Dop.

Skrivet den: 2009-02-28 @ 15:18:36
så var dagen med olivers dop avklarat! Lite brått imorse fick man då vi var tvugna att inhandla oss skor och en tröja! Fort som fan upp till eurostop och både jag och gubben min köpte oss ett par skor var samt att ja köpte 2 tröjor oxå, har ju fan inga kläder kvar..

Sen hem och göra sig iodning för kvart i 11 kom Mika och hämtade oss så vi slapp ta storbilen! Dopet var jätte mysigt, massa folk och vi fikade efteråt med smörgås tårta och kaffe!

Så nu är vi hemma och ja kom nyss hem från bolaget, middag kl 4 hemma hos viktors farmor och farfar och sedan ska vi festa till de lite så förar nog här hemma hos mig och viktor för att sen dra vidare ut någonstans!

Elli ska med ut, min lilla puppla :D wiieieeee! Vi ska ha grymt kul, festa järnet elr hur bejbi? Får hoppas på att ja inte stöter på dig ikväll då, ja har ju tydligen en tendens o gört! haha och de va så kul när elli drev om de på sin blogg o emma ring o bara säg VA!?? ÄR AMANDA LEBB? haha nej inte alls utan hon förstog inte fårat intärna skämt! Men what ever..

Min älskade man ligg på soffan o sov och ja har plockat undan lite så om drygt en halvtimme skla vi fara upp till arja och Rolle!

Nu ska ja hitt på nått annat så länge, bilder från dopet och festen ikväll kommer sen!


so long suckers!


xx




kaotiskt!

Skrivet den: 2009-02-27 @ 13:52:53

Sent igår kväll var de kaos vill ja lova! Sjukt vad folk kan bete sig så menar de sen på att jag beter mig dumt men i de här fallet har jag inte betett mig dumt eftersom de inte var jag som drog de längsta stået till stacken!

Anyway jag har precis klämmt i mig en pizza och ska åka och jobba strax, blir inge gym för mig idag känner att kroppen måste vila, känns tråkigt för ja tycker de är så kul o träna men vad gör man inte för att de ska bli ett bra resultat!

resultatet på mitt hår vart perfekt hade iofs tänkt mig ett något mörkare resultat men som frisören sa att bättre o börja med ljust så de inte blir randigt och sen mörka påt när man vant sig!
Jag är iaf super nöjd :D

nu har ja inte tid mer!



typ så här ser mitt hår ut fast en nyjans ljusare!



so long suckers!

xx

Frisören!

Skrivet den: 2009-02-26 @ 14:39:31
Japp då har man nyss kommit hem från väsby, var med Madde där när hon skulle till tandläkaren så ja kunde titta till lille plutt medans hon va inne och sen gick vi och luncha och shoppade!

Hittade en vårjacka från Gina för ett superpris så jag kunde inte låta bli samt ett fint linne från new yorker, fastnade mest för självaste bilden ttycker den e grym. En sån skulle ja vilja tatuera så kanske vi får se!

Nu är de bara och vänta tills kl 3 för då ska jag ner till frisören och klippa mig och färga håret! Fixa fransar + bryn oxå när jag ändå är igång!





So long suckers!
xx

Chevrolet Tahoe?

Skrivet den: 2009-02-24 @ 10:18:35
Ja och gubben fick erbjudande om att köpa en Chevrolet Tahoe för ett superpris men vet inte om vi om vi ska gört med tanke på de tider som är! Finnans krise är ju fortfarande oss i hälarna så de får en att backa bakåt! Ah vi får se..

Idag ska ja jobba hela kvällen lång för att sen komma hem till älsk och sova men innan dess så ska Emma komma hit  och luncha med mig och visa lite stuff!

Har inte så mkt att skriva om igentlgen än mer att jag tvättar och har gjort de sen kl 7 imorse!
Sen så kom ja få en sak till, de där med vänner som påstår sig vara äkta sanna och underbara men i självaste verket är tvärt emot.. Va är de för nått? Jag förstår mig inte på de, ta ett exempel då jag berättar något som egentligen inte är nån hemlighet men i vilket fall som helst, självaste principen lixom.. Då ska man inte i sin tur springa och berätta de för den part de handlade om.. och nej inge skitsnack om andra här nej sånt håller vi inte på med utan bara allmänt!

