Igår var det lill lördag =)

Skrivet den: 2008-05-29 @ 13:13:00
Igår så var jag som sagt på min student lunch.. De var inte så jätte kul, lite stelt och framtvingad artighet vilket jag avskyr.. Ska man vara trevlig och artig så ska det komma självmant annars kan de vara. Vi fick en förrätt med lax,mango,räkor ock krams.. Såg ut som spya och smakade heller inte så gott. Varmrätt serverades och det var en kycklingfilé med pressad potatis, grönsaker och en dragon velouté som smakade mycket bättre än förrätten men om jag själv fick välja så skulle jag valt något helt annat.. Dessert var det givetvis men jag är inget fan av sötsaker så jag smakade lite men lät den näst intill stå orörd.. Haha otacksam jag vet!!

Jag mötte senare upp Ac på eftermiddagen, var ute och promenerade med kevin och gick in på bolaget och köpte 2 flaskor vin.. Det var ju trots allt lill lördag igår så vi fortsatte på campana.. dock vart det bara 1 öl och en kebab med bröd :D gott!!

Jag har även mailat en tjej om en valp samt en annan tjej om en annan valp.. Jag ska åka och titta på dom båda och bestämma mig sen. 2 små dunbollar :D

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och åka till jobbet sen!

puss och kram

Pictures

Skrivet den: 2008-05-26 @ 23:12:25

Bilder från helgen kommer läggas upp nu om datan vill som jag vill.. Kanske ska skylla på blogg.se elr nått men de funkade inte förut när jag testade i alla fall.. Skrev ett litet inlägg om bilderna samt några bilder och tror ni inte allt försvinner.. hmm drygt!

Men men nu gör ja ett nytt försök!

                   



Övre från vänster: Jag och Emma. Emma. Johan och Bella. Lollo. Fredrik. Jag och Frdrik.

Undre raden: Johan och emma. Sis. Jag. Mor och Tommy. Mor


kalasa =)

Skrivet den: 2008-05-26 @ 12:32:41
Helgen var hel lyckad fast jag trodde att den skulle bli en tråkig en.. I fredags jobbade jag och kom hem sent, var hemma och såg lite på tv och tog det lugnt!

Vid halv 1 på natten ringer lillebror och frågar om jag kan hämta honom och visst de kunde jag så syster och jag åker.. Kommer ner til sigtuna buss stn för att vänta in dom..

Dom var på väg och de skulle ta lillebror och hans kompis 3 min att komma ner till buss stn.. Under tiden så kommer en annan kille fram och frågar om vi kan köra dom till märsta.. Men eftersom de är blir fullt i bilen efter att bror och ompa satt sig så gick det tyvärr inte..

Basse och oliver kommer gåendes och basse var ruskigt arg på ompa pga olika anledningar så han säger åt honom att sätta sig i bilen.. Jag ser då hur killen som tidigare frågat om skjuts går fram till bror och tar tag i jackan.. Endast för att söka bråk!! Suck, barn unge!

Jag hoppar ut ur bilen fort som fan och ställer mig mellan dom 2, frågar vafan han håller på med och säger åt honom att han inte ska röra min bror och i samma veva får basse en knytnäve i ansiktet.. Jag, arg som ett bi slår tillbaka på killen, vet nog inte om jag träffade men jag hoppas de.. Jag avr så arg att jag kokade innombords och tillslut fick jag till ett bra slag och han vart då rasande på mig.. Killen tände snett ¨på något, antagligen att dom inte fick skjuts..

Men han började då dra upp bildörren där min bror satt och sa att han skulle döda honom... Jävla snubbe säger jag bara.. Han var ju tamej fan både 2 meter längre och bredare än både mig och bror..

Idag har bror en blåtira!! Hehe stackars liten.. Helt oprovocerat..

