it´s a fine day today!

Skrivet den: 2009-01-27 @ 10:11:27
Vet inte om dageb verkligen är så fin.. grått och trisst ute, dagens barvader får denna dag att kännas lite tung oxå och de är ju inte så skoj men ja får bita i de sura äpplet! Skulle aldrig ha sagt något men vad gör man när hjärtat nästan brister?

Men anyway igår var jag upp till hästarna i knivsta och hovslagarn va ute. Vi hann bara med 2 av hästarna innan Ellis lärare ringer och säger att hon spytt blod i skolan och är med ambulans på g till astrid lindgrens barn sjukhus så de var ju bara att hoppa in i bilen och gasa iväg till sjukan. De var då ingen större fara med henne och hon fick åka hem lite senare.
På vägen hem så svängde vi förbi häggvik/stinsen och var in på winn tror ja de hette.. Aldrig vart där tidigare men kan garanterat lova att ja kommer åka tillbaka.. soon baby soon! Love that store :D

Sen var jag och gubben min ner på kina och åt middag! Mycket trevligt!




yammi!!

























Bilden överst så köpte jag duken rosorna och tattuerings tidningen.
Bild nr 2 En lampa som ja tyckte passa fint i vårat vardagsrums fönster
Bild nr 3 En fin peddestal med en platta av krossad ihop satt sten mkt fin samt en blomma som gör de mer hemtrevligt
Bild nr 4 så köpte jag den bruna duken samt tulpanerna
Bild 5 ett grå/svart/vitt duch drapperi
Bild 6 Är 2 boddysar
Och till slut bild nr 7 Ett fullproppat kyskåp :D

De va min shopping igår!

Nu är de tvätt stugan...


puss och kram

Åh ännu en ny =)

Skrivet den: 2009-01-25 @ 14:58:13
Så kom ja på min 9 tatuering som ja vill göra.. ska ner till studion i centrum imorgon och höra mig för om tider!!  kul kul..

Ni får en bild när jag väl gjort de...  Men de är en text iaf som ska placeras på armen! Great!





Typ så där kommer de bli fast en annan text och ett annat typ snitt! Underbart =)

Sarah är en knäppis!

Skrivet den: 2009-01-25 @ 14:16:40
Min vän sarah är en knäppis! Fast en fin och underbar knäppis och ja tycker om henne så mycket iaf fast hon e lite tokig! Ja funderar på om hon kanske inte fått tillräkligt med snopp av hennes man ;) Haha ne skämt o sido den tjejen är något utöver de vanliga!

Men iaf så är helgen på väg mot sitt slut och en ny vecka är i antågande och arbetsdagarna närmar sig med stora steg!
Jag har vart ledig lör o sön + måndagen för att jag tog ledig eftersom ja skulle hämta hem micha då men efter lite omständigheter så kan jag tyvätt inte göra de än utan får skjuta fram de ett litet tag!
I Fredags var ja ute och drack öl med Madde och hennes 2 vänner Elin och Liza. Vi började på corner sen kc som sög skiten ur allt.. Så fruktansvärt dåligt och ja kunde räkna människorna som var där.. och vad har hänt med vakterna!? Dom skrämmer ju folket som vill gå in.. Hallå men ska inte vakterna vara där för säkerhetens skull? Tänk om något skulle hända inne på klubben och då ska man ju berätta de för vakterna så de kan ta itu med en exempelvis fuller och jobbig gäst.. Tror du man vågar de när de är hur griniga som helst? Aldrig i livet! Ne inge mer kc för min del föräns de skaffar nya trevliga vakter så folket vågar komma tillbaka!
Vi drog fortare än kvickt efter att vi inte äns fick ha kvar vårat bord.. Tyvärr detta bord är reserverat för de som köper helrör!!! Asså hur tänker folk? Vill de inte ha gäster till sina krogar? Hade ja haft cash nog så hade ja köpt ett helrör bara för o jävlas o sitta kvar.. Men men

Vi styrde våra steg mot brygeriet istället och där träffa vi på en hel del med människor, bland anat min lilla fis viktor och många av hans polare.. Vi drack snacka skit och bara hade allmänt roligt tills dess at de stängde skiten och vi gick hem o sov.. Helt ok kväll =)

Lördagen vart en lugn hemma kväll med sis, vi kollade på twilight och sex in the city the movie och somnade vid kl 01:00. Viktor var hemma vid 3 ef´ter en kväll på bryggan med grabbarna så just nu sitter vi här hemma och han spelar tv spel och jag uppdaterar här. Viktors mamma och syster har precis vart här och fikat och jag ska nog dra iväg på bio senare ikväll!

