nu är de tydligen så här..

Skrivet den: 2009-03-31 @ 21:53:29
att jag funderar starkt på hur livet kommer se ut i framtiden.. saker har dykt upp och nu är de bara upp till mig att fixa de på bästa sätt.. och ja vet redan hur jag ska göra för nått annat allternativ finns inte i min värld!

När såret är läkt behövs ju inge plåster.. elr hur?

Skrivet den: 2009-03-30 @ 23:05:13
Därför kastar man bort de och tar aldrig upp de igen..

Jag har tappat tron på livet och hoppet.. De dägs ju så att hoppet är de sista som lämnar kroppen men är de så så är de inte längt tills ja lämmnar min kropp...
Å nej ja ska inte ta livet av mig jag är bara rent allmänt less.. arg förbannad och lurad! Så grundlurad och utnyttjad så ja inte vet hur ja ska kunna förklara de bra med ord..
Ja kännder mig som ett plåster som inte behövs längre då såret har läkt ihop fin fint!

Ja orkar inte längre.. jag ger upp, livet oxå.. nu går allt på sparlågan.. inga högre växlar kvar! Snäla skjut mig!


Och hur slutar denna dag tro?

Skrivet den: 2009-03-27 @ 08:29:37
Sitter i morgonrock och börde verkligen ha fixat mig iordning för ännu en arbetsdag men ja känner mig såååå seg! Men de går alltid så fort för mig att göra mig iordning för jobbet så de spelar ingen roll om ja gör de nu elr om ett tag.. För ja menar hur lång tid kan de ta att dra på ett par jeans och en tröja och lite mascara för att sen dra!? Absolut max 10 min om äns de så..

Nu blir de att jobba idag och hela helgen samt hela nästa vecka för att sen dra iväg till vemdalen en vecka med gubben och hans bror och hans tjej och deras son + hans pappa med tjej och hennes barn med respektive.. Så vi blir ett helt gäng! De ska bli jätte trevligt faktiskt och skönt o komma iväg! Men som den arbetsnarkoman man är så har ja lite små ångest samtidigt för att ja inte ska jobba på en hel vecka.. ahhh de blir nog bra!

Jag vet inte riktigt hur ja ska få tid och pengar till allt jag vill göra, jag jobbar ju mycket som ni kanske redan förstått samt att allt kostar så ofantligt mycket pengar..
Jag skulle verkligen vilka åka till norrland och vilhelmina igen, de känns som att mitt hjärta brister för de var på tok förlänge sen jag var där och de finns ingen mer underbar plats än där...

Kanske ska börja göra mig i ordning iaf men först ville ja bara berätta att valborg kommer tillbringas i norge, oslo stammandes till showtek!! :D någon som e på o följa med?


soo long suckers!

xx





irriterande jävla skit!

Skrivet den: 2009-03-25 @ 20:24:45
Jag vet inte hur kort o dåligt mitt minne är men de suger iaf vet ja! Jag har laddat upp alla mina bilder på photobucket för att ja dem någonstans ifall datan skulle krascha o tro på fan att ja glömmer både username och lösen till skiten o inte fan funkar de med att skriva in min mail för o få tillbaka de för tydligen existerar inte den..

Ja blir så arg.. irriterande jävla skit fan alla mina bilder e kapput och många av bilderna finns endast där o ingen annan stans.. suck!

Jaja.. har inte bloggat på ett tag men har inte haft nått som drivit mig, noll insperation helt enkelt och de har kännts tråkigt men nu drar ja ner nå rader iaf..
Åker till vemdalen snart, den 5 april och jag vet inte om jag kmr ha nån mottagning för mitt internett där.. Vet att de dog när ja närmade mig sundsvall förut när ja åkte uppåt landet men vi får se!

8 april e de kalas :D wiie ska på 25 års fest med temat guld och silver.. vad bör ja sattsa på? Guld elr silver?

so long suckers!

xx









Cindy.

Skrivet den: 2009-03-19 @ 15:44:37
Ligger hemma i soffan och är fortfarande sjukt förkyld. Viktor är oxå för han hemma idag för han har vart iväg och donat lite för sitt blivande företag!

Vi har Cindy här min systers hund då hon jobbar så vi har vart ute och promenerat en stund på dan och så var vi förbi affären och handlade lunch!