Men anyway lördagen spenderade jag hemma på dagen och framåt eftermiddagen så började jag, sis och emma att fixa oss i ordning för att rulla vidare till J. Sat där med honom och F för lite förkrök innan vi åkte hem till Bella för att grilla, dricka och röka vatten pipa! Vi hade så fruktnasvärt kul, eller åtminstonde jag! :P

Kvällen avslutade vi på KC och det var ehlt ok! För de blir ju vad man gör det till och jag kunde inte önska bättre sällskap! F köpte in ett helrör så något knall i hatten vart man ju!

Söndagen var vi och fikade en snabbis innan vi åkte hem och senare den kvällen så träffade jag Anna en sanbbis, skulle fixa en sak men de sket sig!

Mötte upp Bella på jobbet och promenerade hem till henne där vi dukade upp en jätte mysig middag ute på terassen samt så drack vi en öl och ett glas vin.. Och givetvis så rökte vi shisha med äpple!
Jag sov kvar hos henne och vi kom inte isäng förens klockan 2 skulle jag gissa på men vi hade det så trevligt så en sen kväll till gjorde inte mig så värst mycket.

Så ja nu är vi här, idag och klockan är 12:29 och jag har precis kommit hem från stallet, har vart på kliniken med ett av våra ston för ultraljud, kollade om hon var dräktig men tyvärr så var hon inte det så de var bara att köra tillbaka henne till hingsten!

Jag har även hunnit duscha och käkar en skål med youghurt, ska börja göra mig i ordning för vi har mors dag idag istället för igår.. Mor ska få avnjuta en timmes härlig thi massage + en utsökt middag på en fin restaurang inne i stan så jag ska åka snart!

Dags att börja göra sig i ordning och nu har ni även hört om min helg!

Tack tjejer och killar för en underbar helg!

puss och kram

Suck!

Skrivet den: 2008-05-23 @ 14:59:21
datorn är trasig, lönen kom inte som jag hade hoppats på.. Planerna till helgen går i stöpet, blommor och shit tills mors dag går åt pip svängen och jag kommer att leva på existens minimum denna månad! Måste tanka bilen full och bara det kommer gå på runt en 1000 lapp.. Gahh varför varför varför kunde jag inte ha fattat att det skulle reslutera i detta!

Jag kommer få tråka i helgen, eller iofs så ska ja nog över till bella på lördagen, ta med mig mitt lilla crew och sitta där o röka vatten pipa, ta nån öl kanske.. ska vi ut så får jag gå ut före 10 så jag slipper enté avgiften.. Jag hatar när det blir så här och hade jag vetat de så hade jag sparat pengar från förra månaden.. Jag saknar fortfarande saker till studenten, under kläder bland annat samt att jag ska ut på kvällen! Jävla skit säger jag bara!!

Okej nu har jag skrivit ett jävlaskitbajsprutt inlägg men men hoppas ni inte sviker mig för de!!

Nu ska jag dra vidare till jobbet och sen ska jag hem till min prinsessa och tycka synd om mig själv :(

höres.. puss och kram

Tumör!

Skrivet den: 2008-05-22 @ 23:05:42
Stackars flicka!

Hittade en länk på Ronjas blogg om Marlie 14 som nyss fått sitt tumör i ansiktet bort opererat, en svullst på ca 8 kg!

Hör och häpna, Hela 8 kg!!!


Läs artikeln här

Möte =)

Skrivet den: 2008-05-21 @ 17:38:50
Jag har bara vart hemma idag, jag och mammsen har i stortsett tittat på film hela dagen eftersom hon var hemma från jobbet hon med! Vi skyller på vädret som gör den hemska huvudvärken.. usch och fy!

Men jag ska faktiskt till jobbet snart, ska på personalmöte men jag gissar på att det inte blir så långvarigt och efter det så ska jag titta förbi hos en kompis, ta en kaffe och snacka lite skit! Ska jobba imorgon men ledig i helgen så det är faktiskt helt ok, väldigt skönt och jag vet inte riktigt hur helgen blir men kanske att vi ska på grönan och ta nån öl, spela på alla hjul och åka nån karusell.. Får se om vi lyckas släpa med oss F och J oxå..