Vi hörs!


puss och kram



Någon som är bakis och trött?  Sötnos



Egon =) så söt

I brist på annat..

Skrivet den: 2009-01-22 @ 23:51:05
OM JUST DIG
FULLSTÄNDIGT NAMN: Amanda Elisabeth wester
FÖDD: 5 Februari 1989 på huddinge sjukhus
BOR:  Märsta
SMEKNAMN: Manda
FAMILJ: Viktor och Egon men även mam o pap o syskon
INTRESSEN: Träna, tatueringar.. Kan de blir mer intresant?
SKOLA: nope har gått klart skolan för ett tag

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON: jo absolut
ÅNGRAT NÅGOT: Japp, ja ångrar mig lätt
LJUGIT:  Hmm ja minns inte
SVIKIT NÅGON: Nej då
GRÅTIT: Jopp
SKRATTAT: Tråkigt nog
VARIT UTOMLANDS: nope

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: Hmm kanske mot sorliga filmer elr om någon hopar på mitt hjärta
SKRATTAR DU OFTA: skojar du?
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: På super humör!
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Blandat, finns nog ingen som mår bra hela tiden
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Länge sen!
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Haha vem har inte de!?

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: De va några månader sen
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Nej inte lätt
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: va? va? Ja är kär i min kärlek Viktor
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Jaa
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Oerhört
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: 1
HUR MÅNGA GGR HAR DU HÅNGLAT DENNA MÅNAD: Hmm räknar man sånt?
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Jo
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Han är min lycka
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Händiga killar som inte har tummen mitt i handen
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Klok och snygg
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Längre än mig.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:  Spelar egentligen ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Ja har inte testat

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN:  Blondin :)
ÖGON FÄRG: Helt blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR :Långt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG, SÖT, VACKER: jo då
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Ja :)
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Jeepp!
SMINKAR DU DIG: Ja ibland
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN?: Dum jävla fråga



Allt från mig! Ska sova nu!


puss o kram banan :P

Min nya tatuering!

Skrivet den: 2009-01-21 @ 23:55:15
Japp då är de inte långt kvar tills min nya tatuering dyker upp på kroppen! Grejjer är beställda och en kompis man ska tatuera mig!
Jag har så mkt ja vill göra så ja vet inte vilken ja ska välja.. Ah någon blir de o så får vi se vad kassan säger!  Men de kmr bli grymt!

Jag har egentligen inte så mkt o säga.. Kom hem från jobbet för en stund sen, käkat middag pasta carbonara som guben min gjort faktiskt och de va super gott!

Jobb imorgon med men ledig i helgen så då ska ja o gubben min försöka hitta på nått skoj samt att jag och Sanna ska gå på bio!

Hon är något extra den tjejen, har inte alls kännt henne länge men vi stämmer överäns på alla plan och är så lika i de mesta så henne håller jag varmt om hjärtat och hårt för den delen!

nu ska ja krypa ne ri sängen hos min redan sovande viktor!

Hörs imorgon..


puss och kram



sorry sweetheart om du inte diggar bilden men ja har letat som en tok efter en icke grimaserande bild på dig men inte hittat någon av alla 39 tusen bilder som finns!

Medelhavet..

Skrivet den: 2009-01-19 @ 17:40:07

Börjar fundera när jag och älsk ska dra på våran resa, vi har ju redan bestämmt vart vi ska åka så nu är de kanske dags och kolla upp något preliminärt datum! Ca 2 veckor i medelhavet på en gigantisk båt, de är grejer de!

Jag verkligen längtar tills vi får komma iväg lite, bara han och ja o bara vara för oss själva!

