Överinterligent ; )

Skrivet den: 2007-10-31 @ 14:58:43
Har bara tagit det lungt idag! Suttit lite framför datan o inte gjort så värst mkt. Lyssnat på när lillasyster sjunger till sin skiva ; ) Haha!
Har kollat lite på bilder på Arvid och Rasmus, Jolantas och pernillas respektives son! Söta som fasen! Va in oc hittade en sida på internett där du kan testa din interligens, jag är överinterligent så hur smart är inte jag!! haha nu är jag då stolt över mig själv! Fast iofs så vet jag att de finns som som är bättre än mig, och sen när jag visar detta för andra och de har bättre resultat än mig så tror jag inte att jag är så stolt längre. Men än så länge så är jag det ialf.

Nu ska jag ut och proenera med min syster! Så vi får höras på ett tag!

Om du går in här så kommer du till testet´s sida :) lycka till och glöm inte skriva en rad o komentera hur de gick för dig!
Pok

Hjärtesorg :'(

Skrivet den: 2007-10-30 @ 13:14:41
Måste med sorg i hjärtat sälja min älskade kille. Pay it forward är till salu. Född 2000 vilket motsvarar 7 år. Han är mitt allt och har funnits i mitt liv många år. Anledningen till att han ska säljas är att min mamma som igentligen står som ägare inte har tid för honom. Jag bor inte hemma så jag kan ju inte sköta om honom heller. Han är grundutbildad och har aldrig gått på banan. En häst med glimten i ögat!

Har kanske du intresse av att köpa honom så hör av dig!

peggen

Försäkringskassan!

Skrivet den: 2007-10-30 @ 12:18:26
Vaknade vid 11 idag, att det var skönt o sova kan jag lova! Va ner och käkade frukost med syster yster min! Är fortfarande hos min pappa och hälsar på, får se när jag åker härifrån!
Syster ska tävla på fredag, hoppning. Hon är så duktig tycker jag och även en massa andra. Var med henne på ridskolan igår. Skjutsade dit henne och tittade på hennes lektion. Mycket fint ridet och hon är endast 10 år gammal. Hon hoppas på att få rida lassie på tävlingen, det var samma häst som hon red igår och dom två är ett väldigt fint ekipage!
Så stolt över min lilla syster Michaela Maria strandberg!
Just nu ör tillfället så är jag barnvakt åt min lillebror, mamma hans skulle ner och besiktiga en av deras 4 bilar.  får se om den går igenom. I helgen ska jag eventuelt åka till Vmina, krille är sjuk så han ville åka hem till sina föräldrar och jag lär följa med!

Jag måste ringa försäkringskassan igen, har säkert ringt 3 ggr redan men kommer inte fram, verkar som att många vill ha tag på dem i dag. Men ska testa igen nu då mitt ärende är relativt viktigt! Så jag får allt återkomma om ett tag!

Pok Amanda

Här har vi syster 9 år och hennes häst som hon red i florida när vi var där sisst.


image23

De här med att blogga!?

Skrivet den: 2007-10-28 @ 19:59:32
Måste erkänna att mitt bloggande inte ligger på topp. Skulle hemskt gärna vilja kunna blogga oftare då jag tycker det är ul o skriva av sig lite men eftersom jag för tillfället inte har någon data så blir det dessvärre inte ofta.

Jag var ute denna helg, har tagit det lungt med festandet ett tag och iofs så var denna helg mycket lugn den med. I fredags var jag på lotus i uppsala, Takida spelade så man var ju bara tvungen och gå dit!  Igår var det lördag och jag o syster gick ut på seven, de stänger på onsdag så det var sista tillfället och gå ut. En vardag är inte någon hitt kanske :)
Nu är jag hemma hos min pappa och hälsar på, han är och lägger min lillebror och systeryster städar rummet! Ska gå och hjälpa henne hadde jag tänkt så det blir nog inte något längre inlägg denna gång!

Min älskling är sjuk, ligger och sover redan! Får se om han orkar jobba imorogn annars blir det hemresa för hans del och kanske att jag följer med :) skulle vara kul ialf..  Tycker så mkt om hans familj :D

Ne nu blir de inte mer för mig!

Tack o hej leverpastej !!

Aj :(

Skrivet den: 2007-10-12 @ 16:40:57
Idag när jag cyklade hem från jobbet så vart jag prejad av en buss!! hur fan kör busschauffören igentligen? Han körde över cykeln och var bara några centimeter ifrån min fot!? jag slog i benet och har jävulskt ont, de lixom vred sig i någon konstig vinkel då skon fastnade i cykeln när bussen körde över. Mina kläder gick sönder pluss att jag blev plöt. Lyckligtvis så slog jag mig ingen annan stans så läget är lungt!