Nej nu ska jag börja med middagen och sen rulla vidare till jobbet!

Puss och kram

Jag är lite smyg ond

Skrivet den: 2008-05-20 @ 14:18:04
                
  Du är 23% ond!





Du är en aningen ond, fast i smyg!

Vill du oxå testa så de gör det här

En syster!

Skrivet den: 2008-05-20 @ 14:05:04
En syster kan vara en pain in the ass, verkligen! 

Men min syster är en ängel utan vingar och gud måste ha gråtit när han tappade ner denna vackra ängel till oss på jorden, för det kan inte finnas en möjlighet att han släppte henne med vilja.

Jag har iofs 5 systrar men jag har valt att ställa en i rampljuset för en stund. 

Den utvalda syster heter Theresé Elisabeth Wester och hon är som sagt en ängel utan vingar!  Jag är mer än glad för att få vara syster till henne och allt hon tar i blir guld!

Jag är lyckligt lottad för alla har inte en sådan syster som jag har, jag finner helt enkelt inte så många ord!

Vad kan jag säga mer än att..


Jag älskar dig Theresé Elisabeth Wester!





                                

I väntans tider!

Skrivet den: 2008-05-19 @ 18:40:01
Sitter nu med färg i håret, ska fixa min blondering igen så alla de gula toner som finns kvar i håret försvinner så man blir fin nu till studenten..

Man bara går i väntans tider hela tiden tycker jag, antingen är det de ena eller så är det de andra! Men jag går ialf i väntans tider till min student som inträffar just om 8 skoldagar :D De ska bli så nedrans roligt vill jag lova..

Klänning är färdigt, jag inhandlade en för ett bra tag sen, skor är fixat och jag har faktiskt nu 2 st riktiga student fina skor att välja på.. Mössan är klar och jag har bokat tid för naglar! Jag har planer på att beställa en tid för make up oxå men de krävs att tänka på ett litet tag till!

Men nog pratat om de..
I helgen så jobbade jag som vanligt, jag var fyllechaufför i fredags och spenderade min kväll tillsammans med olika människor på bryggan samt hemma hos runken och visst jag hadde det trevligt! Lördagen så jobbade jag oxå men var ute på kvällen men Emma och Bella.. Vi tog en öl och ett glas vin på bryggan och drog vidare till KC. Kan inte påstå att det är nå vidare bra ställe men det blir vad man gör de till och vi hade en jätte rolig kväll!  Tack tjejer!

Anyway nu i veckan ska jag bara till skolan imorogn och göra ett prov och sedan ska jag jobba fram tills på fredag och sen har jag äntligen en hel helg ledigt!!

Så mysigt och jag har lite småplaner för helgen men får se vad som bjuds.. Jag har ju under mina år lärt mig att inte planera för mycket för att man blir så besviken om det inte blir som planerat samt att jag är fruktansvärt spontan av mig! Jag älskar att hitta på spontana saker och tro det eller ej men det är då dom blir som roligast och bäst!

Men nu ska jag kila iväg!

puss och kram på er

Dags för bild bombning!

Skrivet den: 2008-05-16 @ 14:36:54
                               

Haha små barn!

Skrivet den: 2008-05-16 @ 12:10:42
Har kommit hem för en stund sen, har vart och lämnat av ena stoet för betäckning så förhoppningsvis så kommer hon ha en bebis i magen när hon kommer hem igen..

Har fikat och städat en del, kollat på eniro om avständ mellan sthlm och vetlanda sen mellan vetlanda och ullared.. Ska nämligen ner på en helgtävling i vetlanda, riks nweforest..

