Skilnad på olika saker..

Skrivet den: 2009-10-20 @ 19:51:46
För de första så har jag inte skrivit på väldans länge.. gissar nästan på att folk slutat läsa min blogg över huvudtaget men de gör mig inte då jag skriver för att ventilera tankar och annat!

Jag har väldigt mycket i mitt huvud just nu, jag tänker hela tiden så att de nästan luktar bränt och vad får jag ut av de!? Mest soppa och en massa dumma och dåliga ideér tyvärr!

Men hur ska man undgå tänkande? Det går nog inte skulle jag tro. Skrev precis ett riktigt långt inlägg om de som far omkring i mina tankar nu men ja kan inte publicera de.. Tänk så skulle de förstöra och inte laga!? Jag vågar inte ta risken så vi hoppar de.. Men ialla fall så är det väldigt tungt och allt jag vill är att h*n ska se de hela från samma synvinkel som jag gör.. Ibland så trampar du riktigt ordentligt på mig och jag tvingas ljuga för att jag inte vågar berätta hur det egentligen ligger till för risken att allt ska som sagt förstöras..

Men iaf så ska jag ta mig ett långt bad nu, det är nog då mina tankar far runt som mest.. Alltså är badrummet, duschen/badkaret min metropol för tänkande! Jag gillar att känna vattents värme nudda min nakna kropp och jag behöver inte göra mer än tänka.. Antingen på de som gör mig glad eller på det som tåls att ägna en tanke på..

Det är mycket nu och om jag egentligen borde känna mig lycklig om jag iofs gör så finns de där små sakerna som tynger ner mig.. Men igår fick jag se en film från youtube, en man med endast en torso som berättar om hur man tar sig upp från de djupaste hav till de små rosa molnen när allt känns jobbigt och tungt och vet du!?? Kan han utan armar och ben demostrera hur han tar sig upp från liggande position till stående på ett par stumpar så kan fan jag med.. Lite bekymmer har väl ingen dött av?

so long suckers!
xx