Jag klarar mig så bra utan skitsnackar kärringar som påstår sig vara annat! Och nej ja ska inte påstå att jag är miss perfect som aldrig snackar skit för de gör nog fan alla brudar men jag kan stå för va ja säg och jag springer inte till närmaste och berättar vad hon och han just sa till mig!  sånt är jag helst utan!


Min fvorit av alla favoriter är min underbara vän Ellinor colleman! For ever and ever sunshine!


tvättstugan kallar!


So long suckrs!


xx

Träna!

Skrivet den: 2009-02-22 @ 17:06:52

Nu bär de av till gymmet o nu ska de pumpas ordentligt! Sen sola, hemo duscha och iväg o käka middag i uppsala sen bio!

So long suckers!



xx





Cinema tonight!

Skrivet den: 2009-02-22 @ 14:23:13

Va rätt länge sen jag skrev något men nu är jag tillbaka igen på rätt spår!
Jag har inte känns något sug efter att blogg på ett tag så ja har helt enkelt låtit bli! Att få ta tag i mitt liv och reda ut saker som tyngt mig!

Jag har iaf fått nya jobb, 2 olika dagisjobb och de är mycket roligt! Munkebo och Graniten jobbar jag på nu samt mitt vanliga jobb på kungsholmen!
Jag verkligen avgudar alla mina små dagisbarn och de är nästan så man vill plocka hem dom!

Men iaf, i helgen så har jag vart ute på landet i norrtälje med gubben min som har snickrat upp en ny vägg!
går när vi kom hem så duschade jag och sen gick jag över till Madde och glodde på hot chiks och åt paprika med dipp och sen vid 12 så vandrade jag hemåt i den lätta snöstormen som blåst upp!

Idag har jag bara städat hela morgonen lång, steg upp ur sängen vid 9 och knalla ut med Egon och sen var de bara o sätta igång med städningen!
Viktor åkte iväg med Lukas och träna och simmade och vid 6 ska vi upp och träna tillsammans och sola lite så vi slipp o vara så bleka!

Bio ikväll sen oxå, vet inte va vi ska se men ja ´vill se the unborn iaf och så ska vi äta ute bara jag och min älskade pojkvän! De ska bli så mysigt!

Imorogn blir de jobb på graniten mellan 9-17 och efter de ska jag hem till min bästaste bästa Anna och hennes lilla dotter Elina så ska vi fika!

Nu pallar ja inte skriva mer!
So long suckers!


Jag ska flytta =D

Skrivet den: 2009-02-14 @ 13:18:23
I några dagar då och då iaf.. Hem till elli så klart!
När Leo inte är hemma så ska ja packa min kappsäck med alla mina guldpengar och flytta hem till elli så vi kan umgås och prata =)

Idag är de iallafall alla hjärtans dag och de suger hårt! Viktor är hemma hos gabbe och jag sitter här hemma helt själv, ska snart åka o jobba och de gör inte dagen bättre. Jag får helt enkelt gå in på ica och köpa mig en blomma och sen på mc donalds och köpa en hamburgare och ha allahjärtans dags mys med mig själv.. Så nära jag kommer romantik iaf o de suger! Ja har den mest oromantiske pojkvän ever men ja klandrar han inte..

Igår var ja ut en sväng på Higgins med bra många och de var skoj med kareoke och shit! Ja tog bara en cider då jag inte kände för och supa mig full och de räckte för jag och viktor gick hem vid 1 kanske..

Fick reda på en sak imorse oxå och jag vet inte hur ja ska ställa mig till de men nu vet ja iaf och ska tänka ut en bra lösning på de!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fara iväg till jobbet! Suck!!



pratstund!

