Bara för att du är min!

Skrivet den: 2010-03-25 @ 23:48:48
Hej hopp! long time i know.. 2010 vart inte det året med den bästa starten.. den 27 februari dog min älskade.. Den varelse som gett mig mest lycka och kärlek någonsin.. Jo Egon dog endast en månad innan sin 2 års dag! Nu har det gått en månad och bearbetet av sorgen är enorm, vissa dagar vill jag inte leva själv!

Förutom att egon var min älskade bebis så var han Sevens bäste lekkamrat och vad förstår man som 2 åring? Han fråga och fråga och frågar efter honom och allt vi kan säga är att Egon bor i himelen nu.. Han måste hoppas på att han kommer tillbaka snart eftersom han inte slutar och fråga.. Han har nog inte alls förstått att Egon lämnat oss här på jorden och fart iväg till hund himelen. Men vad kan man begära av en 2 åring klart han inte fattar nått av vad som hänt vilket i sin tur gör allt såååååå svårt när han frågar efter honom! Min älskade egon.. Livet går vidare trotts detta och hur svårt och hur ont det än gör...

Men från det ena till det andra..

Jag och Frederic lever ihop nu på riktigt tillsammans med hans son som vi har varrannan vecka. Mitt liv är så underbart dessa 2 har förgyllt mitt liv på ett sätt jag inte vart med om tidigare! Är det kanske för att Frederic är äldre han har ändå 36 år på nacken med ett barn som gör att vårat familjeliv är lugnt och behagligt.. Att jag inte behöver känna någon oro..

Livet med barn är obeskrivligt.. Det är underbart och jag njuter av varje sekund av det.
I början vet jag att jag tyckte saker och ting var jobbiga, dels att Sevens mamma inte tyckte om mig men jag förstår henne, jag kom och tog det som varit hennes så länge.. Men nu har allt vänt och det är så skönt! Jag har från allra första början försökt att närma mig henne och bilda bra relation till henne för enligt mig är det jätte viktigt att ha en bra relation till barnets mamma respektiva pappa men det vart avvisat gång på gång på gång.. Men som sagt jag förstår henne jag hade nog reagerat på samma sätt som henne..

Men som jag nämnde inna så har vi blivit bra vänner och jag är så otroligt glad över det! Det gör så mycket att vi kan ha en bra relation till varran för främst Sevens skull och för de andra så är hon en hel gullig tjej och jag trivs i hennes sällskap. Vi kommer hitta på så mycket galet nu så håll i hatten!!  =D

Men det bästa det är ändå förutom hans avkomma ändå min Frederic! Hur beskriver man sin kärlek till en annan människa i ord? Jag låter det vara osagt och säger bara kärlek!