Men iaf så ska ja prata lite med honom när han kommer hem, han och Gabbe skulle nog jobba över ikväll då de var mycket att göra på jobbet så vi får se när han kmr hem! jag borde ha städat mer än vad ja har gjort, hunnit mer men ja är så seg så de e knäppt! Först fastnade jag framför datan sen komma Anna hit och sen så råkade ja sätta på filmen Enchanted och så kom sis hit så de har inte blivit så mkt gjort men undan plockat är de och ja har tvättat 4 maskiner och damm torkat + rengjort hela badrummet noga! Nu är de bara dammsuga och skura samt börja med middagen så är ja nöjd med dagen! Gubben min lär nog bara hinna hem o slänga i sig käk för o sen dra till bandyn!

Men nu ska ja till tvättstugan!

puss o kram








Snart bär de av älskling!

  


once upon the time...

Skrivet den: 2009-01-19 @ 12:42:27
så var jag den lilla tjejen som trodde hon var hur tuff som hälst men tiden gick och dagarna som blev till veckor blev sen till år och nu inom kort så fyller jag 20 år och är inte alls den lilla flickan som trodde hon var stört cool utan nu är ja den medel stora tjejen som är stört cool ;) Haha skämt o sido!

Men de är inte långt kvar innan ja fyller 20, ca 2 veckor och tro mig ja börjar bli lie smått skraj för ja undrar vart fan tog tiden vägen!? 20 år har jag levt :O De är mycket och jag kanske minns en tredjedel!

Anyway så var de ett tag sen ja skrev i min blogg men ja har haft mycket att göra, har jobbat hela veckan och inte haft så mkt tid över så nu kommer mitt första inlägg sen Angelica gjorde om min blogg! Designen vart sjukt snygg och jag är super nöjd! Tack så jätte mycket :D

Jag har även att berätta att micha är i min ägo igen, jag köpte tillbaka min skrutt så nu har ja inte bara 2 män i mitt liv utan 3, Micha, egon och viktor!! och jag är super nöjd med att ha de alla i mitt liv!

Jag trivs med mitt liv, jag har gått från botten och är på väg mot toppen av klippan. från att levt ett jävligt liv med allt häng på plattan och umgåts med fel sort människor och testat de ena efter de andra och råkat ut för sjuk mycket hemsk heter så att jag bara velat dö, och ja har vart nära på o göra de med så har ja kämpat arslet av mig och här 7 år senare så har ja gått klart min konditor utbildning med bra resultat, en grym student och ja har fått ett bra jobb. Jag har en underbar sambo och en lägenhet! Har hund och häst och livet skulle inte kunna bli bättre! Jag står på mina 2 egna ben men ja har kämpat för o nå hit och jag har fått offra mycket i mitt liv för o ta mig hit men de var värt de! Så om du läser detta och lever kanske som jag gjorde när jag var yngre så ta dig i kragen innan de är för sent! De har tagit mig ca 4 år att bara kämpa häcken av mig för att stå på den här rutan i livet som jag gör!

Någon dag i mitt liv så önskar jag mig att få stå i den vackraste brudklänningen med min man på sidan av i en vacker stor och mäktig kyrka någon stans i världen och få vara gift livet ut med massor av barn och djur! Den dagen då detta händer så är mit liv fulländat!

Nu ska ja städa! Vi hörs :)

puss o kram




She is adorable!

Skrivet den: 2009-01-14 @ 00:59:02
Nattens timmar är i antågande och jag borde sova men jag är inte riktigt trött än.. Att jobba sena kvällar gör att jag inte kan sova om nätterna, elr visst men inte helt ok! Många nätter i rad nu så har ja inte somnat förens efter klockan 3 och de är drygt.. Som idag när jag egentligen skulle hem till Elli o fika ocj socialcera, tro fan at ja sover bort hela sitdan och vaknar vid 1 och då var de ju bara o gå ut med hunden och sen fara och jobba! Jag förstör allt, hela dagarna går åt pipsvängen för mina jävla sömn problem! And you know what? ja vet egentligen inte varför jag fått dom... It suck!! På hög nivå btw!