Tänkte nästan ringa och klaga hos sl, inte fan ska dom köra över än?!! Pucko.

I helgen blir de till att jobba, min gubbe åker till marcus och de ska ha kill helg denna helg utan några kärrningar.. haha de unnar jag honom mer än gärna! Han är mitt allt och ja skulle kunna ge en arm för honom!

Nej nu ska jag städa och ringa lite samtal. Måste få tag i en 'ldre dam och prata lite ang ett hus!
Vi höres.

En tyst minut!

Skrivet den: 2007-10-11 @ 15:00:22
16 åriga ricardo mördades i fredags. Våldet bland unga ökar otroligt mycket, på bara några år har statistiken visat ökad våld med många procent.
Jag kände inte ricardo eller han föräldrar/vänner men av ren godhet så vill jag tillängna ricardo en tyst minut och tycker även att du bör göra det! Sänder mina tankar och styrkekramar till hans familj och närmaste.

Killarna som begick de här dådet tycker jag synd om. Att inte skapas med alla hjärnceller som en frisk människa har kan inte vara lätt! De borde fått vård redan för länge sedan då jag uppfattat att "vasaboys" har slagits förut. Att misshandla någon till döds!? Då är man absolut inte frisk. Hur ska dessa unga pojkar kunna fortsätta sina liv?
De har förstört fler än bara ricardos liv, hans föäldrars och hans medmänniskor som stog honom nära. Men att inte tala om sig själva. Hur ska de som vuxna kunna leva ett normalt liv? Vem skulle vilja vara tillsammans med någon av dem? Inte jag iaf när han presenterar sig som bla bla och jag är en mördare!? Nej stakars Ricoardo och de är synd om dessa pojkar som är sjuka i huvudet!

Nu hålls min tysta minut för Ricardo, 16 år som vart mördad 2 dar innan sin 17 års dag!


image22

Kevin Frööjd Persson välkommen till världen

Skrivet den: 2007-10-10 @ 16:21:35
image21

Välkommen till världen kevin Frööj Persson 49 cm lång och 4070 gram. Föddes den 6 oktober klockan 11:53!!

Confused :S

Skrivet den: 2007-10-08 @ 15:17:13

Hela min förra vecka gick åt att jobba. Mellan 8:00 och 18:00 :) De gick fint och som smort. Torsdags morgonen började men att jag träffade en känndis :P Elr ja känndis och känndis en tv kändig ialf. Martin timell var och handlade hos mig hur coolt var inte de!? De var iofs andra gången på samma vecka men första gången ja fick expidera honom :) Ja känner mig lite almoste famous  :D hehe!
Mötte upp min älskade pojkvän på fredagen vid 16:00, hade igentligen planer på att stanna kvar i uppsala den helgen men eftersom krilles bil gick sönder för honom så var vi tvungna och åka till vilhelmina för att köpa en ny. Han hittade en vit merca som han slog till mot och vi åkte till solleftio någonstan och hämtade den. De tog ca 3 ½ timma innan vi var framme, provkörde och skrev papper. Var ju middagsbjudning i folkets hus klockan 18:00 och frågan var ju då ifall vi skulle hinna tillbaka till klockan 18!? Nej givetvis inte men vi försökte att inte komma allt försent så vi låg runt 160 hela vägen från solleftio och var tillbaka i meselefors runt halv 7-7 kanske. Åt middagen och var lite av fylle chaffis sen :)
gick och sov vid 1 och upp igen söndag morogon vid 10. Packa in alla saker i bilen och sen åkte vi våra 80 mil hem :)

Pratade med mamma på vägen hem, hon är så dum! Blir lite confused av henne :P Men vad gör man!? Funderar på att byta nummer så hon inte kan ringa mig nå mer, kanske lika bra så!

Men nu så ska jag titta lite på hemnet.se efter en lägenhet för vi ska köpa en egen lgh nu istället för o hyra, blir så mycket bättre!
Så vi höres gott folk!

/Amanda


Lite om mig !

Skrivet den: 2007-10-02 @ 16:46:57

Använder du huvtröjor?
jo då! Mys pys :)

Kan du vissla?
Japp


Har du någonsin deltagit i en demonstration?
ja de har jag och kommer göra om det den 9 december 2007


Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Oj! Var så länge sen jag var där men bergochdalbanorna på buschgarden florida får jag lov att säga :)

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Gör de säkert, sägs ju att de som kan prata skit om andra i din närhet pratar skit om dig när inte du är där.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
08 = sthlm


Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart och även nu de e ju så skojsigt!