Skrivet den: 2009-02-12 @ 22:17:47
Kom nyss hem från Elli, var där och åt lite mer middag samt att vi drack the och pratade ut om allt som känns jobbigt och de var skönt kan ja lova!  Att bara ha någon som lyssnar och kan förstå en utan att behöva sitta där och se dum ut för an inte förstår!
Jag är verklgen inte ensam om mina problem, många har problem de vet jag oxå och bra mycket värre också för den delen men för mig är de här ett relativt stort problem! Ett problem jag inte alls vet hur jag ska lösa utan att de går åt helvete! Ja skulle iofs kunna ta de rakt av men då skulle hela min värld kolappsa de vet jag så de sättet är nog fan helt uteslutet!

Ah på nått sätt får ja ta mig tid att tänka och försöka lista ut en lösning för detta måste ja få buckt med innan de blir försent!

Men ialf så var de jätte trevligt o träffa Elli och James igen, och stella och kiara givetvis.. Elli ja tycker att vi ska ta nån dag i veckan och ses o käka och bara prata ut! Elr vad säger du? Mysigt till tusen så kan man sitta och dricka thé sen och bara va i våran lilla bubbla utan bekymmer och problem! sweet or sweet?

Nu ska ja glo lite på tv och krypa ner i sängen med min gubbe =)

Sweet love Amanda




Torsdag eftermidda kl 15:48

Skrivet den: 2009-02-12 @ 16:07:12
Känner att min klump i magen finns kvar.. Buuhhuuu vet inte vad jag ska göra, detta känns tyngre än vad de brukar och svackan är djupare än vanligt kanske för att de är en ny svacka och inte den gammla vanliga.. Inte så konstigt heller då allt detta, alla känslor är nya! Dom gamla som jag inte tatt itu med än har ja kvar i min ryggsäck och stängt men den håller nog på o spricka! Jag vet inte hur ja ska orka med allt på en och samma gång!?
Jag försöker finna vägen som för mig är den rätta, för att allt ska bli så lätt som möjligt men ja hinner bara komma en bit på vägen innan jag hunnit ge upp!

En vän sa till mig en gång i tiden att aldrig ge upp.. Och de gör jag inte heller, inte helt och hållet utan ja typ placerar de jobbiga och helt främmande känslorna i min så kallade ryggsäck och hoppas på att om ja lägger mig under täcket så skall ja finna kraft och ork för att ta itu med allt.. Men..

Alltid finns de ett men! Innan jag väl hunnit öppna min fula och tunga ryggsäck så dyker något annat upp så ja hinn inte o lösa de gammla skiten som finns! De finns en hel del och ja hitils har jag bara stått ut, ingen förklaring ichen konfrontation inget svar på nått utan jag har bara funnit mig i allt som hänt under alla mina 20 år som människa!

Många gånger så har jag önskat att jag blev överkörd av en bil elr nått, bara för att folk ska se mig, att jag existerar! Och japp ja vet jag är helt knäpp och dum i huvudet som önska ja vart överkörd av en bil för att få lite uppmärksamhet!

och nu tänker ni säkert att ja inte får nån uppmärksamhet av nära och kära och visst får jag de men ah de är svårt at förklara! Ja menarinte den uppmärksamheten att stå i centrum och höras och synas utan mer den uppmärksamheten att man inte tas för givet utan man uppskattas som människa och allt man gör för andra!
Tänk att få dö för en dag och se vilka som verkligen brydde sig och ville att man skulle komma tillbaka, att de inser vad de misst för man gör inte de, man inser inte vad man gått miste om föräns det är försent och man väl mist de!

Och nej så här kan man inte tänka heller, man bör inte och får inte absolut inte om döden men de är mycket man inte får här i världen!

Anyway jag ska laga middag åt mig o gubben nu, han kom hem tidigare från jobbet  idag då han är sjuk! Lite varm soppa och lite värktabletter kanske gör honom susen!
själv ska ja ta mig till Elli, vi ska dricka the och prata ut om alla våra bekymmer! Jag är glad att jag har dig hjäratat! Big love..


