Så var det en ny början på ett nytt år !

Skrivet den: 2007-01-16 @ 20:36:45
Ett nytt år nya misstag.. är det inte så det heter?
haha!!

Förra året var rätt så okej, det gick fort och mycket hände. Både roliga,tråkiga,hemska,soliga osv. Det sista som hände förra året som verkligen var hemskt var att Marcus och Sam krockade.. Marcus dog och Sam ligger i koma  :(   Rest in peac!
Jag och några kompisar var i salem på salem manifestationen samma dag som de krockade.. Men i salem hade vi det kul om man bortser från att det var ruggit kallt ute. Vi var många människor där lite över 1500 st, det var närmare nästan 2000 st som tog del av minnes stunden av Daniel wretström som vart mördad för han var en stolt svensk, ja du hör själv!

Men början på detta år var helt okej, vi festade på nyår hemma hos en kommpis som heter Rickhard, det var roligt och jag vart verkligen jättefull men vafan de är bara nyår en gång per år :P
Dagarna rullar på och redan nu så är det den 16 januari, 2 dagar tills min syster fyller 20 : )
Jag fyller år snart men innan dess så fyller mitt hjärtegull nattis år! Hon blir 16 å de är inte illa pinkat de :P
Jag blir 18 och min kära mamma blir 43 tror jag.
Jag åker till mora näst nästa söndag.. Jag ska ta mitt körkort *wwiiieee* och jag hoppas verkligen att jag klarar det så jag kan köra som jag vill sen. Jag kör redan nu varje dag 2 gg om dan fram och till baka till min skolan. från sigtuna till fridhemsplan och tillbaka :)
de går som smort så de borde inet vara något problem med uppkörningen ialf :P
Måste verkligen plugga lite mer inom teorin!!

Men men i helgen som kommer nu så ska jag och jimmie åka till göteborg :D Hälsa på en vän och hennes familj där nere men vi blir bara borta över helgen :)

Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer .. orden har börjat ta slut så vi säger god natt så länge så återkommer jag :)

  Kramar Amanda 

                                               VÅGA VARA DIG SJÄLV OCH STÅ FÖR DEN DU ÄR !!

Första inlägget

Skrivet den: 2007-01-16 @ 20:21:01

Välkommen till min nya blogg!