Satt och läste systers blogg och där berättade hon att issi hade kollat på tv en längre stund så pelle hade sagtåt henne att hon kommer att få fyr kantiga ögon om hon tittar för mkt på tv och bekymrad så frågan om tessan (mamma) om de är sant!? Jo visst de är ju sant och issi vart lite nedstämmd och såg fundersam ut tills hon tittade upp och frågade jätte snällt om de inte kunde köpa en rund tv istället.. Haha så fruktansvärt söt, hon är bara 5 år och att de kan hitta på så tokiga saker är beundransvärt!

Nu ska ja städa lite och dricka kaffe!

hörs och ses puss och kram


http://tresessor.blogspot.com/


Här är syster blogg om kanske just du ville titta in =)

shoppoholic

Skrivet den: 2008-05-15 @ 23:24:51
Det är fredag imorgon och jag har nog inte några direkta planer.. Tror jag ska ta det lugnt hemma eftersom jag jobbar hela helgen!

Men på lördagen där ska jag dock ut, middag och dricka någon öl med sis och  Emma :D Dom är verkligen så underbara och i början, alltså för år sedan, många år så trodde jag aldrig att syskon kan dela så mkt, att umgås på ett sätt som vänner gör! Visst många kanske inte alls delar min åsikt där men när man som syskon bor i samma hus så blir det väldigt mycket inpå varrandra och jobbigt tillslut och då går det helt enkelt inte att kunna umggås med varran som vänner.. Men det kan vi, kanske att vi har växt upp nu och insett att vi kan ha så otroligt kul ihop, att vi delar mycket och det ibland inte kan bli bättre.. Jag älskar att kunna umgås med syster på det viset!!


Och Emma den underbara, henne ska vi inte glömma! En mer underbar männsika får du leta länge efter!

Vi har det så fruktansvärt kul tillsammans and i love it!!


         De tre musketörerna!


                   





och lite bilder från grill lördagen som var i förra helgen!


              Jag Emma Sis

Onsdag den 14 maj 2008

Skrivet den: 2008-05-14 @ 08:07:32
Jag har precis kommit till skolan! Ska göra några prov nu på morgonen och sen så ska jag nog rulla hemåt, ska med ena katten till veterinären idag så jag måste vara hemma i tid!

Det är mycket som händer i mitt liv just nu, om det inte är de ena så är det de andra : / Jag vet inte riktigt vad jag vill när det gäller vissa saker.. Eller innerst inne så tror jag kanske att jag vet men inte vågar tro på mig själv.. Tro på det! Nej allt är lite komplicerat för tillfället!

Jag vet ialf att jag ska anmäla mig till några kurser i skolan nu i höst, måste plugga vissa ämnen så att jag kommer in på polishögskolan, samt att jag måste försöka förstå mig på frågorna som kommer att dyka upp på högskoleprovet!

Men men mitt motto lyder :  Ad astra per aspera!


Om du vet vad de betyder så kanske du förstår varför det är just mitt motto!


puss hej!

Broken car : /

Skrivet den: 2008-05-13 @ 17:15:15
Så gick bilen sönder.. Dock inte min utan emmas bil.. Var i väsby och shoppade lite och på vägen hem så bara dog bilen.. Vette fan vad som är fel men ja skulle gissa på att det är något med motorn..

Vi fick vänta på hennes pappa i ca 20 minuter så han kunde hjälpa oss men inte han fixade felet..
broken fucking car :(

Vi tog hans bil och hon släppte av mig hemme för att åka vidare.. Och hennes pappa fick snällt sitta o vänta på bärgaren som kommer runt 6.. ca 2 timmar ska han sitta där och vänta.. stackars Emmas pappa!!

Anyway jag inhandlade ialf ett par pumps och ett linne jättefint and im so in love whit my shose :D

Ska ta bilder senare och lägga in så får ni se!

Nu ska jag laga käk!

puss och kram

way to fast!