Även vill jag säga en sak till Sanna.. Att jag uppskattar dig mer än något annat, du förstår och du lyssnar utan att jag äns bett dig! Om du flyttar nu så känns det som en del av mig försvinner för tro de elr ej du har blitt en del av mig då jag tycker så ofantligt mycket om dig hjärtat!  Du är som en pusselbit jag letat efter och vi klickar perfekt! Som handen i handsken och jag vet att du lever ettlite påfrestande liv och jag förstår du till fullo och hoppas du gör de som känns rätt för dig och ingen annan! Min älskade pusselbit, de är vad du är gumman!


love Amanda










För er skulle jag kunna gå igenom Eld och vatten!

   

Fear..

Skrivet den: 2009-02-11 @ 19:14:27
Ja känner mig lite nere.. Känns som att jag hamnat i en sån där svacka igen, och inte en väg svacka men kanske ändå iofs om man kan beskriva de så.. Känns som att jag trillat ner i något djupt mörkt hål och vad jag än gör, säger elr what so ever så spelar de ingen roll!
Ingen hör, ingen ser, ingen lyssnar och ingen bryr sig! Jag försöker verkligen se ljust på saker nu och jag försöker verkligen ta mig upp ur svackan ja på nått sätt lyckats hamna i men de är som att när ja väl kommit en bit på vägen så trillar ja ner igen och inget hjälper!

De var rätt länge sen jag kände så här iaf inte sen sommaren och de kommer och de går, gäller bara för mig o ta mig igenom de!
Om jag ändå hade någon att kunna luta mitt huvud på och som kan klappa mig på huvudet och säga de kommer bli bättre!  men de har jag inte tyvärr.
Viktor skulle aldrig kunna sätta sig in i min situation och kunna förstå och jag ber honom inte heller göra de.. Jag har mig själv och de duger, de vet jag att de gör för ja har lyckats se ljuset i tunneln förut så varför skulle ja inte kunna göra de nu för?

Jag vet anledningen till varför jag mår så här nu men vet inte hur jag ska reda ut de..
Från ingen stans som kom en och drog undan mattan jag stod på så jag föll och föll och föll and now im here!
För eller senare ska ja ta tag i detta men måste först komma på hur ja ska kunna görat på bästa möjliga sätt..

I många lägen kan jag känna mig liten och rädd, rädd för att göra fel och inte duga fast jag gjort mitt bästa och lite till! Ibland skulle jag bara vilja krypa ihop i ett hörn och inte synas, ingen skulle få veta var jag gömde mig för då skulle inte någon kunna bli besviken!

De är en sak jag alltid kommer få bära med mig, en rädsla för att göra folk besvikna speciellt dem jag håller varmt om hjärtat och jag vet att för elr senare så kan de hända att jag gör dem besvikna fast jag inte vill...

Idag mår jag inge vidare, känner mig nere och allmänt deppig pga 2 olika orsaker.. Men fixa de då kanske ni tänker nu!? Visst om ja ändå visste hur!! Detta tar knäcken på mig snart!!




Kanske att ja kan tillåta mig själv att gråta nu?
Fast jag har hört att man anses vara en svag människa om man gråter så ja låter nog bli!

svartsjuka!!??

Skrivet den: 2009-02-10 @ 13:10:28
Fan fan fan jag har aldrig någonsin i hela mitt liv upplevt mig själv som svartsjuk men nu, igårkväll insåg jag att jag troligtvis är svartsjuk! alltså inte på de hemska sättet och är jävlig mot Viktor för de skulle jag aldrig vara utan ja bara blir typ irriterad och får en klum i magen och så känns de som nån suger musten ur mitt hjärta när ja på nått sätt får veta, se elr höra honom prata med andra tjejer! Jag kan absolut inte få för mig att säga åt honom och inte prata elr träffa den tjejen elr den andra för jag vet att han egentligen inte alls gör något fel utan han ska få prata med exakt vem han vill utan att ja ska bli svartsjuk..
Detta har nog uppkommit efter att jag innan har haft dåliga förhållanden, mitt första slutade med en otrohet från hans sida nr 2 vägrade ge upp sitt x, han pratade med och om hene all the time och jag fick bara lyssna och lida.. Nr 3 var tydligen tillsammans med en annan tjej samtidigt som han var tillsammans med mig samt att han ljög mig rakt upp i ansiktet hela tiden.. Gång efter gång!

