God jul och gott nytt år!

Skrivet den: 2009-12-30 @ 13:42:02
hej hopp! Julen har precis varit och den var helmysig :) Jag firar inte jul på de traditionella viset som många gör, för mig är julen varken bu elr bä! Det blir lite fnurrigt först men slutade i att den spenderades med Go Frederic, seven och solveig som i sin tur är Frederics mamma. Vi for iväg till thuns och shoppade loss, tror ja o frederic handlade för sammanlagt 5000 -5500:- och allt utom ett par skor var till prutten så nog fick den ungen julklappar så han bada it!

Nu är jag på jobbet, har en sjuk frederic hemma och fan han har vart dålig länge säkert en 5 veckor tror ja de blir nu.. Och tro på fan att han går o blir sämmre i samma veva som han började känna sig bättre. Först oink oink sen lunginflamation och nu halsfluss.. yyeejjjj! Anyhow om 100 år är de borta :)

Imorgon är sista dagen på detta år, de har gått fort och jag hoppas att nästa år blir bättre än detta, kan inte säga att de vart helt crap de har haft mycket gott med sig oxå men jag gick igenom mitt livs svåraste detta år så ah hoppas på ett bättre 2010 :)

så nu skiter ja i de här!
so long suckers! xx