Skrivet den: 2008-05-12 @ 11:25:39

Så har måndagen kommit och jag ska åka iväg och jobba strax.. Börjar klockan 12 idag så jag har sovmorgon :D Men vad har jag gjort denna helg då?

i veckan som var har jag redan berättat om lite kort men i fredags så var jag ledig så jag tog det bara lugnt, städa lite hemma innan jag tog en dusch för att fixa mig iordning senare.. Emma kom förbi vid 8 ungefär så vi drog ner till bryggan och tog en öl! Det var såå mysigt men vi valde att dra in till stan istället.. Vi mötte upp sis i stan och så drog vi vidare mot medis.. Träffade på J,F,P  så vi umgicks med dom ett litet tag innan vi gick vidare.. Vi skulle träffa Robin och Erik på marie levau eller hur det nu stavas :P !?

Vi stannade där en liten stund innan vi mötte upp J,F,P för att åka hem igen, de skulle oxå till märsta så dom åkte emd oss eftersom både sis och Emma körde..

Sis åkte men direkt, hon var trött men jag och Emma hakade på upp till J och snackade lite skit innan vi drog vidare hemåt vid ca 05:00 på morgonen.. Emma började jobba kl halv 9 och jag började inte förens klockan 12 så jag hade någon timme på mig att sova när jag kom hem!

Lördagen så jobbade jag som sagt, slutade vid klockan 5 så då åkte jag hem och grillade med la familja och Lilla Emma så klart.. Vi drack några öl och donade så vi blev fina för en utekväll igen.. Nu vart det bryggan först då det var rock kareoke så why not!?

Vi sjöng dock inte själva där utan sjöng bara med andra så vi hade det kul! Drog vidare till Kc på kvällen och dansade lite innan vi tog en taxi hem! Nu blev de sova säng för jag skulle jobba söndagen!

Söndag morgon klockan halv 10 vakande jag, upp och åt frulle för att sedan åka till jobbet.. Måste ju erkänna att lite sliten var jag men de va inte så farligt..

F kom och åt lunch på jobbet så man han säga hej där med.. Han ahde planer på att åka hem direkt efter att han käkat lunch men valde att stanna för att följa med på bio..

Jag slutade klockan 17:00 egentligen men kom inte från jobbet förens klockan 20 i 6 och då vard esnabba puckar hem eftersom bion började klockan 10 i 7.. Ca en timme på oss..

KOm hem och snabb fixa mig och sen drog vi iväg till J o. F som skulle med på bion.. Och du gissa vad!? Jag fick åka med F på hans hoj!! Jävlar vad kul de va.. Och tro mig de gick fort.. Way to fast!!

Men det var min helg i stort sett.. nu ska ja dra och jobba!

puss och kram


Bad update!

Skrivet den: 2008-05-09 @ 18:30:52
Jag har uppdaterat mycket dåligt ja vet! Men tänkte komma med ett inlägg nu men jag skulle gissa på att det inte alls blir långt för jag har verkligen ingen fantasi idag.. De känns tomt inom mig idag och jag vet varför men jag tror nog att jag håller det för mig själv ett tag till...

Min studentskiva i tisdags blev ett fijasko enligt min mening, inte att självaste skivan var dålig utan den var superb men att jag var tvungen att dra där ifrån redan vid 12 pga en viss anledning.. Jag hadde gärna stannat längre men men..

Idag så har jag vart ledig från både skola och jobb och bara gjort så lite som möjligt.. Jag hade önskat de iaf men jag har iofs legat ute och solat på altan några timmar men jag har även städat,diskat och plockat + dammsugit här hemma.. Det behövdes..

jag var hem till Saida en snabbis oxå, drack lite kaffe och prata skit innan jag drog mig hemmåt..

ikväll ska jag och emma ner till nån uteservering och ta en öl tror ja innan vi ska hem och ha filmkväll.. Jag skulle hittat på något annat från första början men de sket sig och dessutom ska ja jobba imorgon och på söndag så det blir en lugn helg för mig i vilketfall som helst..