Ska se på bed time stories och orkar inte sitta och skriva längre men ni får några bilder o glo på!


so long suckers!!

xx



10 kg snor och en svidande näsa plus resten av packet..

Skrivet den: 2009-03-17 @ 22:22:37
jag är sjuk.. verkligen sjuk med massa snor som bara rinner och så e ja typ täppt i näsan så ja kan lixom inte snora så då rinner de snor istället som de gör på old people om du fattar så ja går me pappers tussar i näsan.. mmowwhaha mongo... Min näsa svider för ja har försökt snyta mig så mkt och min kropp is killing me så nu ska ja gå o dö och vakna imorgon bitti kl 5 för o okå o jobba fast ja e sjuk!!


so long suckers!

xx




this is me and im soooooo deam hot! Right!?

Måndag kväll!

Skrivet den: 2009-03-16 @ 21:47:06
Måndagen har sprungit förbi och de har redan hunnit bli kväll.

Jobbat sen tidig morgon och när jag kom hem så var syster och hennes pojkvän här och fikade och så kom Saida förbi. gubben min kom hem vid 4 ungefär och käkade lite lasagne som fanns kvar sen igår och så kollade vi runt lite på nätet efter en ny säng för de ska vi verkligen köpa och de är prio 1 nu!

Sen åkte vi till eurostop där ja hitt ett par fina skor, gympadojor av märket puma som är svarta med guld detaljer and i love them! Köpte även ett linne och 3 bandybollar och en massa käk!

har även fått en ny kyl och frys som vi ska hämta hem imorgon så ja slipper handla 1 gång om dan för vi har så liten kyl men framförallt en extremt liten frys..

Gubben min for iväg på bandy match nu mellan 8-22 så jag har gjort iordning lite sen middag, stuvad blomkål med morötter och potatis och jag bara älskar den maten! Min farmor har lät mig göra den och de är verkligen super enkelt och tar max 20 min att göra.. Så maten väntar på att viktor ska komma hem o äta upp resten för att vi sen ska trycka i oss skagen snittar :D yummi!

Ne nu ska ja ta mig en dusch för att den invänta mr sundholm!
 föresten nån som vill hänga me på black and white kryssningen den 4-6 juni? grymt..

so long suckers!


xx

Kryssnings bilder!

Skrivet den: 2009-03-14 @ 21:23:04
Här kommer bilderna jag lovat!


                                 



nu pallar ja inte mer kmr mer bilder sen!


so long suckers!


xx

MondayBar SpringBreak Cruise 2009

Skrivet den: 2009-03-14 @ 14:54:53
De grymmaste jag vart med om i hela mitt 20 åriga liv! Sån grym jävla kryssning så de inte finns ord för de!
Började i torsdags med att vi åkte in till båten vid halv 6, stannade på donken på g dit och kom fram drygt halv 7! Packade av alla väskor och högtalare m.m och gick in i terminalen där vi mötte upp Madde, Matilda och Åsa Och väntan på ombordstigningen började.. I ca 45 minuter fick vi stå och köa innan ombordstigningen började men när der väl kom igång så var de inte så farligt.. Tog kanske ytterligare 20-30 min innan vi väl var på båten men ja menar de är ju ändå ca 3000 pers som åkte med så klart de tog tid!

När vi kommit på båten så kopplade vi in högtalare och slutsteg och kopplade upp alla lampor i hytten för att sen dra till taxfreen där kön redan hade börjat och sträckte sig nån kilometer.

Handlade på oss en del och började festens festligheter med öl och sprit m.m.. Gjorde oss i ordning de sista med smink och kläder och vid 9 kom madde och packet över till våran hytt och festen började i våran hytt och korridoren!

Vid halv 12 kanske vi drog ner till dansgolvet och började den 24 timmars dansen som består mest av att hoppa omkring på samma ställe och dunka med handen i luften.. Haha

De va sjukt mkt folk och flera olika dansgolv med olika dj´s men hardstyle golvet var de som föll mig mest i smaken.. Så jävla grymt!

