Wedding!

Skrivet den: 2012-02-23 @ 22:56:21
Åh helt underbar dag.. Solen har lyst, himmelen har avrit blå och fåglarna har sjungit ut sin lycka så kvittret har ekat bland hus,träd och stammar..
Stoppa ner strumpan i vagnen efter de att vi ätit frukost, tog på hunden kopplet och traskade ut på en långpromenix.. De gick helt enkelt inte att vara inne fastäm klockan knappt hunnit slå 9.. Solens strålar värmde så gott genom fönstret så nog faskíken skulle vi ut..
Kom hem vid 10 ungefär och gjorde iordning lite mellis och sen fick strumpan sova sin första tur..
Jag började plocka och pratade med Anna och bestämmde en liten kaffedejt.
Och inte bara kaffe hon hade med sjukt mycket kläder till chilli så vi tackar 100 gånger om här!
Lite senare på dagen, vid 2 ungefär hoppa jag, strumpan o pappa F in i bilen ( Ott ska vi inte glömma han fick oxå följa med) för att ta en vända in till stan!
Jag har hittat en butik i stan som säljer sjukt fina förlovning/vigselringar samt andra bröllopstillbehör så vi var ju bara tvugna att åka dit.
F mamma har gett sin förlovningsring till mig men tyvärr är den jätte mycket förstor så jag måste smälta ner den först för att kunna göra en ny ring utav den så den kommer att få vara min vigselring när den är färdig arbetad.. Skall även lämna in någon eller några diamanter till guldsmeden/juvelaren så jag får en fin ring med diamanter i.. I love dimonds!
Tillbaka till våra förlovningsringar, F beställde en helt plain ring i vitt guld och jag valde en relativt plain ring med en liten söt diamant i.. Nu måste vi bara vänta i ca 3 veckor på våra ringar.. Jag som hade hoppats på att få med dem hem på en gång..
Det fanns även sjukt mkt fina klänningar där inne och jag ville så gärna titta och peta och prova och snurra men nej.. Mannen skall ju inte få se bruden sin med en sådan klänning på förens självaste bröllopsdagen.. Ska försöka få med mig syster och prova ut en stor fancy brudklänning samt skor..
Och de där med slöja, har man det nu för tiden? Jag tror ju inte att jag vill ha det utan jag skulle nog satsa på en fin uppsättning med en tiara elr något annat fint som glittrar och blänker..
Och när det kommer till skor så vill jag verkligen ha ett par vita Christian Lobotuin skor.. Varje kvinnas dröm att få äga ett par skor från hans design.. Mumms.. Men vi får se..
Nu ska jag iaf diska iordning och plocka bort alla saker som ligger utspridda, förstår inte hur de kan vara så lätt och stöka till de.. Sen ska ja krypa ner brevid mitt hjärta och sova.. Invänta min fina man som är och jobbar och sova vidare..
And by the way.. Vi kommer båda att byta efternamn till ett eget påhittat namn som är skittufft! Mer om det när namnet gått igenom och är godkännt!
/A

Fort som vinden..

Skrivet den: 2012-02-19 @ 20:34:29
Oj vad dagarna springer fort fram, bara den här veckan har susat förbi fort som vinden blåser utanför fönstren.. Jag har ju tänk att blogga iaf en gång o dagen och berätta om dagen bland annat men som den virrpanna jag är så glömmer ja lätt bort de.. Min man säger jämt, " Hade inte ditt huvud suttit fast på kroppen så hade du glömt de med någonstans" Ja tackar ja!
Men inget märkvärdigt har ändå hänt under dagarna som passerat, elr jo iofs det var alla hjärtansdag den 14/2 som ingen säkert kan undgå och well de är inte riktigt my cup of tea egentligen utan jag känner att det är lite försäljningsknep bara.. Alla affärer säljer puttenuttiga saker och juveler ect skitdyrt för dem vet att folk köper.. Visa kärlek varje dag istället! Men jag får nu lov att ändra min uppfattning om den dagen lite.. Jag står fast vid mitt tycke om att självaste inebörden är löjlig men nu betyder dagen något. Den 14/2 runt 20:00 på kvällen så friade F till mig så nu är han min bara min på riktigt och för all framtid! Vi kommer att gifta oss inom kort och det skall vara ett litet enkelt och mysigt brölopp!
Jag har inte hunnit planera så mycket kring det, vet att jag skall ha en fin brudklänning iaf och en god tårta som jag själv ska ha gjort! Får ta lite nytta av mina konditorikunaskaper och utbildning..
Mamma åker snart till thailand och jag känner mig lite som en hemsk människa när jag faktisgt med handen på hjärtat kan säga att jag är avundsjuk.. Jag vill så gärna åka till thailand jag med, dels vill jag uppleva landet och dels känner jag mig så slut som artist och en semester skulle verkligen sitta fin fint!
Men som alla andra som inte skiter pengar så får jag gott vänta ett tag.. Jag har bestämmt att jul och nyår skall firas i Thailand så vi börjar redan nu lägga undan pengar så resan blir så bra som möjligt!
Men i sommar har jag bestämmt mig för att bila upp till vilhelmina tillsammans med syster Elli och Loke, hälsa på alla gamla vänner som jag lärde känna där uppe en gång i tiden och ja en road trip är aldrig fel.. Nu vet iofs inte Elli om att jag planerat att hon skall följa med men hon lär ju få veta de nu när hon läser detta.. Visst!?
Nu skall jag stoppa om min älskade dotter som precis somnat hät bredvid mig i sängen och gå ut och diska och röja i köket för strax kommer F hem med godis! :))
Vi hörs och stört gott folk!

