Nyårsafton och hundvakt!

Skrivet den: 2008-12-31 @ 12:00:55
så har det hunnit o bli nyårsaffton oxå! Hör och häpna.. Nyårsaffton!! Hallå de var ju typ nyår för bara ett litet tag sen :O
iaf så har ja gått upp från sängen för kanske en timme sen, känner att ja måste dammsuga och diska men de är ju så tråkigt så ja måste gruva mig lite mer! borde hoppa in i duschen snart oxå så de är klart innan ja åker iväg ikväll, ska till matte på nyårs middag/fest och sen skulle vi nog vidare till nån annan fest elr hur de nu var! Vet inte om gubben min följer med mig elr om han hittar på någe kul på eget håll, de märks om ine annat!
Min kvälls outfit kmr nog bestå av den lilla svarta med mina knöhöga stövlar och kanske en jacka till.. givetvis ska ja ha en jacka! skulle nästan kunna dra på mig en overall på hela skien men de skulle ju de ut de å. Ska man vara fin får man lida pin!
A juste Egon ska badas oxå, nån frivillig!? häpp, skit i de då! Min lilla bebis som blivit stor nu, han fyller 1 år snart. Men när vi ändå pratar hundar så ska ja och viktor köpa en hund till, en stor hund :) En amerikansk bulldog ska vi köpa, har mailat några uppfödare men kullarna nu är tyvärr sålda så vi får vänta tills näste kull som beräknas födas till våren! Kanske borde flytta först, fast de ska vi ju göra iofs men när vet ja inte.. Så lantisen Amanda blir en storstads fjolla eftersom den nya lägenheten kmr ligga i stan =)

Aja kanske ska börja fixa iordning allt så ja hinner! vi får höras..

puss o kram

Dagen före Nyårsaffton!

Skrivet den: 2008-12-30 @ 13:46:02
God dagen mina alla läsare!
Dagen började tidigt idag för 8:00 sotd jag i entren till tandläkaren, skulle kolla lite på mina tänder och de var då inge hål elr nått fel så allt var prima ballerina! Åkte vidre hemåt fast stannade till på ica och köpte med mig frallor, mjölk, socker och kakao. Kom hem och gick ut med egon och dukade upp en mysig frukost medans gubben min fortfarande sov så sött i sängen. Väckte honom och åt för att sedan glo lite på tv, kollade på den där gamla filmen "min tjej" ni vet med han den lilla killen som dör av allergi chock!? den va hrmsk o man snyfftade lite trotts att ja säkert sett den 20 ggr!
annars så har ja städat planerat lite inför imorgon samt så har viktor vart och bytt bil och nu ska vi åka till kista och äta o sen ska vi gå på bio efter att vi glott lite i affärer oxå :D

hörs sen!

puss puss

en trött måndag

Skrivet den: 2008-12-22 @ 21:38:49
Viktor åkte och spelade bandy nyss och jag är bara hemma och ja skulle städat egentligen men ja orkar inte. orkar bara verkligen inte! Jag jobbat sjukt mycket så de tar på krafterna så ja är inte alls på topp nu inte! Men men, viktors julklapp är framme i sverige så den ligger på postkontoret så ja ska försöka hämta ut den tråkigt nog så kommer han få den efter att julaffton har varit eftersom ja ska skicka den vidare för annat grejs! Den är inte helt klar än så ett till äbentyr ska den julklappen hinna med innan den hammnar i viktors ägo!

jag orkar verkligen inte sitta här längre men vill önska er alla en riktigt god jul och hoppas på att ni får mycket god julmat att äta! nu ska jag gå i skafferiet och se om ja kan hitta nå gott! åh va ja ska mysa i soffan med min egon!

puss och kram






Juletider!

Skrivet den: 2008-12-18 @ 22:28:10
Kom nyss hem från jobbet och skynda mig till datan för o fixa de sista med gubbens julklapp nu när han inte är hemma så nu är de klart och jag är nog fattigast i världen ett tag framöver för tro mig den kostade några tusenlappar men tro de elr ej men han är värld varrenda krona som den här julklappen kostade! Jag älskar min gubbe!

Ska väl försöka städa upp lite oxå, har dragit fram så mkt skit nu för vi ska sälja av en hel del eftersom vi inte alls har någon användning för skitan, så som en fin tv möbel elr vad man nu vill använda den till samt massa oanvända jeans o dylikt! Vi har bestämmt oss för att åka på kryssning och inte vilken kryssning som helst utan vi åker till medelhavet i 11 dagar :D de ska bli såååå skönt att komma bort lite samt att det blir en bra resa som förhoppningsvis är värd pengarna men de tro ja!

Och för övrigt då? jag jobbar mest så jag har råd med allt nu, är de inte hyror, mat, el räkningar osv så är de juletider nu och då ska julegran införskaffas, kulor och glitter samt julklappar och annat kul så pengarna bara rullar iväg som att livet bara var i en nedförs backe! Lätt o spändera dem men sen då när de är slut då får du jobba upp för backen igen :P Äcsh de där va nog knepigt!
Nej nu ska ja gå o diska o plocka upp så ska ja fundera ut om ja ska berätta den stora hemligheten för er sen! Åh va kul de ska bl.. längtar så otroligt mycket och de e så långt kvar... men snart så!!