Men jag hoppas på att ja kommer upp i tid imorgon iaf för ja ska till syste och fika om ja orkar ta mig ända till skogås annars så blir de till sanna tror ja ellr kanske Elli...



Den tjej är otrolig, henne har jag kännt i evigheters evigheter känns de som, ialf så långt ja kan minnas! Den tjej säger ja bara.. she is adorable! Kan inte annat än o beskriva henne som en liten glimmande kristall i vårat mörker här! Lyser upp all the time och är ständigt glad!

                                                                     I love that girl!





Min pojkvän är ond!

Skrivet den: 2009-01-09 @ 21:05:19
Tony irwing är såå klockren! Mowwhaha vilken skön gubbe! Men ni skulle hört viktors komentar när Tony Irwing dök upp på tvrutan.. Han är helt enkelt ond! Och knäpp för vet ni vad han kom på idag efter att ha stårr 10 minuter framför spegeln och grimaserat och haft sig! Då utbrister han.. Jag kommer få grymt mycket rynkor när jag blir gammal!!!! Jag ser ut som en bulldog helt ihoptryckt och knöglig!

Haha fast ja e rätt grym med insåg ja nyss :P fick ja hoppa på hennes huvud så skulle ja göra de och hoppas hon får en klack genom hjärnan.. De är inte vidare snällt..

ne ja e en grym människa liksom min man så vi förtjänar varran!

nu ska ja hämta lina sen ska vi dricka lite o sen dra på fest!

puss o kram

Mitt livs misstag!

Skrivet den: 2009-01-08 @ 17:04:20
För ca 5 år sedan så begick jag mitt livs misstag! Jag sålde de bästa som hade hänt under mitt liv,jag sålde en del av mitt hjärta och halva mitt liv!

Jag trode jag var snäll och gjorde han en gärning men insåg snabbt mitt misstag!
Mitt liv kommer inte bli desamma förens han är tillbaka hos mig, min finaste.

Efter att trailerna rullade iväg så grät jag mig igenom dagar, veckor och månader för misstaget jag begick.. Inte skulle jag sälja min allra bästa vän? Den som tagit störst plats i mitt hjärta!? Men jag gjorde de och jag har i över 5 år bannat mig själv för hur dum jag var!

Men nu idag så har jag hittat honom, tjejen som sköter om honom och jag gör allt i min makt för at få tag i numret till ägaren så jag kan få köpa tillbaka min älskade Micha!

Priset är nästan oviktigt, jag ger vad som helst för honom! Min bäste vän, jag saknar nå grönjävligt! alla våra dagar, vi var ute och körde med vagn och vi red i skog och mark, vi tävlade i hoppning och han hoppade sjukt högt för att vara så liten, Han var så välutbildad med sina skänkelvikningar i endast tömmar, sina nästan 1 meter hoppningar och vad allt där hör till så jag gjorde de ja trode var bäst för honom.. Att hitta en ny liten ryttare som kunde fortsätta där jag slutat men de vart tyvärr inte så utan han vart mest en liten leksak om jag får säga de själv.. Men de är mitt fel och ja klandrar mig själv tills den dagen han är tillbaka här hemma!

Min älskade och finaste bästa vän.. Min shetlandsponny Michelin!





Halsfluss..

Skrivet den: 2009-01-08 @ 14:42:21
Så fort jag han tillfriskna från kräksjukan så blev ja smittad av nån dåre med halsfluss.. Jag orkar inte bli sjuk igen, sitter hemm idag men borde va på jobbet De känns i plånboken o vara sjuk, ja ville inte vara hemma idag då ja losar runt 12-13 hundra spänn på o vara hemma idag! Suck... Men har man som ja jävligt ont i halsen, illamående samt feber så kan man bara inte jobba och får bita i de sura äpplet o va hemma från jobbet!

Men bortsett från mina krämpor, (haha känner mig som en gammling :P) så mår jag bra, trött på folk som är falska, elr inte bryr sig och de som känns mest just nu är att min pappa inte bryr sig.

Ja vet inte hur många ggr jag ring han bett han komma över på middag elr fika och så har jag saker som han ska ha, saker ja köpt till han på bla fars dag men han vil inte ha de verkar de som eftersom han aldrig har tid! Han kan inte äns ta sig tid för sin dotter och de är tragiskt! Jag önska vi hade en bättre relation. En sån där relation som man vill ha när man står sin pappa nära men icke..

