Blond vs brunett!?

Skrivet den: 2008-11-28 @ 21:01:56
                                                    



                                                                                                   VS

                                               




                                                                  Så va tyck ni gott folk?

jaha så bröt ja mitt löfte!

Skrivet den: 2008-11-28 @ 07:54:04
Tjejerna kommer inte längre till mig i helgen för guess what!? Jag ska jobba! Dom frågade om ja ville och jag vet att ja sa till mig själv att inte jobba men dom där 20 extra timmarna var så lockande så ja kunde inte säga nej för ja behöver verkligen pengarna!
Pratade med Veras uppfödare igår och diskuterade lite om när jag får åka o hämta hem henne och lite runt om där! 4 Januari åker ja och viktor till skinnskatteberg och hämtar hem lilla vera så nu blir de 2 hundar i hushållet och vem vet om de kanske blir en tredje snart!? En engelsk bulldog som ska heta Bosse men de lär nog bli senare iaf när större lya finns o tillgå!

Så har dagen med stort D kommit! Jag är ledigför första gången sen exakt 2 veckor tillbaka och ja ska nog försöka städa upp lite hemma samt att ja eventuellt ska visa viktors lägenhet för en tjej som vill byta bort sin till något mindre! Ska ringa åt henne senare på dan och höra om hon fortfarande är intresserad av bytet!

Och ja vad har hänt och vad kommer hände inom kort? Jag har jobbat som en tok försökt planera min 20 års dag och sen har ja nog fan inte gjort så mkt mer! Tiden går åt att jobba och när man väl kmr hem så kryper man bara ner i sängen och sover. Hinner knappt träffa viktor nått för han sover oftast när ja kommer hem från jobbet vid 11.

Men som ja sa i helgen ska jag jobba och inte göra så mkt mer, viktor ska till norrtälje och hjälpa sin pappa och bygga om husen de har där ute så de blir en hel helg till o sova själv :( elr ja har ju min prins Egon iofs men de kmr bli tomt i sängen.. Ingen som far runt med armarna elr rullar på en elr tar så mkt plats att man nästan trillar ut.. ingen som bufflar runt som en valross och ingen o kramas med.. Den här helgen kmr gå seeeggggtt!! Uscha.

Men nu ska jag gå igenom min data lite och rensa ut den! Kanske att ja slänger upp nån bild senare!

puss och kram

en helg fylld av julbak :)

Skrivet den: 2008-11-24 @ 16:24:31
Nästa helg har jag bestämmt mig för o inte jobba nått alls oavsett hur mkt dom vill att jag ska göra de! jag ska hem tjejerna hit och baka en massa godsaker!
De blir knäck,lussekatter,julchoklad samt ischoklad, pepparkakor och vörtbröd. Får se om vi hinner med nått mer!

Jaha ja det har hunnit bli den 24 november.. huvaligen vad tiden går fort säg ja bara! usch o fy! Tyvkte de nyss var julafton, jag minns det verkligen som att de var igår jag var uppe i sorsele och firade jul med krilles familj och nu är de lixom ett år senare.. Ne ja undrar helt seriöst vafan de här året tog vägen!? Vafan har ja gjort? Vad har ja ådstakommit detta år? Inte ett skit! Fyfan men nästkommande år ska bli anorlunda kan ja lova!
Dels så börjar året med att Vera kommer hem, min nya lilla pomeranian valp. Egon ska få sig en liten kompis så han slipp vara helt ensam! Sen har ja nog planer på att jobba ihop en del pengar så tar ja en flygstol till thailand och reser runt där! Fler resor kommer de garanterat o bli men mycket av dom blir nog inom europa då jag har vera och egon, man får ju endast flyga inom europa om man ska ha djur med utan karantän!

Just nu så springer jag mellan dator och runt om i alla andra rum i lägenheten, städar men just idag var de tungt o städa så ja får pausa med o glo lite på datorn!

Ja ska föresten åka upp till vilhelmina snart igen, vet inte om ja hinner innan jul men ennars blir de efter jul. Måste hälsa på alla där uppe specielt min Anna! Jag saknar henne nå kopiöst! Den mest underbara människa jag stött på! Jag skulle inte ha något emot att flytta upp dit, fick jag mig ett jobb där.

Men men nu har ja inte tid längre!
Ha de bra..

kram

Amanda is very very confused!

Skrivet den: 2008-11-18 @ 07:21:56
Får jag börja mit inlägg med och skriva Helvetes jävla skit piss bajs prutt helevtes jävlar!!!!! ? Om inte så gjorde jag de iaf!

Jag är smått förvirrad och det har sina anledningar. Inget blir som man tänkt sig, de mesta går åt pipsvängen men hur gör man för att lyckas få det att gå åt de hållet man själv vill? Inte fan har jag en anledning iaf!

Men för att göra dagarna lättare så försöker jag pula ner de som gnager mig i min onsynliga ryggsäck jag har på ryggen, du vet den som jag har stoppat ner alla mina problem i! De jävligaste är att de har gått hål på den och mina problem och bekymmer från förr har tittat fram igen.. Men what a fuck ja gör ett försök med att gömma detta problem å!

Nu går vi mot juletid! Det är den 18 november idag och om 6 dagar är det prick en månad kvar till julaffton :) Och vet du vad!? Jag ska jobba på julaffton!!
Jo du hörde rätt, jag ska jobba så min julaffton blir till o spendera på jobbet men jag får trösta mig med att de är bra pengar!
Den 25 ska jag åka hem till mamma och Tommy för att fira jul i efterskott(?) kan man säga så!? Anyway de ska jag göra iaf och så då får jag proppa i mig all julmat som jag inte ens tycker om! Jag gillar endast stämmningen för den är så mysig och givetvis att man får träffa släckten spec morbror min som jag inte ser allt för ofta pga en viss anledning!

Men vad händer nu då? Jag är ju så rolig när jag väl bloggar att ja vänder på allt. Jag skriver om vad som händer om en månad först och de som händer nu senare.. Fattar du de där? Äh skit samma!

Egon ligger o sover här brevid mig min lilla älskade plutt. Tittade på bilder nyss och jisses vad han vuxit, har hunnit bli hela 7 månader. Fy vad tiden går fort!

jag trivs i mitt nya hem, jag som aldrig trodde att jag skulle trivas i en lgh men tydligen så gör jag de så det är ju bra. Men för elr senare kanske när jag skaffat nytt jobb så ska jag köpa mig ett hus.. Elr kanske börja med o hyra de!? Vet inte än men mitt hus ska ja ha och de är snart!

Nu sitter jag här hemma i min säng och dricker kaffe och ser på nått skit på tv, borde städa faktiskt har inte dammsugit och torkat golven på 2 dar och jag är pedantisk så för mig så är det nästan så att jorden skulle gå under för de :P Haha vad fjollig jag är!

Måste ringa syster också och bestämma en helg då¨tjejerna ska komma hit och baka peppar kakor med mig, Försökte lura viktor att göra de men han verkligen totalvägrar.. Tråkmåns de där! kanske om 2 veckor? jag är ledig då så jag ska nog ta hit dom då!
Ska släpa fram damsugaren nu och fylla hinken med vatten så jag kan börja städa! Jag hatar o städa men de är en mani jag har.. Jag bara måste helt enkelt så bye bye!!


puss och kram