En såndär jätte tråkig måndag : /

Skrivet den: 2007-08-27 @ 19:41:05
Hejsan hoppsan alla glada :)

Idag är det verkligen en sådan där måndag som man inte vill vara med om. En måndag som har varit alldeles för lång! Min dag började redan klockan 5 imorse då klockan ringde, upp och duscha spackla lite i ansiktet och dra iväg till jobbet. Slutade iofs klockan 2 idag men timmarna var som gummi, alldeles för sega :P
Hem och skriva ner lite dokument och spara på datorn, ut på internett och söka nytt jobb och bostad. Eftersom jag och Krille flyttar direkt vi fått våran lägenhet så är det rätt smart att redan ha jobbet fixat!

Nu är klockan 19:23 och jag planerar att gå ner o se på tv men först ska jag väl uppdatera er om min helg åtminstonde!

Torsdag kväll klockan 19:00 började min helg och därmed färd uppåt landet till vilhelmina. Klockan 19 startade vi ifrån fruängen och var framme i meselefors ca 10 över 3 på natten, lite mer än 8 timmar tog det men då hade vi dock stannat till i sundsvall o käkat!
Väl framme så möts vi av Sabina, krilles mamma som klockan 3 mitt på natten är ute med en av deras hundar ludde som verkar sjuk, vilket han var också.
Vi surrar lite med henne och går och lägger oss vid 4 kanske. Vaknar morgonen därpå vid 11 kankse, fixar lite med bilen och for upp på villis o köpte lite saker.
Ja sen unde dagen hänt de inte allt för mycket utan framåt kvällen så for vi ut på sammhället, körde raggen några gånger och for hem till Roger som bode någon stans :P
Surr lite med honom och for hem igen vid 3 kanske och vid de laget så var både Roger och krille ruskigt fulla, micke var lite dragen bara och lilla jag var chaufför! Vi bestämmde med Roger att vi skulle följ dom åt hoting på morgonen därefter då det var bilträff men som jag antar så antog kanske du också att det inte skulle bli så med en bakis krille :) Vi sov och sedan for vi över till samuel och surrade lite med honom. Tillbaka hemåt och käkade lite sen kom Daniel och Anna över! Dom tog en kopp kaffe och surrade lite inför kvällen, det var faktiskt dansgala! Hahaha de låter så kul!
Men så hann klockan bli 9 och vi for över åt daniel och anna, plockade upp dom och även samuel. For til villis och ragga lite sen så framåt sen kvällen efter de lilla bråket som uppkom så löste jag oich anna in oss på dansgalan medans krille och daniel fortsatte och ragga. Vi dracka några cider, dansade och syrrade med alla där och kolckan den hann bli 2 fort. Dansgalan stängde och vi for hem och sov!
Klockan 3 på söndagen så for vi tillsammans med samuel tillbaka mot uppsala och sthlm men dock i två bilar. Samuel började universitetet idag, veterinär linjen :) skoj.. de var min flick dröm som liten medans jag nu har drömmen om att bli polis :)
Jaja de var vad som hänt och det som var värt att berätta!
Får återkomma vid nått annat tillfälle nu!
Ha de så otroligt gott så ska jag hitta på nått för att få kvällen och gå lite fortare!!

Tjhola hopp!


Would you send me one angel? I realy need one...

En alldeles vanlig söndag!

Skrivet den: 2007-08-19 @ 19:52:40
Hej hop igen!
Har inte hunnit uppdatera er så mkt under en tid då vi har flyttat ifrån lägenheten i sigtuna då hyresvärden var totalt rubbad. Bor nu bara tillfälligt i märsta då vi letar efter en ny lägenhet i uppsala :)
Så har du någon att sälja elr hyr ut så call me ; )
Vad har hänt under tiden!? Förutom att vi har flyttat så har jag även festat en del. Var på förkrök hoss linn och linnea i uppsala tog lite vin, nån cider och sedan så gick vi ner till birger jarl i uppsala! Självklart så kommer man ju in på vip:en ;)

Var på uppsala reggea festivalen o åt fanders så kul jag hade det!! Någe grönjävligt säger jag bara, du som inte var där iår rekomenderar jag starkt att fara dit nästa år :) Men välj ett par gummistövlar och gör inte som jag o far dit i ballerina liknande skor. Jag var visserligen klädd för krogen för det var mina grundplaner men eftresom några av mina vänner drog sig ur så följde jag med ett par andra vänner till urf :) Min vita kavaj förstördes helt så den har jag kasstat, mina ballerina skor vart så geggiga efter bara 10 min så jag fick skavsår så jag vart tvungen o ta av mig dom och gå runt barfota kvällen lång! Jag hade verkligen lera upp till knäna dagen efter, Alla kläder var så leriga att vi fick åka i underkläder i bilen på väg hemåt igen då min syster hämtade oss. Fucking great !!

Jag har även vart på banken några ggr för att kolla upp lite ang lån och uttag m.m och de gick kanoners :)

Nu har jag äntligen vågat ändrat min hårfärg från blont till brunt :D De blev faktiskt kalasfint tycker jag, ska dock lägga in lite mer mörkare bruna slingor och lite koppar röda :) Måste beställa tid hos frisören bara, tar nog o klipper till en lugg och klipper upp det en del. Tandläkaren måste jag oxå ringa, ska göra en vanlig koll av tänderna samt bleka dom elr byta till porslins fasader :)

Har iofs en Mercedes E300 turbo diesel avantgard -98 till salu för 75.000 :-
0703374934 
Så nu vet jag dock inte vad jag ska skriva så jag får allt återkomma allt eftersom :)

Ha de gott! Kram Amanda

                                                  Snäll får snäll tillbaka dum får dum tillbaka tänk på de!




image18