En helt vanlig tisdags kväll... Nästan!!

Skrivet den: 2009-06-17 @ 00:02:00
Jag blir galen på dessa dagar som vart nu senaste tiden, ska de inte regna blåsa och jävlas med vädret nä då ska ja antingen försova mig eller så spricker brallorna och skorna går sönder.. Ja där for 2800 åt helvete great!

Men förutom dessa väldigt egentligen små bekymmer jag har så jobbar jag väldigt mycket varrvat med renovering av min lägenhet samt lite öldrickning om helgerna!
Har hittat en ny "grej" och på något vis ska jag fixilera de dära men hur vet jag inte rikgtigt men some how some where...

Jag har tatuerat mig, 2 gånger inom loppet på 2 veckor och jag är grymt nöjd över dessa båda som nu pryder min kropp med de andra jag haft sen innan.. Jag helt fullkommligt älskar tatueringar och kommer göra ett x antal till innan jag ger mig! Har en bekant som gör dem så kan de bli bätter? Nix..

Jobbet idag då? Jo dagen började redan klockan kvart över 4 då jag va tvungen att duscha och göra mig iordning frukost ut med hunden osv osv innan jag börja jobba vid 6 snåret.. Öppnade dagiset imorse så måste vara där tidigt och hinna förbereda frukost för alla morgonpigga barn =) Slutade halv 3 och åkte hem för att hämta hunden hos grannen för att sen åka in till stan och göra några timmar på jobb nr 2.. Vart en dag som var hej vad jag tröttnat på detta så kan hända att jag söker nytt snart i en helt annan riktining..

Men från de ena till de andra så hörde jag av krille idag oxå, ni vet han som var ett hett samtals ämne på denna blogg för ett tag sen.. Nämligen mitt x från vilhelmina! Han och far sin ska över till polen och hämta hem bilen som vart stulen för dryga året sen så de kommer nog över på en kaffe =)
Jag hoppar lite hit och dit när jag väl skriver märker jag men kan tydligen inte låta bli men jag funderar starkt över en sak och kan inte ge mig förens om ett tag men kommer jag skratta eller gråta?! De är frågan!!

Nu blir de till o sova mer jobb och mer renovering imorgon!

so long suckers!
      xx

Ett nytt äventyr börjar nu!

Skrivet den: 2009-06-02 @ 16:09:52
De har gått ett par dagar sen jag skrev sist men jag har verkligen haft mycket att göra och så har jag inte riktigt kännt någon större lust att blogga över huvud taget men nu är jag tillbaka igen =)
Dagarna som vart har bestätt av jobb och till viss del festande, givetvis menar ja då att alkoholen kommit in i bilden på fredag kl 16 och försvunnit ur bilden sön 07:00..

De har hänt lite saker oxå, så som att jag lyckats igen men denna gång tror ja inte ja är så pass säker som jag varit förut utan nu tror jag inte att jag vill men som samtidigt så finns de en del av mig som inte vill fösa de längre bort utan ändå ha de här.. Konstigt de där men bara tiden kan utvisa vad som hände ri framtiden!

Men en annan sak nu som jag gett mig in på är ett nytt äventyr.. Jag vet inte hur jag ska lyckas elr hur de ska sluta men på ett eller ett annat sätt så ska ja fixa de här nu och visa vilken fitta jag kan vara ;) Haha!!

Jag vill verkligen de och jag ska ge 110% nu men sen så som sagt får vi se hur de går!

Jag har oxå tatuerat mig igen och snyggt vart de.. lägger ut en bild nån gång sen när jag har min kamera till hands, den ligger hos grannen nu!
Duscha nu kanske o sen tror ja att lite mat i magen inte hade skadat!

so long suckers!

xx