Men vad gör man? bara han kunde inse hur han särbehandlar sina barn.. Och jag vet att han menar på att jua ska ta mig dit istället om ja villhälsa på men de är ite samma sak. Jag vill att han ska ta sig tid för bara mig och mina 2 andra syskon som vi alla har samma pappa och att han bara ska vilja gå o fika med oss och visa hur stolt han är som pappa men de har aldrig hänt i hela mitt 20 åriga liv!

Han går miste om så mkt och visst så skulle jag kunna ta mig hem till honom men de blir inte samma sak, han är så upptagen med jobbet hemmet och sina 2 andra barn som han bor med så de skulle inte bli samma sak, vi skulle bli sittandes där i soffan elr vart som medan han springer runt som en höna.. noppe ja vägrar ge mig för någon gång kan han väl ta sig tid för sina barn som han själv skapat!!

Anyway ja orkar inte bry mig längre.. jag har ring och jag har tjatat så nu orkar ja inte mer.. sucker!!

Men från de ena till de andra så ville jag bara berätta för er alla hur mycket jag älskar min sambo! Ja har säkert sagt de förr men ja säger de igen..

Så fruktansvärt mycket så varje gång han är borta så saknar ja han så ja blir knäpp!

                                                   Min fina älskade Viktor Sundholm! 

                                                            It´s pure magic!

Trettondagen..

Skrivet den: 2009-01-06 @ 18:48:01
Alltså 13 efter julaffton har hunnit passera och jag har ont i huvudet! Har inte gjort så mkt eftersom ja sovit bort halva dan, uppe til 5 för o se på hockyn som sverige förlorade mot canada.. skit sverige! Men men.

Har vart på ikea oxå, sanna och Gabbe har handlat messa kramms till nya lägenheten o ja ställde upp som chaufför! Funderar på o ladda ner någon film o se på men ja vet inte hur man ska göra med sladdarna..

Åhh jävla huvudvärk och människor som är jobbiga! Ja tröttnar på all skit vilken sekund som helst!

Fika

Skrivet den: 2009-01-05 @ 18:33:19
Idag har ja varit ledig, hunnit ner på posten och postat iväg 2 paket samt hämtat ut ett. städad och lagat middag har ja oxå gjort och håller på o tvätta gör ja me.. ska ner till tvätt stugan om 15 min och köra igång torktummlaren igen så de blir tort tort o tort..
Skulle egentligen ha åkte till elli idag men min lkur har vart knäpp idag så ja har inte fått tag på henne.. åh typiskt när man planerar nått!

Ne nu ska ja till tvätt stugan och lite senare ska ja köra gubben min till bandyn och sen hämta upp saida för vi ska fika :D


hej svejs!

Saknad

Skrivet den: 2009-01-03 @ 00:43:46
Det är inte klockt vad man kan sakna något så mycket. visst en saknad är ingen rolig känsla och tja ja vet inte riktigt hur ja ska beskriv de men nått som är säkert är att jag saknar mesen nå så fruktansvärt! Meselefors i vilhelmina menar ja då såklart för er som inte vet vad mesen är! De är galet att ja kan sakna de så sjukt mycket, självaste byn, omgivningen och alla vänner.. Jag vill tillbaka, ta mig tillbaka! Jag ska tillbaka i månads slutet, hälsa på alla där uppe och ja skulle inte tveka o flytta om jag och gubben fick jobb och hus!

Jag har aldrig trivts så bra på en plast som jag trivdes där och jag vill tillbaka NU!!!

Men jag får hålla i mig själv för att saknaden av allt från mesen inte ska bli förstor. Speciellt min Anna och Daniel givetvis och Sabina o Fred o alla... Nästan så jag skulle vilja gråta lite  = (

En vacker dag ska jag flytta dit, när vet jag inte men någon gång de vill jag lova!

Men men.. Jag har kommit hem från jobbet för en liten stund sen, städat efter som Viktor inte gjort de fast han lovade att göra de.. Så jag fick börja plocka de först ja gjorde när ja kom hem och så socialiserade jag lite med Elli eftersom hon telefonerade till mig ang våran utgång som inte blev av!