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej inte alls


Vilken film kan du alla replikerna till?
Kan nog inte alla repliker men kan en hel del ur armagedon.

Äger du några band T-shirts?
Nej.

När flög du senast?
kanske 2 månader sen då jag och min pojkvän flög från sthlm-vlhmina och sen tillbaka.

Läser du för skojs skull?
Ja, det kan jag faktiskt göra.. När jag hinner.

Pratar du några andra språk?
Engelska lite franska

Har du gråtit offentligt?
Ja! men tycker inte om de, ligger inte i min natur och gråta offentligt och visa mig svag inför andra.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop


Vilka gör du, önskningar eller planer?
önskar mig allt för mkt men har 3 planer spikade, varav flytten, polisstudier och en privat sak som jag inte kan nämna än.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja, älskar och lära mig nya saker :)

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Utöver de alla som jag har så ska jag göra ytterligare 7 tatueringar och 3 piercingar.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej, men det vore väl kul? (:

Kan du kasta macka?
ibland när stenen vill som jag :)

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej. vet inte om de är någe drömresmål

Vad har du med dig in på bion?
popcorn självklart och en cola

Vem är din favoritlärare?
Stefan bodén

Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Nej!?! möjligtvis en fjällko! :p

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Absolut, tkr de är ruskigt hett! ; )

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
egna fördjupningar

Gillar du att flyga flygplan?
Jodå de är kul så länge de inte överstiger 3 timmar

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ärlighet.

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Har säkert hänt men inte så jag minns de

När sov du senast på golvet?
i helgen

Vilken är din favoritdrink?
Om teuqila räknas så lätt en teuqila annars en strawberry duckery elr en rosa pantern

Gillar du din boendesituation?
Nej jag verkligen hatar den men hoppas de blir ändring på de snart

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
minst 7

Äter du frukost dagligen?
Nej kan jag inte påstå! Får inte ner mkt på morgonen vid 5

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
för tillfälligt rätt lugna men jag lär väl komma igång med mina syslor snart igen och då har jag knappt tid o sova.

Hamnade du ofta i trubbel för att ha pratat under lektionerna?
Jo tyvärr men konstigt nog så hörde jag allt läraren sa.

Vilken är din favoritfrukt?
Äpple grany smith, jordgubbar, smultron

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Aldrig

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Hela 19, tiden går fort

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Mer eller mindre så.

Tror du på liv på andra planeter?
Ja absolut så gör jag de!

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Min styvpappa

Tror du att Gud är man eller kvinna?
tror inte på gud

Vad var det senaste du åt?
En chorizo korv i stan när ja va o shoppade.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
De motsatta därför att de inte ska komplicera allt så som tjejer gör.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ja du de vet jag inte

Gillar du senap?
Helst johnnys

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Att jag inte tänker låta de få som de vill, de ska inte få mig att må dåligt. Måste kämpa för att visa att jag klarar de.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
yes ska bara beställa tid

Sover du på sida, mage eller rygg?
I alla ställningar som jag kan.Men sommnar alltid på rygg

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej.

Tycker du om att krama folk?
Ja, folk som jag känner. Kramar är bland det bästa som finns.
Det är så mycket värme och kärlek i en enda handling.

Skulle du säga att du är trendig?
jo kanske men inte alltid.

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
Jag skulle nog titta på honom för ja skulle nog tro att han driver. De e ju så att de som bara är så bra aldrig händer en själv.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
JA! jag har varit med om det allt för många gånger.

Tycker du att du är attraktiv?
Bara dom med självförtroendet i topp svarar på en sådan fråga!

Vad är du allergisk mot?
Förutom lögner? inget vad jag vet.

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Min åsikt är väl att vill du ha sex med någon bara för att du känner fört så varsegod. Hur många har inte one night stands!?

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nejnej.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Tom

Vilken svordom använder du mest?
Helvet och fan

Äger du en iPod?
vart stulen : (

Vilken tid din väckarklocka inställd på?
5

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Nej då fryser mina tår :p

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Tar hellre en bild

Vilken var den senaste filmen du såg?
som man bäddar..

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En skoter till krille, envarsin bil till både oss, biljetter till härlig resa, lite annat smått o gott :)

Har någon någonsin kallat dig lat?
Jo, med lite ironi i det hela.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej! Men ibland tror jag man skulle behöva det.

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
En bränd skiva med de ena och de andra på

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig tycker inte om choklad.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja, en snuskig en

När var senast någon stötte på dig?
Var nog för 2 dar sen

Vad åt du till middag?
har inte ätit än

Vem vill du ska göra denna lista?
min pojkvän