Ungefär så höll hela kvällen på och vid 8 gick jag och viktor och sov i 3 timmar för att vid 11 börja dricka igen och stammpa vidare på dansgolvet!
Vid 18:00 gick båten i hamn och vi åkte hem till Madde och robert för efterfest! Kameran ligger kvar där så ja har bara en bild att dela med mig nu, den som ja hade på telefonen så ni får se resten sen!

Nu ska ja va bakis ett tag till och sen gå o diska och städa upp och sen kommer saida och patrik hit :D

so long suckers!!

xx

Mondaybar Cruise tonight!

Skrivet den: 2009-03-12 @ 16:03:44
Fan va kul men kryssning ikväll! Mondaybar cruise och allt som hör där till! sweet.. Har vart hos madde på förmiddan och kollat kläder och skit, lånade en kjol och en tröja men vet inte om ja ska ha de.. iaf tröjan imorgon men blir nog shorts idag för stå på dansgolvet i kjol o hoppa är ju bara o be om att kjolen ska åka upp!

Bilder och sånt får ni se när ja kommer hem och är kapabel till och kunna stava till blogg.se :P


so long suckers!


xx



Toaster!

Skrivet den: 2009-03-08 @ 11:06:54
Vet ni hur mycket jag vill ha en brödrost? Ja vet att dom inte kostar så mycket men ja känner inte för o slänga ut dom pengarna på en brödrost så om du vänliga själ vill skänka mig en brödrost så kan ja lova att du kmr o förgylla mina mornar med goda rostade mackor istället för orostade degklumpar..

Hehe!

Men ah ja får väl klara mig ändå.
I helgen så har vi partajat, elr jag kalasade bara i fredags fört hos Hasse för sen dra vidare till Higgins som sög bajs så jag och saida gick till Bryggan istället och min fis åkte hem och sov!
Jag vart askalas och kände verkligen hur äckligt full jag var, du vet när man får den där känslan - Oh no den där sista klunken skulle ja inte ha tatt.. Så full va ja att ja vingla hem mitt i natten med en öppnad ciderflaska i min innerficka som jag inte alls vet om hur den hamnade där.. Smuggla nog ut den åt nån tro ja för ja va så pass knall i hatten att ja inte behövde mer!

De va första gången på länge jag verkligen vart full och läs full med stora bokstäver och understruket! Typ så här FULL!!
Haha! Men ah eftersom de inte händer att ja blir så knall i hatten så gö de inget!

Igår var jag chaufför bara åt en drös som ville till bryggan och sen garage för sen nån gång mitt i natten åka hem o sova!
och nu gravar ja mig nå kopiöst för o städa upp här hemma.. De ser verkligen ut som skit!

Dags o börja nån stans men var!?? 

so long suckers!


xx



Firemen in huston!

Skrivet den: 2009-03-02 @ 19:44:59

Kom nyss hem från jobbet, jobbat på munkebo med alla underbara barn. Lagat mat och serverat hela kill packet som sitt här och spelar tvspel!

Älsklingen min ska iväg på bandy om en liten strax och jag ska nog ta mig ett bad då tror ja!
Har nog inte så mkt o skriva mer än de att jag bearbetar de som  tynger mig! Jag ska försöka att göra de bästa och verkligen ge 100% annars så kmr detta aldrig att fungera för dag in och dag ut så skär de i mitt hjärta o veta om de så ja har inte längre nå val!

By the way när ja blir rik ska ja flytta till huston och köpa ett hus för att sen tända eld på de för har du sett brandmännen i huston? Oh my god säg ja bara! yammi... haha fast ja har nu min gubbe så man får bara titta..












so long suckers!
xx

And here we go again!

Skrivet den: 2009-03-01 @ 14:34:09
Läs stort och understruket IGEN!!!

vet inte vad ja ska ta mig till vill bara gråta lite ena stunden och vara arg andra stunden för att sedan börja tro att jag reagerar fel och inte borde bete mig såhär!

Men det är inte första gången och nu tog de priset! Om de verkligen stämmer så kommer här ske en stor ändring!

Jag har sååå ont i skälen, den fick sig en känga utan dess like och de ena efter de andra slängdes upp i ansiktet! Jag orkar inte mer snart går jag i 1000 bitar!



Jag vill bara gömma mig en stund och försöka rensa tankarna för att kunna inse hur de egentligen ligg till!


so long suckers!

xx