Imorgon är det lördag och jag vet inte om posten har öppet då!? Har dom? Måse hämta ut ett paket eftersom gubben min "glömde" att hämta ut det samt posta ett paket. Sen så ska jag åka iväg o handla eftersom de tydligen var jobbigt för V att göra idag! Gu vad jag gör mycket!! Haha men ja har endast mig själv att skylla för ja har skämt bort han redan från början med att bara göra allt och lite till...

Jobb imorgon oxå o de får ja inte glömma för sånt är viktigt så ja kan försörja våran lilla population här hemma då älsk vart ledig 2 veckor kring jul så kan man ju inte förvänta sig en bra lön där.. Men tillräkligt bra är den så vi klagar inte..

Nu ska jag fortsätta att sakna gammla delar av mitt liv som jag skulle vilja ha en del av tillbaks och se på tv o bara vara i en annan värld och vänta på att min älskling kommer hem och kryper ner i sängen med mig  :D

Tänkte se om ja får ut lite bilder oxå innan ja pyser, hitta massa gamla bilder på datorn samt så har ja nya att visa :D


      



                                                     Ni kan inte äns gissa på hur mycket jag älskar denna hund! De är obeskrivligt!


Tierd.

Skrivet den: 2009-01-01 @ 22:07:56
Nu är jag trött trött trött!
Grabbarna grus som består av Viktor,Rickhard,Jimmy och Benne ligger i soffan o glor på film. Ja har inte sett nått av den så ja vet inte vad de är för en film, såg bara nått om att en snopp hade fastnat i en kalkons hals elr hur de nu var :P Haha..

Jag har lagat mat och diskat, gjort lite thé till grabbarna och bara suttit i sängen och spanat omkring på datorn utan nå vidare resultat på nått!
Imorgon början jobbet igen efter den lilla julledigheten man hade + att jag vart magsjuk på allt.. Jobbar hela helgen så de blir inget speciellt o göra för min del!

Men nu ska ja hitta på nått annat  göra :)

Nyårsaffton!

Skrivet den: 2009-01-01 @ 16:16:50
Så är det 2009 nu.. Tänka sig att det redan är 2009 de är sjukt vad tiden går fort!
Men igår så for vi iaf till valö på nyårsfest. Först lämnade jag egon hos viktors farmor och farfar så de passade honom. Sen for jag hem till mor min och åt middag coh gjorde mig iordning inför kvällen och ja och my rejsade iväg fort som attans sen eftersom klockan rann iväg för oss!
Första ut till matte och var väl där i kanske max en timme innan v for vidare till valö byggdegård på nyårsfest och det var helt ok! inte så där super duper kul men mer kan man inte begära!
Har insett att nyår är lite för överskattat för min del, när jag var yngre så var det wiiieee jaaa gud de är nyår kom igen nu super vi!!  Men inte längre, nu skulle ja kunna sitta hemma med oda vänner och en god middag och lite dricka och raketer så skulle jag vara nöjd!
Men festen fortsatte och folk dansade och hade sig och vid 12 slaget så gick vi ut och smälde raketer och kramades för att sen gå vidare in och dansa!

Kollar igenom nyårs bilderna nu och jag funderar starkt på hur man ska göra för att bli bra på bild? Någon som ha en handbok över!? Sen har jag oxå insett att jag alltid sätter benen i kors, haha och jag vet inte varför heller! Wierd..
Vid klockan 3 åkte vi vidare och släpte av folk hos Matte och My och jag åkte till Max i uppsala och åt och träffa på karlsson. Mycket folk ute men oxå många ute med små barn och barnvagnar med nykläckta bebisar i.. Hallåå vet dom inte om att små barn på kanske 2 år inte ska vara ute vid klockan 3 på natten för mamma o pappa vill äta på Max!! Knäppa männskor!
Men vi åkte och hämtade viktor sen och så for vi hem och sov!



       


Mer bilder kanske kommer senare! Nu har jag inte tid.. Och så bryr vi oss inte om de fulla miner som syns :P