                                                     

Haha vad folk kan vara barnsliga!

Skrivet den: 2008-12-09 @ 11:32:33
Jag förstår mig inte på dagens människor! En del är helt ok och jag ska inte reflektera över dem men somliga vill jag bara skratta åt! Jag vet inte vad som flyger i dem! Som te.x den där tjejen som tydligen ska föreställa o vara 27 år med barn.. Shit säg jag bara har aldrig stött på någon som är så fruktansvärt barnslig och gör allt i sin makt för att försöka få lite uppmärksamhet här i livet! Har du verkligen ett så tragiskt liv att du måste söka tröst genom att bete dig som du gör?! Jag är inte intereserad av något av de du försöker med! Varsegod take him i dont care! Jag har mitt liv med ny gubbe så inte kan mäta sig med den andra tokstollen men vet du vad!? Han vill inte ha dig så du kan sluta lägga ner energi på att låtsas att han vill ha dig o inte mig! Jag dumpade honom för att de inte fungerade mellan oss thats it! Jag har någon så mkt bättre nu så jag vill inget mer än att vara vän med F.. Du lägg bara ner onödig energi på något de aldrig kmr bli något av!!

Stupid girl!!!

Anyway jag har just vaknat upp ur min skönhets sömn, eller de kanske inte va så mkt till skönhets sömn eftersom jag drömde en mardrömm : / Drömmde att Egon fick följa med till jobbet för att ja inte hade någon som kunde ha honom på dan och så försvinner han!? :O De var hemskt vill jag lova men viktor väckte mig från drömmen då han ringde för och fråga nått.
Ska strax hoppa in i duschen och peela heeeeela kroppen så ja blir mjuk o fin och sen ska ja kolla vad ja ska hitt på till middag ikväll! Gubben min kmr hem vid 5 kanske och då ska vi dra o träna sen vet jag inte så mkt mer om vad som kmr hända idag! Imorgon är det jobb igen :( känner mig helt slut i kroppen men jag klagar inte för de men en extra dags ledighet hade vart fint! Ska se över hur jag jobbar under jul och nyår, viktor är ledig 2 veckor där så ja ska försöka vara ledig sammtidigt så vi kan hitta på nått skoj! Har även kommit på ideén om vad vi ska hitta på under nyår, blir nog att vi alla åker upp till viktors hus i norrtälje och har stormiddag och umgås för att sen åka in till självaste norrtälje på 12 slaget! Lät som en ypperlig idé tycker jag iaf men vi får se hur de blir!

Nu ska ja dricka upp mitt kaffe och sen hoppa in i badet! Och om hon den där skratt retande tjejen mot all förmodan skulle läsa detta så hoppas jag att du för din skull lägger mer din dröm man då han inte vill ha dig och att du kan sluta lägga ner onödig energi på att försöka få mig att bli svartis på dig för att du är där o bla bla bla.. i dont care! Men ha en bra dag!


Puss och kram till alla välförtjänta läsare!

En dag olik de andra!

Skrivet den: 2008-12-03 @ 13:58:10
Jag vakande klockan halv 7 imorse för att viktor skulle iväg och jobba, yepp Viktor skulle jobba och inte jag :D jag är nämligen ledig idag och de är såååå skönt kan jag lova! En dag som är väldigt olik de andra dagarna eftersom p senaste tid har jag jobbat 8-21:30 så jag har vart fruktansvärt trött den senaste tiden!
Men idag har jag städat, dammsugit skurat golven dammtorkt och vise verca =)
Sitt nu vid datan och försöker få tiden att gå lite fortare, väntar på att gubben min ska komma hem från jobbet så vi kan dra och träna! Ska träna ben idag så risken är nog stor att ja kommer gnälla över träningsvärk i bena imorgon!
Men julen har kommit hem till oss oxå, gardinerna är uppe och advents julstakar är uppe i fönstrerna och glittret hänger runt om i lägenheten och glittrar för fullt!
Har även tankat ner lite julsången som ja ska bränna på skiva sen och spela när man går omkring hemma så jul stämmningen ökar till max.. ÅÅHH vad julen är mysig!
Älskar juletiden då allt bli mörkt med några ljus och murrit o burrig med filtar och en kopp med glögg!

Jag ska snart gå och fixa tvätten oxå, vika ihop den och sortera ut vad som är mitt och vad som är Viktors samt Egons!
Måste även ringa syster yster och se om hon kommit hem från sjukhuset då hon opererats för tumör. Får se hur hon mår om ja ´kanske ska åka och hälsa påna..

Den 3 december alltså nästen exakt 2 månader kvar tills dess att Anna ska föda :D Gudars så fort tiden går! Jag minns de som igår när hon ringde och var nå fruktansvärt chockad över att hon var gravid, vi for till centrum och köpte ett till test som visade positivt och ja de va bara hem och prata med sebbe för hennes del och de valde att behålla lilla bebben! Nu mera vet de att det är en hon och att hon ev ska få heta Elina! Åh vad ja längtar till dagen med stort D kommer!!!