Ny vagn =)

Skrivet den: 2010-04-28 @ 22:09:21
Hej alla glada :)
Vart ledig idag från jobbet så vi alla drog till skansen på förmiddagen. Frederic har aldrig varit där och för min del så var det många år sen.. Seven tyckte det var skitkul medans jag och frederic vart väldigt besvikna.. De hade gjort om hela stället så nu måste man först betala inträde sen måste man betala igen för och se vissa djur osv osv.. inget var öppet så äta elr fika kunde man inte.. De ända djur som var ute var 3 björnar sälar, bisonoxe.. inte ens ponny ridningen var igång.. Nej usch nästa tripp blir kolmorden :)
Imorgon fyller min älskling år, han fyller hela 36 år och morgonen börjas med jordgubbar och mjölk.. Han var ju som jag sa på boys ll men i måndags och någon dag här så får han sin ps3 som han så gärna vill ha :)
Och imorgon ska vi även åka och köpa en ny vagn åt seven.. de är ju som accosiar.. hur stavas de!? Man måste kunna känna att vagnen är snygg och trendig och i denna vagn så kan man placera kaffekoppar skit smart för en sån som alltid går omkring med en kaffe i handen.. elr ja te elr kanske cola what ever.. Den är svart med 3 hjul och nå mönster ska ta fram en bild så får ni se..
Nu ska jag sova så jag kan orka upp till jobb och födelsedag imorn..
so long suckers!
xx

 

 

De funka inte med bild.. Men är ni nyfikna googla en Avanti Moving light svart/grå


Boys ll Men in town..

Skrivet den: 2010-04-26 @ 23:48:27
Boys ll men är på göta källare just nu, denna sekund står min älskade Frederic tillsammans men Rosei och hennes 2 kusiner o dansar o skrålar till boys ll men.. Kan ni fatta de!? Han fyller år på torsdag så detta är en av hans födelsedags pressenter som han  fick lite tidigt..

Själv sitter jag här i soffan och undrar när våran nya soffa kommer jag vill så gärna ha den. Sa till Frederic idag att de är som när man är gravid och man går över tiden, dom minuterna är ju som timmar och dar som veckor och veckor som år.. Ja ni fattar! Soffan skulle ha stått hät ihop monterad och klar att göra vad man vi i.. elr i denna soffa som kostade en förmögenhet får man bara sitta i och knappt ha fötterna på dynan.. Jag vill ha den nu!!

Liten sover, han har vart så mysig idag. Smälter man inte en smula då? Underbara unge men bara för att han är underbar hela tiden läs nästan så kan han vara ett liktigt litet eget projekt där han har olika kurser för sig som bla heter: Vägra sova kursen så här gör du!   Vägra äta maten, så här får du dom att fatta att du inte tänker äta! Vägra lyssna, så här förstår de att du inte alls tänker lyssna på vad dom vill utan du gör precis som di själv vill!

Ja ni förstår så har denna lille skitunge oxå hyss för sig och jag kan bara tacka för mitt tålamod till barn.. De är utav en ängels tålamod utan att skryta! Sen är ju tålamodet precis tvättemot när jag sitter bakom ratten!

Jag har lättat på plånboken, igår var jag och Rose iväg till väsby samt kista. Tänkte nätshoppa igår men de vart en riktigt vända istället och hem kom jag med:

Till mig: 2 par skor

Till Seven: ett par vita skinskor, en täckväst i marinblått, en hip hop keps för att matcha pappa samt en ny tröja :)

Frederic fick inget eftersom han e så svår att handla till fast o andra sidan har han handlat rätt duktigt. Och idag så var han iväg och köpte en ny dammsugare som jag velat ha så länge samt en vågtång till håret och bara de kalaset gick på 2000:- Han är så underbar min man! Fast jag ska lämna tillbaka tången för jag orkar inte trillskas med den, jag är helt enkelt för lat!

Imorn skall vi göra massor utav saker jag är off work imorgon för att jag har ont i halsen och hostar sönder lungorna så kolegorna mina tyckte att jag skulle söka läkartid imorgon eftersom Frederic har flussen så troligtvis har ja oxå nån släng av de! Hoppas soffan kommer imorgon!!

Nu ska jag nog sova, hade tänkt vänta på gulliponken min men konserten kommer hålla på till ett så ska dom ut därifrån och leta rätt på bilen komma ut ur stan och sen hela vägen till märsta så han kommer inte va hemma förens kl 2 skulle jag gissa på och jag är ybertrött så nu säger jag god natt så tar jag mina 2 väldigt onda tuttar och går o sover på rygg! =)

So long suckers
xx

Glasögon och skrivhjälp?!!

Skrivet den: 2010-04-24 @ 19:36:02
Såg att mitt förra inlägg inte alls blev så bra, borde nog skaffa glösögon och skrivhjälp för inte kunde jag stava.. Vart en lunch på självaste bryggeriet med härliga Rose.. En cesar sallad med cola och så köpte jag med en biffpasta hem till min sjuka Frederic..

Lyckades hinna förbi studion och fixa ny tid så nu blir både jag och Frederic gaddade i maj, jag den 5 och han den 12 så de blir najs.. Bara vill få min i svanken klar så jag kan börja på armarna nån gång!

nej ikväll har jag bestämmt mig för o bli full och dum.. på bryggeriet mina damer och herrar ska ni få se en full och odräglig Amanda för engångs skull.. De händer ju inte så ofta de där med att jag dricker.. Var ett år sen sist så nu är det dags.
Martina skulle med och ta sig en drink elr två elr tre elr 15.. Fyllkajan som var ute även igår och vart jätte full.. Får allt se hur den här kvällen slutar! Nu ska jag ta och beställa lite smått och gott från nätet, det känns som att det är min tur och shoppa eftersom Frederic har kostat på sig en prislapp på lite mer än bara några x tusen :)

Jag vill köpa en ny bil först och främst men den kommer snart den med, men lite olika pärlor eftersom jag fått för mig att testa på livet som smyckes tillverkare.. Sen även lite nya vår kläder till oss alla. Seven har iofs sjukt mkt kläder och skor att vi verkligen inte har nån stans o lägga de men en ny väst och skinnjacka ska han få samt en adidas dräkt..
Nedräkning från 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, Hej då nu ska jag shoppa!


När dröm blir till verklighet!

Skrivet den: 2010-04-24 @ 13:38:04
Jag tänkte ju blogga fetaste inlfrån roz om att vi ska åka o luncha! Gubben min är sjuk så han ligger o sover.. Jag har verkligen städat hela dan idag så nu är det skitfint hemma.. Ska köra upp lite saker till studion bara eftersom vi får våran nya soffa på måndag :) så jävla najc!

Men ja bloggar sen!

so long suckers!

xx