Anledning nr 2 till att jag nu insett att jag är lite svartsjuk är för att jag givetvis tycker Viktor är snyggast i hela världen, mer än någon annan kille som vandrar i ett par skor! I mina ögon så finns de absolut inte någon annan kille som är snyggare och sexigare än min kära sambo och eftersom jag tycker de så tror jag givetvis att alla andra tjejer oxå tycker de och vill ha honom lika mycket som jag vill!

De här är inge kul men på ett sätt så visar de ju bara hur mycket jag verkligen älskar min pojkvän men samtidigt vill jag inte ha den där orohets känslan i magen.. Och ja vet att han aldrig skulle göra något mot mig.. Så grym skulle han aldrig vara men ändå så har jag den knäppa magkänslan men ah de beror ju på vad ja gått igenom för tidigare förhålanden!!


Jag vill att Viktor ska läsa detta för att förstå hur de lgger till men ja kan inte själv be honom läsa de! ja kan inte be någon läsa min blogg just för de inte alls är många som vet om att den existerar.. Ja vill bara ha en sida o skriva av mig på och därför berättar jag inte för så många om den!  Läser du detta nu och kanske känner min älskade pojvän så be han läsa de här nån gång! Bara så han förstår att jag litar på han fullt ut och inte söker bekräftelse av honom för att jag inte litar på han.. Jag kan bete mig konstigt ibland och fråga de ena efter de andra precis som att jag inte alls tror att han älskar mig men jag vet att han gör de och jag frågar bara för mina knäppa x förstört min självkänsla!


Förlåt Viktor! Jag älskar dig!




Beck- Flickan i jordkällaren

Skrivet den: 2009-02-08 @ 23:18:50
De här är nog den ända film av alla beckfilmer som jag inte sett o nu så går den ju på tv så de är ju bra så nu har ja glott färdigt på den!
Viktor sover för fullt, han var hemma vid halv 8 o käkade middag för att sen kläcka ur sig..
                                                               Jag orkar inte gå på bio!!

Jag hade redan förväntat mig de från början så de kom ju inte direkt som en chock.. Vad var de ja skrev i förra inlägget? Att han skulle hinna ändra sig.. sagt o gjort de vart ingen bio!

Ja tror ja ska sova nu.. Kanske kan slänga in en gammal bild elr så, får se vad vi hittar!


puss o kram




16 år gammal och första året på gymnasiet

Ser inte vidare haj ut på o börja lektion..

Men av 3 års kämpande så lyckades ja nå slutet..



19 år och glad utav satan.. school is out..

jag är ensam..

Skrivet den: 2009-02-08 @ 18:00:59
Viktor e hos Gabbe och spelar poker o ser på hockey o ja vill att han ska komma hem. Alltid är de jag som får städa och diska o tvätta osv.. Vi jobbar om varran för de mesta så idag tyckte ja verkligen att han skulle vara hemma med mig och fixa o dona här!
Maten står på spisen, fläskfileé med potatis o bea sås och ja gjorde just den maträtten för ja vet att älsklingen min tycker om de men inte fan vill han komma hem o äta.. kanske senare så ja får äta själv! Jävla prutt viktor e vad han är..

Bio ikväll med viktor iaf om han inte hinner ändra sig vilket ja gissar på att han kmr göra.. haha

Läste även i eliisnor´s blogg www.ellixoxo.blogg.se att man kan anta utmaningen och slänga upp den 6 bilden från den 6 mappen so here we go..




Syster och mitt x Jimmie på nyårsaffton 2008/2009 och i bakgrunden står min allra bästa vän Kg!

