer än något annat just nu. Jag måste få komma bort från den här hålan som kallas stockholm. Mitt liv här har inte varit det bästa ia lla lägen, visst det har sina goda stunder men övervägande så har dom inte vart bra. När jag träffade krille vilket snart är 1 år sen Oj vad tiden går fort!! så bestämmde jag mig för att börja om mitt liv på nytt, vilket gick bra till coh börja med men nu så känner jag att det inte går. Jag måste få lämmna allt detta bakom mig, få en helt ny start någon annan stans för här går det inte. Att få flytta ca 70 mil ifrån allt kanske ger en bättre start på ett nytt liv och tro mig jag längtar som attan!!

Puss och kram



                    
                                                                                                                                                                                Från vänster : Chiuahua, mops, pomeranian samt en Aktika

Utomland utomlands utomland.. Grand Canaria here we come!

Skrivet den: 2008-01-07 @ 18:49:28
Japp då var resan betald,jag och micke fick nå knäpp idag att vi gick och köpte varsin resa till Grand Canaria fatta att ja ska utomlands, jösses vad kul.. De var inte så länge sen jag var utomlands men då i africa. Nu blir det ett vanligt turist resemål men det är dock lika kul de, ligga på stranden hela dagarna och festa på kvällarna.. Gosch så skoj et kommer bli!
Tänkte först beställa en biljett till min älskade gubbe oxå men han fick inte ledigt från jobbet så han får allt stanna hemma.. Det bllir jag och Micke som får göra Grand Canaria osäkert. Gissa när vi åker? Nästa vecka :D Så förbannat jävla kul vi ska ha de! Jag länktar till tusen.
Åh vad vi ska sola, bada festa shoopa och allt möjligt kul man kan tänkas göra där.. Hahah..

Grand fucking Canaria here we come !!!!


                    

Redigerar mig blogg..

Skrivet den: 2008-01-07 @ 09:20:15
Som rubriken lyder så försöker jag fixa min blogg.. ville ha en så där fin blomma i början av inläggen och det vart först väldigt fult så jag har gjort om de 20 tusen gg, nu kan jag alla koder i huvudet till och med :P. Tillslut fick jag till det någorlunda men dock så måste jag använda vit bakgrund för det ska se klokt ut och igentligen så e ju inte vit bakgrund så kul men jag får ju ha min blomma där iaf och man kan ju inte få allt!

Jag är seg, sov max 3 timmar inatt. Jag fastnade framför tv igår som visade animal coops huston och de måste man ju bara se. Hade jag bott i usa och inte behövt jobba så hade jag lätt hjälpt till dom för de är ju så hjärtskärande att bara se hur djuren behandlas.. Stackar små pluttar!

Har köpt mig en smörgås, en jättestor o ja pallar inte äta hela den.. ska jag kasta? Svar ja.. Märks det att jag har tråkigt och inte vet vad jag ska skriva? Man kanske inte ska uppdatera varje dag, de finns ju då inget o skriva om förutom ja gick upp den tiden åkte de tåget kom hem åt och sov som typ är den vardagliga sysslan och hur kul är det att skriva så var dag? Inte skoj tycker jag så kanske är det bäst att de får gå någon dag imellan så kanske man har mer o komma med! Men men..

Jag och anna åker utomlands snart, de har jag bestämt! Vet dock inte vart men ska spara ihop lite mer slantar så tar vi en sista minuten kanske i mars någon gång elr så! Skulle vilja ta mig till eygypten elr bulgarien, varkar vara trevliga ställen! jaja nu ska ja ring åt min darling tror ja.. se hur de går för honom o jobba!

ha de gott!
puss och kram

  Bulgarien vs Egypten 

Efter 21 timmar

Skrivet den: 2008-01-06 @ 22:50:44
Så är man tillbaka i sthlm igen, efter 21 timmars bilfärd men dock så sov vi några timmar oxå men endå.. Åkte ifrån vhlmina igår kväll vid halv 8 och var framme i sthlm idag klockan 16:30.
Kan inte påstå att jag tycker det är kul att sitta så länge i en bil, blir lätt träligt i längden! Men vi stannade i gävle för att äta lite och vem möter vi på? Jo självaste arvingarna!! Så vi låtsas att ja är you know almoste famous ; ) Haha

Har inte så mycket nytt att komma med idag känner mig lite tom i huvudet så ja tro nog detta blir ett kort inlägg..