Ska börja laga lite mat, undra vad de kan bli!? Kanske hemmagjord potatis sallad och rostbiff? Gott låter de så ja tror att det blir de.. Får se!

ska kila nu..
puss och kram

Besvikelse

Skrivet den: 2008-05-07 @ 13:16:41
Tisdagen den 6 Maj var en stor besvikelse för min del!! :(

förkärlek!!

Skrivet den: 2008-05-05 @ 22:11:22



Im in love!!!


Sen tänkte jag göra lite reklam för våran hemsida:

www.ektunagard.dinstudio.se

Hur och vad är du?

Skrivet den: 2008-05-04 @ 23:39:28

3 person tester = )

Romantik : Jag är verkligen inte den romantiska typen av mig, mesa med tända ljus och skit kan jag gärna skippa men efter att jag gjorde testet för att se hur romantisk jag är så vart jag förvånad av resultatet.. Jag skulle gissa själv att jag max låg på 30 av 100 men hela 66 av 100.. Fan jag kanske är lite romantisk av mig ialf :P

Självkänsla: Hade jag gjort det här testet för ett tag sen så hade jag fått 0 av 100 men jag har jobbar mig uppåt och helt häpnandsväkande så har jag 75 av 100.. fan de är bra de.. Ska jobba lite mer på de så ska vi se att de blir 100 en vacker dag!

Opptimist eller pessimist: Jag visste sedan tidigare att jag är en opptimist, jag ser alltid ljust i de mörkaste mörkret och tror alltid att vi hinner på 5 min när jag innerst inne vet att de tar 20 min..och ja mitt resultat är opptimist.. 86 av 100 borde räcka till att bevisa att Amanda är en opptimist!!

Vill du oxå testa? gör testet här


Sanningens ögonblick

Skrivet den: 2008-05-04 @ 22:35:24

Fy fan för för de programet säger jag bara!! Att folk vekligen ställer upp på något sånt, jag förstår verkligen inte.. D1en som nu gör det måste vara så jävla desperat av pengar!!

Som ikväll, hette han linus tror ja.. Fy satan för den snubben!! Att han kan ställa upp på ett program där han förnedrar sin flickvän in för hela svenksa folket!!

FY FAN SÄGER JAG BARA!!!

Skulle aldrig själv ställa upp på något sådant och aldrig låta min gubbe göra det eller någon jag kan reletera till på något sätt..

Ta bort programet för fan.. Det är bara för att förnedra folk och hur kul är de??


I´m fucking mad right now!!


Söndag morgon

Skrivet den: 2008-05-04 @ 10:21:41
God morgon folket!

Vaknade för någon timme sen och har vart uppe och ätit frukost, tvättat facet,druckit kaffe, rökt och vart ute med vovvarna så lite har ja allt hunnit på en timme!

Nu sitter jag och skriver detta inlägg och funderar på när jag ska fixa mig iordning till jobbet!? Blir nog snart de skulle jag tro.. Ska bara jobba kort dag idag, 12-17 så jag ska iväg och sola efter jobbet sen ska jag hem och laga till en middag och tvätta bilen : / De sistnämnda är kanske inte alls lika kul mende måste göras i vilket fall som helst!

Anyway kanske ska berätta lite snabbt om igår.. Jag jobbade som sagt från tidig morgon till sena kvällen men kom hem vid 20:00 så då drog jag, Anna och Lina iväg till corner för att ta en öl men det var 2 eftersom man vart bjuden på den sista och då tackar man ju inte nej!

Jobbet igår gick helt ok förutom att komunnen hade nått fel på avloppen så de svämmade över rätt så rejält i både bar och kök igår så jag var så gott som plask blöt om fötterna hela dan igår och det var inte nå vidare mysigt!