Födelsedags fest samt kalas

Skrivet den: 2009-02-08 @ 12:38:55

Helgen har gått fort, redan i torsdags började jag fira min födelsedag med en kväll på bryggeriet  o de var trevligt, gick hem vid 2 när de stängde och sen så kom fredan och vi förfesta hemma, jag madde, saida viktor, patrik, gabbe och Adam :) Efter 3 dunkar vin och några öl så gick vi ne till higging oc tog en öl men dom stängde så tidigt så vi gick vidare till bryggeriet och drack några öl tills de stängde då vi planerade efterfest hemma så hem o drack lite till fram tills dess att ja vart rikspackad och knappt kunde stå längre.. Däckade senare fram mot morgonen efter att saida fått för sig o traska hem.. Viktor va hemma hos nån kaj tror ja han hetter så han kom hem nån gång på morgonen där!
Kördag eftermiddag vaknade vi, kanske vid 2och då var de panik! Klockan kvar i 3 skulle vi va på kultur rum och se på när julia uppträdde + att tårtan skulle ju redan vart färdig vid de här laget.. jo vi skulle ju fira mig o knapra i oss lite tårta så upp och städa bort all skit, burkar flaskor, dunkar.. you name it!
Fort som fan dra fram anslagen till tåratn och börja lite smått.. Hann på med sylten sen riger lisa och säg att hon är utanför så då var de bara till o traska ner bilen och åka o se på julia som uppträdde till celine dion och fasiken så duktig hon var.. Alla var iofs duktiga..

Hem och baka klart tårtan och plocka undan. Sen kom Elli och Robin med blommor och 2 trisslotter och jag vann då 75 kr iaf så man tackar man tackar..
My, Johan och lillebror kom bara strax efter och sedan Lisa, julia och Peter så vi var nåra stycken och fikade och hade trevligt! Madde robert och lill oliver skulle ha kommit de med men förhinder inträffade så jag gick dit på kvällen istället så åt vi grönsaker med dipp och glodde på wallander!

Hem o sussa vid halv 1-1 tiden och upp idag imorse utav att min kära pojkvän skulle  jobba..
Nu sitter jag här och ska strax ner till tvättstugan.. huva vad ja gruvar!

Ah hörs sen! puss och kram


      



För er som inte vet :


Bild nr 1 : Madde
Bild nr 2 : Adam
Bild nr: 3 Adam saida och patrik
Bild nr 4: Egon

Varken jag eller gubben min kom med på nå bilder och reten av alla bilder som togs är hel knäppa så de här får duga :)


Grattis på mig =)

Skrivet den: 2009-02-05 @ 06:43:01
Undra om mitt nattliga inlägg kom med över huvudtaget för de knasa sig igår.. Men ändå ja fyller fan år idag!
Grattis på mig på 20 års dagen!

Jag vill inte vara 20 år, ja vill vara liten fortfarande.. Hör så tragiskt att nu kan jag aldrig någonsin va tonåring igen.. hhuuuu..

Aja får bita i de sura äpplet eller fira me en vodka flaska för ja är ju tydligen tillräkligt gammal.. och hör hur jag understryker gammal nog att gå på bolaget...

Ne de här funkar inte längre! Nu ska ja sova igen för tvätt tiden började visst inte föräns kl 11..


puss o kram

bajskorvar och kisspölar..

Skrivet den: 2009-02-05 @ 00:09:57
åhh vad jag borde gå o sova!  Första gången på länge jag känner mig riktigt trött men ja vet hur de kommer bli. Jag går o wash my face och allt som hör där till för att sen lägga mig i sängen o sova men när ja väl ligger där så är ja inte trött längre utan blir pigg och blir irriterad på mig själv om varför ja stängde av datorn..
Snart ska ja sova eller försöka iaf!

När ja kom hem från jobbet idag så trodde ja att ja skulle hitta bajskorvar och kisspölar inne eftersom viktor har en tendens o inte gå ut med egon, han tycker de är jobbigt men han hade tydligen gjort de för inte hade han skitit på dig inne iaf o inte pinkat på golvet heller!

Imorgon fyller jag år =) Haha va kul o ja känner mig stor! Har ju alltid vart den där.. AA men ja står här bakom hörnet när du går in på bolaget så de inte tror att du köper ut åt mig...


