1 Advent

Skrivet den: 2010-11-28 @ 17:08:09
Jag har verkligen inte disciplin nog för att skriva nån blogg känns de som.. Jag vill gärna men de blir som aldrig av.. Att kunna skriva om min graviditet skulle ju vara jätte roligt, att kunna gå tillbaka och läsa och kanske jämföra vid nästa graviditet men som sagt de blir ju fasiken aldrig av..
När jag väl skriver då så blir de bara trams om vad jag gjort under tiden jag inte skrivit och de känns så waist egentligen.. Men om vi ska försöka fokusera på graviditeten så imorn knallar jag in i vecka 24, mindre än halva graviditeten kvar och det har verkligen hänt saker nu, magen syns jätte mycket både med och utan kläder och nu går de verkligen inte att ta miste om min graviditet.. Inga bristningar tack och lov men en mörk ring har börjat träda fram kring naveln som i sin tur börjat ploppa ut.. Men med en utstående navel och en mörk ring kring så skulle jag vara glad om det var de ända som dök upp i märken på min mage..
Chilli som hon ska heta rör på sig fruktansvärt mycket min lilla donna, hon sparkar och far omkring mest hela tiden och u har hon blitt så stor, ca 30-35 cm lång och har börjat nå upp till mina revben.. Gissa om det gör ont när hon sparkar!?  Vår fina dotter, redan nu älskar vi henne jätte mycket fastän hon inte är född.. Kärleken började växa när jag började känna sparkarna innan dess så visste man ju att de va nått men de känndes lixom inte på riktigt, inte alls som att min bebis låg i min mage.. Men nu så överflödar kärleken! :)
Vi har fått jätte mycket kläder, mycket smått och gott! Har en drös med kläder från seven som han hade när han var liten bebis dock i grabb färger men de är ju klart.. Får kombinera med nått lite mer tjejigt plagg till så ser hon inte så grabbig.. Att hon ska bli en tuff tös de är redan glasklart, att hon hellre ska klä sig i schysta baggy brallor och en tuff tröja är redan valt och klart.. sorry tösen men du har inte så mkt att säga till om.. En tuff brud i lyxförpackning :) In i kampsport så fort hon har åldern inne så hon lär sig att kunna försvara sig självt men samtidigt är det en jävla schyst disciplin också =)
Jag tror vi har de mesta till henne så vi är väl förberedda :) De som kan komma att behövas är en skötvästa en matstol en lära gå stol och en sån här mobil man hänger över sängen + en vagga så klart! jag vill verkligen ha en vagga till henne de är så söta :) Kläder och filtar och trasor finns, allt sånt är köpt men självklart kan de inte bli för mycket av de så nog kommer vi att köpa mer.. Nappar och blöjor samt lite salvor kommer närmare förlossningen känns lite onödigt att springa och köpa de nu, har ändå 16 veckor kvar till förlossning så vi hinner.. Jag vill även köpa nytt skötbord, en i samma modell och serie som sängen är i och när barnet sedan växt så pass mkt att man inte längre använder skötbordet för blöjbyten så kan man lätt montera bort en bit av de så blir det en fin byrå :)
De vi har är följande:
* Spjälsäng
* Baby gym
* Vagn komplett ligg/sitt
* Bilstol
* Kläder
*
Att handla:
* Spjälskydd
* Blöjor
* Nappar
* Overall
* Diverse krämer
* Snorsug
* Flaska + ersättning
Skulle vilja få in lite bilder men jag hittar inte sladden till min mobil så ni får gott vänta :)
so long suckers!
xx

Chilli roze..

Skrivet den: 2010-11-01 @ 16:56:42
Ultraljudet idag gick superbra. Är så glad att allt såg fint ut och barnmorskan påpekade gång på gång att bebisen var så fin och stor, elr ja större än vad hon trott så blev framflyttad från den 31 mars till 27 mars så några dagar iaf. Och kollade kön givetvis och enligt barnmorskan så blir det en tjej till våren.. Min alldeles egna, elr ja frederics oxå så klart  men våran fina dotter och sevens lillasyster <3 Blev så mycket mer verkligt nu och ja namnet har ju varit klart sen länge tillbaka, långt innan ja ens blev gravid.. Chilli Roze ska hon heta men vi kommer ite använda roze utan de ska bara stå med för att de är fint =)
Nu kan vi enklare köpa saker och fixa iordning hennes rum, hon ska inte bli så där puttenuttig som många vill göra sina tjejer utan hon ska bli tjejig visst men ändå tuff =)
Nu ska ja laga mat ville bara skvallra!
so long suckers!!
xx