Kanske kan skrapa ihop lite bilder istället..

Puss och kram

      Här har du då min brudklänning jag skaha när jag gifter mig samt mitt blivande slott :D

Dommerdagen är kommen...

Skrivet den: 2008-01-05 @ 11:46:17
Jag vill verkligen inte åka, jag vill inte!! kan det inte bara vara juni så jag har tagit studenten och flyttat till vårat hus.. Jag trivs så bra här med alla nya vänner och all snö och snöskotrar.. De värsta med resan är nog att den kommer ta sådan lång tid, normala fall tar de ca 6 timmar om det är sommar och kanske 8-9 timmar när det är vinterväglag men nu när vi ska dra ner husvagn så kommer de ta typ 20 timmar.. HHmmm * suck stön och pust *

Har i vilket fall gjort mig i ordning, får gäster hit så vi ska äta en himelskt god middag innan jag o krille far, mumms :)
Jag vet inte om jag har så värst mycket att dela med mig av just nu, har nog bloggtorka :P men jo juste vill ni veta vad vi ska äta för god middag?

Älgstek!! De är så ofantligt gott så de inte finns ord, specielt svärmoras älgstek.. kalla den för Älgstek alá sabina.. Haha..

Nej ska ner o ta ännu en kopp kaffe, är lite trött idag då jag gick upp vid 10 och ja gick inte o la mig föräns vid 4 i natt.. o ska jag kunna hålla mig stadig på vägarna ikväll med en stor tung husvagn så måste jag piggna på mig lite..

Och en sak till jag glömde, ja ska göra en fotosension om bara ett litet tag och behöver en alternativt två till tjejer och helst en kille oxå, han får gärna vara i den övre åldern då självaste temat kräver en man och ingen pojk.. Mua och hår stylist är redan klart men ev behövs det en till..  Fotograf är även det fixat!!
Hör av dig om du är intresserad!!

Vi hörs..

Puss och kram Amanda

 Älgstek alá sabina :D

oouufff...

Skrivet den: 2008-01-04 @ 19:14:22
Jag är inte så värst jätte duktig på att uppdatera er men nya händelser men det är dock för att jag inte är hemma, är hos kriles föräldrar som ni kanske vet så jag kan ju inte tillbringa dagarna vid datan.. Men nu är jag här ialf..

Dessa 2 veckor jag haft ledigt har varit välbehövda kan jag lova, har vilat ut rätt så ordentligt och mest slappat och tagit det lungt. Har varit i storuman under självaste julafton som jag kanske redan har berättat och dagen efter om det är juldagen, hmm jo men så heter det nog då var vi på hotellet och festade. Det var jävligt kul kan jag säga fast krille var ju som försvunnen hela kvällen.. men jag hade kul med alla andra..

Dagarna mellan jul och tjosan hajsan till nyår har varit lugna men när nyårsafton närmade sig så var det dags att sätta hjärnan i arbete igen, skulle vi bara vara hemma hos mina svärföräldrar och ta det lungt elr skulle vi festa? Vi bestämde oss inte föräns vid 8 den kvällen, elr jag hade bestämmt långt innan att jag inte skulle dricka nått, jag var nykter på självaste nyårsafton :) Men vi åkte upp till kittelfjäll och krille söp kan ja då lova, kanske lite för mkt men detaljer om den kvällens händelse behöver jag nog inte nämna så vi lägger ner de..

Nu sitter jag och gruvar mig nå kopiöst, ska åka hem imorgon men husvagnen påkopplad. De lär ta minst 15 timmar men jag gissar på fler timmar endå.. Du kanske vill byta?! Haha ne ja tänkte väl!

Men nu skaja ner o dricka kaffe med svärmora.. Ha de gott!

Puss och kram