Välförtjänt!

Skrivet den: 2012-02-12 @ 22:40:01

Krupit ner i sängen brevid C för o sova och de ska bli så skönt! Efter en dag som denna är de välförtjänt. Imorn är de städ,tvätt,sola,veterinären,stinsen,asptuna,odenplan och sist men inte minst sängen!


Sann kärlek rostar aldrig!

Skrivet den: 2012-02-11 @ 22:42:18
I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything and I will always care.
Through weakness and strength, happiness and sorrow,
for better for worse, I will love you with
every beat of my heart ♥

En riktigt slö dag!

Skrivet den: 2012-02-11 @ 22:38:10
dagen har bestått utav ingenting.. Inget vettigt iaf, kastat i en maskin med tvätt och plockat men inte mer än så.. Elr jo vi skrev kontrakt idag på lokalen så nu är den uthyrd i ett halvår.. Var hem till mamma/mormor och åt frukost, handlade med färska frallor som jaf iofs alltid gör när ja åker dit. Alltid så gott med nybakt bröd! Tog en sväng till hundgården i hopp om att busOtt ville leka o springa o ha sig men nej han parkera sin rumpa bredvid C´s vagn och där satt han mer elr mindre tills vi sket i de där och åkte hem.. Nu är F på jobbet och han berättade idag lite saker som vi filar på.. Elr han ska fila på dem så imorn ska han på möte så får vi se hur de slutar! Jag ska stänga ner den här dumburken och sova tänkte jag.. C lär ju vakna tidigt imorn och dra mig i håret så jag vaknar.. De är hennes nya grej och gissa hur mysigt de är att vakna av att någon verkligen sliter i ditt hår! Usch, och ja som är så hårömm..

Flyttstäd!

Skrivet den: 2012-02-10 @ 22:36:01

Har städat hela morgonen fram till ca 12:00. Skrubbat från golv till tak och packat saker i kartonger. Nej vi ska inte flytta utan de är en kille som skall flytta in i våran lokal och så måste vi packa ihop allt vårt där och förflytta de så han får plats! Och ibland lönar de sig att städa för bland allt bråte så fann jag 600 kr så jag och strumpan åkte iväg med pappa och käkade lunch på Valvet i sigtuna! Dagen har rullat på och imorn har jag massor att göra så ja ska ta o krypa mer brevid de absolut bästa jag har.. Min dotter!


Heldag på sjukstugan!

Skrivet den: 2012-02-09 @ 00:06:20
Kl 8.00 var de dags att göra morgon, de tyckte iaf strumpan som väckte mig genom att klättra på mig och de var väl lika bra de för kl 9.00 skulle vi vara innanför dörrarna på bvc med Loke ( Chillis kusin) Och ja på en timme skulle vi hinna ta på oss, frulla, gå en sväng med hunden och åka över till mamma för att plocka upp Elli och loke och sen vidare till Eurostop där Elli har sin bvc.. Snabba ryck blev de och jag fick ta kaffet i thermos och strumpan fick sin välling i flaska.. Gasen i botten plocka upp de två och vi var innanför dörrarna 9.05 så nästan i prick. Elli fick en remiss till Astrid Lindgren barnakut för vidare utredning utav Loke och kl 11:00 var vi där och kom hem vid 16.00 ungefär så en hel jäkla dag på sjukhuset för ingenting.. Han hade en virus förkylning och de gick inte att göra något åt de så alla dessa timmar i väntan på nada.. Men men hellre flera timmar åt inget än en jättesjuk bebis.. Åkte hem och tog tag i allt som behövdes göras här hemma.. Den där Inga hon är då en jädrans latmask för inte mkt blir gjort om jag inte gör de själv! Chiili fick middag, F fick middag och jag fick diska.. Jätteroligt! Samt torka av golvet i köket och bada barn.. Jag och C tog oss en sväng med Ott innan vi kröp till kojs och de tog nog bara en minut innan C sov som en stock. Jag själv har glott lite på tv, såg på den hemliga miljonären och jag vill inte verka åpen eller otacksam eller vad nu kan tänkas men mannen i programmet som mist sin fru, stod själv med 3 barn hus och en massa lån och som öppet berättar på hennes insiativ hur dåligt ekonomiskt de har de för tillfället och att de inte kan ha kvar huset osv.. Och vad får han!? Jo 20 lax.. Nästan som en slap in the face.. Vart kommer han på 20 lax med 3 barn och en instabil ekonomisk situation? Jo kanske till spanien för o ladda batterierna men ja tror jo knappast att de är de första han tänker på i den situationen han är i just nu.. Men nog om de, dags o joina C som sover så sött brevid mig! Sleep thighs!