Nu ne ska ja fixa mig iordning för jag ska åka om ca 1 timme..

puss och kram på er!

jobb jobb mera jobb =)

Skrivet den: 2008-05-02 @ 23:39:56
Har jobbat hela dagen idag, började kl 11:00 och slutade inte förens klockan 20:00 men det har varit en helt ok dag att jobba!
Har gjort lite allt möjligt idag på jobbet och imorgon ska jag jobba igen, samma tider och även söndag och måndag men jag klagar inte för lite extra klirr i kassa tackar man ju inte nej till!

I veckan ska jag försöka göra klart mina prov som jag ligger efter med, har sådan fruktansvärd ångest kan jag lova.. Hatar att ligga after med saker men jag har mig själv att skylla.. Har varit way to lazy : /

just nu tittar jag på independens day och den är faktiskt bra enligt min smak, jag vet att vi inte är ensamma i hela universum så detta är en film som kan hända i verkligheten..

Btw jag har även fixat klart mitt hår nu =) Jag är blond igen and i love it :D

Ska nog sova nu för jag ska upp vid 5 imorgon och åka en sväng på morgonen och fixa lite stuff så god natt på er så hörs vi imorgon =)

puss och kram



                                       
                                           



nu ser mitt hår ut så här igen :D




Valborg

Skrivet den: 2008-05-01 @ 16:00:43
Den allra bästa valborgen ever!!

Jag kommer glömma denna valborg så sent som aldrig om jag ska vara helt ärlig! Först på morgone så åkte jag och syster till jimmie där vi åt frulle och fixade oss lite så vi kunde dra ut på stan och kolla på forsränningen, dricka öl och glass i det fina vädret!
jag knäckte min första bira redan kl 8 på morgonen så ja va askalas hela dan och kvällen. Vi mötte upp Emma vid kl 12 ungefär och fortsatte våran färd runt på stan tills kl 16:00 då vi drog hem till jimmie och gtillade.

innan vi åkte till jimmie så va vi på studenternas och myste i solen med en massa jävla folk, drack lyssna på musik och snackade skit och efter det så åkte vi till ekonomikum parken där vi träffa johan,peter och Fredrik. Satt där en stund och prata lite och drack skumpa innan vi åkte till jimmie.

Väl hemma hos jimmie tände vi grille, svidade om till kjol, snyggare tröja så jag slapp se ut som en bonde och sminkade oss.
Vi grillade sen när matte, kg, dudde, malin och 2 andra brudar som ja aldrig sett förut, dom var lite smått osocliala men men..

vid kl 18:00 så drog jag my och Emma pemma på förfest hos johan, peter och fredrik på deras hotell och efter att vi var där en stund så drog vi ut på krogen!

Detvar sjukt mycket folk ute, verkligen smetfullt över allt men eftersom vi var så tidigare så kom vi in direkt. Kön var flera hundra meter när kl närmade sig 22:00 och folk köade i timtal för att komma in! Vi drog från krogen efter några timmar och mötte upp fredrik och johan som hade vart på Briger jarl och drog och åt på donken :D

Efterfesta på hotellet där dom bodde och fan vad vi hade de ku!! Kom hem till jimmie vid 4 halv 5 ungefär och sussade.. Morgonen där ville man knappt vakna för bakis till tusen var ialf jag och my!

Emma den hurt bullen var uppe vid 7 och traskade runt i lgh och fråga oss titt som tätt om vi var vakna!? Haha du kan ju gissa vad hon fick för svar!!? ett NNEEJJ!!!

Fy fan vad vi hade en så jävla lyckad valborg som vi glömmer så sent som aldrig!

Nu ska jag duscha och städa lite här hemma, måste dammsugar och disken ska plockis in och ur i diskmaskinen!

Bilder från valborg kommer strax eftersom jag inte hade någon kamera och Fredde har alla bilder!!

puss och kram!

Btw hur var din valborg??