Ahh ja fyller år nu för tusan!! jag är 20 år nu!!


Wiieee o de ska ja fira nu med en youghurt och sova...

god natt

När viktor jobbar över och jag har tråkigt

Skrivet den: 2009-02-03 @ 18:45:24
så får man fördriva tiden med att blogga.. Rätt skönt och eftersom han alltid gnäller på mig när ja gör de och säger i stil med.. Va fan va töntigt och läsa allt som andra skriver, har du inge eget liv elr?

Jag tycker helt enkelt de är intressant bara och läsa och skriva lite.. Få se lite av andras vardag osv men sånt fattar inte han för han är kille.. Och sorry om de lät diskriminerande (?) men ja citerar : är man kille och bloggar och läser andras bloggar så är man så jävla bög så de finns inte..

Så tydligen kan killar inte blogga enligt honom.. haha

Anyway  ibland vill ja va kille! Jo de är sant för när ni ser en tjej som är snygg, jepp tjejer kan säga att en annan tjej e snygg.. skulle ni inte då vilja va en kille och få stöta på henne!? För de enda man kan göra när man är tjej är och bli avundsjuk på att hon är så snygg o inte ja.. Åhh va ja önska att ja fick se ut så där bla bla bla! Men som kille så kan man ju verkligen go for it lixom..

Ah knäppt de blev men ni kanske fattar.. se bara på denna skönhet..





Hon måste va de vackraste i hela världen!


Nu blir de kaffe med Saida och Emelie!

puss puss

Ellinor Coleman - Fredag 6 Feb 19:00

Skrivet den: 2009-02-03 @ 18:37:53
Eller hur du nu stavas.. Du är sjukt svår o få tag i din fisprinsessa..
Fredag kväll så ska du lyfta din lilla rumpa.. oh ja den e inte stor så skyll inte på att de e jobbigt! sen ska du frakta med dig den hem hit till mig och parkera den i soffan med ett glas vin i handen elr kanske öl elr cider vad du nu vill ha och dricka med mig och alla andra för sedan ska vi ut och fira min fucking jävla födelsedag :D



Så Ellinor coleman se till och bli barnledig på fredag för du ska me ut oavsett vad ja kmr kidnappa dig annars!





Monday bar spring break cruise 2009

Skrivet den: 2009-02-03 @ 17:07:10
Ska strax möta dennis så vi kan gå och betala biljetterna till kryssningen nu den 12 mars! En trance kryssning för er som inte vet vad mondaybar kryssningen är för något.. Armin van buuren ska spela så de lär bli grymt!!
Madde ska med mig in till stan här någon dag och inhandla stuff som man ska ha på sig, ja hade sånt skit förut när jag var yngre men har nog kastat de elr glömt de nån stans för de är helt spårlöst försvunet så va gör man inte..

Kom nyss hem från knivsta, var ute hos hästarna samt koppla på släpet så vi kan hämta nya pollen elr jag jobbar så mamma och myåker men ja hade gärna velat åka med ner till tidaholm!

Har förövrigt inte gjort så mycket idag, kollat runt på olika hotell i thailand och flygbolag. Samt så kom ja ju på att ja måste göra nytt pass... suck!
Men jag tycker ialf att vi ska åka till cho mak, en liten ö i thailand och de är så sjukt fint fast vi lär nog åka runt lite oxå så hela vistelsen blir inte där.. 

Nu ska ja gå och kasta ut 2600 på kryssningen!


puss o kram







Monday Bar spring break 2009



Koh Mak

Thailand

Skrivet den: 2009-02-02 @ 20:56:15
Ja och gubben bestämde oss för att dra till thailand nu snart, jag får de lite som 20 års pressent så snart drar vi :D

Just nu är grabbarna iväg på bandy och jag sitter här och väntar på saida som ska komma o dricka kaffe med mig!

nu ska ja dra igång kaffe bryggaren, ville bara skvallra om thailand! :D





soon baby soon!!