Finaly!

Skrivet den: 2012-02-08 @ 23:11:08

Ett test från mobilen bara återkommer senare med ett inlägg från dagen!


Ny design...

Skrivet den: 2012-02-07 @ 14:02:31
Hej hej Amandas lillasyster här!
Nu är designen äntligen färdig, ni kan behöva uppdatera sidan för att se designen, tryck F5!
Det blev en rätt enkelt, men ändå härlig design med lite vår känsla på det hela! Jag hoppas Amanda är nöjd med designen, vilket jag tror hon är :).

Langa en kommentar vad ni tycker om designen, allt bra att höra postivit och negativa kommentarer! :)
Min blogg hittar ni HÄR och HÄR

Bjuder på en bild på lilla Chilli, 4 dagar gammal! :)


Tillbaka på blogg.se med en pågående ny Design!

Skrivet den: 2012-02-06 @ 18:54:10
Har under en tid testat på att blogg på devote.se men insåg snabbt att detta är min plats att blogga på..
Mycket har hänt och för att mjustara detta år så gör vi en liten resume from januari..
Januari, syster fyllde 25 år och det var kalas. dock firade vi henne den 14 och jag var för första gången sedan chilli föddes barnledig för ca 3 timmar. Det gjorde ont i magen hela kvällen men syster Elli tog väl hand om henne och jag hade en sjukt rolig nykter kväll på bryggeriet!
I slutet på januari blev vi ytterligare en i familjen och våran amstaff valp flyttade hem till oss.. Gosingen Ott!
Mer än så hände inte under januari månad och februari började. Jag fylde år igår och även mor min som fick hela födelsedagen för sig självt då hon fyllde 50 år. 23 år lixom inget spec så vi slog till på en fest där släkt och vänner samlades för en god middag och tårta!
Nu sitter jag här i soffan och har bett lillasyster Elli om hjälp med bloggdesignen, lite roligare att blogga då och well jag skall trottsa vintern och köra på ett vårtema i hopp om att våren känner sig lockad att komma!
-22 grader hade vi här igår och huwa säger jag bara! Tog en sväng till solarieöarna idag med mammsen för att dröma mig bort till vita stränder, sol och värme.. Dock varade denna dröm bara i en kvart för sen var det dags att gå ut i kylan igen..
Åkte hem till Hanna och dränkte mina sorger i kaffe tillsammans med Natta och där fick jag en liten pressent så imorn skall vi inta väsby centrum och shoppa!
Vi tog en sväng till eurostop sen jag chilli o Natta men hitta inget på de tråkiga affärena som finns där uppe så Natta åkte o hämta barn på dagis och jag åkte och hämtade F för en sväng ner till kinan för en middag.. Sedan vidare hem till Sussane och Nattis för en kvällskaffe och ja nu sitter jag här!
Chilli somande i bilen så hon sover nu och F ska gå ut med vovvsen och träffa en polare och jag skulle verkligen behöva städa köket men jag gör jag senare..
Väldigt nyfiken på hur min design blir! Supersnällt och jätte tack pelli för att du fixar och trixar!
Imorn skall har vi beställning på 3 smörgåstårtor så de blir till att jobba hela förmiddan för att sedan shoppa lite.. Måste verkligen införskaffa en byrå till strumpan oxå, ingen som har en längre lägre modell utav en byrå som ni vill bli av med!?
Tänk att få fylla den med massor utav nya fina vårkläder i alla häliga färger! Åh vad jag längtar efter våren nu..