Städdag

Skrivet den: 2009-02-02 @ 14:56:15
God dag kanske ja ska säga eftersom morgonen hunnit passera, jag hgar nu tagit en liten paus i mitt städande. Hela dagen har jag städat och de har verkligen behövts!
Jag hae dammsugit, skurat, burit ner saker i förådet och skrubbat väggarna från skit. Gjort rent hela badrummet och rensat skafferiet samt torkat ur kylen.
Skulle behöva frosta ur frysen men orkar inte göra de idag utan får ta det en annan gång!
Egon är renbadad och borstad och han glänser lika mycket som golvet gör!
har även fått min soffa och säng såld så förhoppningsvis om Viktor orkar köra grejerna ikväll så är vi 2100:- rikare och de sitter ju aldrig fel med lite extra cash :D Alternativt att jag och kanske saida kan åka ikväll om gubbsen min ska iväg o träna o spela bandy!

Har försökt få elli o komma hit men hon ska bara va hemma o städa.. dum elli ja som tyckte du skulle komma hit o dricka kaffe med mig.. bajshös! :D

ska ut med vovven nu hörs senare!


puss puss








Tänk om ja fick viktor gå runt så här o städa! Läkert ; )

It´s fucking perfect!

Skrivet den: 2009-02-02 @ 00:16:06
Just nu denna sekund så känns mitt liv så perfekt, för allra första gången på mycket länge så känner jag mig hel, lycklig, glad, överväldigad och alldeles perfekt.. Kanske är de just för att mitt liv känns perfekt, de känns så bra alltihop nu och kunde jag stanna tiden en stund så hade ja gjort de så ja fick njuta av denna underbara känsla i nån minut extra för jo den här känslan kommer försvinna de vet jag för inget är perfekt åtminstonde inte alltid så ja får njuta extra just nu!

Jag var sjuk från jobbet idag så var hemma och donade innan jag mami och sis for till ikea i uppsala och handla lite. Jag införskaffade mig en ny toalett sist i svart trä som matchar badrummet fint, 2 paket doft ljus som doftar bär, nytt porslin samt glas, en stor grön växt och lite annat smått. var även in på coop en sväng och handla mat så nu är kylskåpet fullt igen.
Sen var ja förbi mam en snabbis och sa hej och hjälpte även tommy o fräsa spår i golvet så de kan lägga ner golv värme och usch så tungt de va.. eller så är de ja som e klen :p
Åkte hem och packade upp maten och montera dit toalett sitsen som jag fick spader på, jävla ikea som inte kan skruva ihop grejerna rätt från början men ah vi fick till de iaf.
Började med middagen som bestod av pasta med kyckling brocoli med sweet chilli sås och de var gott  :)

Saida och Patrik kom även på besök så vi drack kaffe och glodde på film sen gick de hemmåt och vi gjorde oss iordning för natt men ja insåg sen efter ett tag i sängen att ja inte alls är trött så då hamnade jag här.. Haha

Min födelsedag närmar sig oxå, på torsdag närmare bestämt så fyller jag hela 20 år och hade planer på firande här hemma men tror nog jag ändrar mina planer och far iväg till arlanda tidigt på torsdags morgon och sätter mig på ett plan till.... Dommmddddoooodddhhhoommmm.............



 
                                                                                Vilhelmina!!!!

Jag är frälst i den staden eller samhället kanske jag ska säga och min Anna.. De var så fruktansvärt länge sen jag träffa henne så de är på tiden vill jag lova.. Och inte på tal om Sabina, vad ja kommer kasta mig om halsen på henne! jag längtar så men nu är de inte lpngt kvar!

Imorgon är jag ledig från jobbet så de blir till o städa och gå ner på posten för att posta några paket, jag har vart mkt slarving där kan ja säga och ja har mig själv o skylla och jag får lida fört tråkigt nog men what a hell!


                                                 Åh vad jag tycker om de här it´s fucking perfect!!!




Mannen i mitt liv nr 1




Mannen i mitt liv nr 2



It´s fuckning perfect and i love it!