i cant breath!!!!

Skrivet den: 2009-08-18 @ 23:49:47
ja finner inga ord! känslan gör att jag inte kan andas! Igen ska jag utsätta mig för de igen? ge mig syre så jag kan andas! Jag kvävs av tanken....




Måla måla måla..

Skrivet den: 2009-08-17 @ 21:59:35
De känndes som att målandet aldrig skulle ta slut.. När jag drog de allra första pensel draget så var detta en ocean av målande.. Gruvade mig redan innan jag börjat och underade hur länge jag skulle få hålla på.. Men nu så är det klart, elr ja lite finputs finns alltid! Målade sista penseldraget ikväll så när är mitt vardagsrum i en lagom grå ton med en svart fondvägg som jag tapetserat och de är kalas fint! Skulle iofs kunna dra en vända till i hallen men vit färg och sen så vill jag måla om 2 skåp luckor i köket eftersom vattnet fläckat dem men de är endast för min perfektionism som de kommer att göras..
Vad mer kan jag göra innan jag känner mig helt färdig då? Jo förutom att inhandla nya saker så som lampor och gardiner kuddar täcken porslin m.m så ska jag förbi glasmästarn imorgon och höra med honom om han kan skära till 3 bitar i glas som jag skall sätta en fin schablon på och ha för kaklet i köket.. de komer bli kalas fint! ska även ner till grannen min som har en foto ateljé och förstora upp en fin bild på egon i svart och vitt som jag kan he upp i vardags rummet.. de kommer bli kanoners!
Har även bestämmt mig för att köpa 3 rullar med en brun,guldig tapet som jag ska he upp som fondvägg i mitt sovrum.. Jag målade hela rummet i en mörkbrun färg men nu när allt är klart så vill man göra om de givetvis så att pimpa delite extra med en fin tapet gör inte så mycket så jag tror jag far iväg imorgon och handlar lite tapet som jag sen smäller upp =)

Men annars då? Har ja skrivit att jag var på möte hela fredagen? Att jag förlängt mitt vik tills jul!? Då har jag varit på samma ställe, alltså på granitens förskola i ett år! Tiden går så kopiöst fort så man blir skraj nästan! Jag har en fast tjänst fram till 1 januari sen så får vi se om mitt vik förlängs vilket de troligtvis gör :) Jag har även påbörjat en kurs för mina barn där vi ska lära och skapa om våra årstider och de skall bli galet roligt!

Idag har jag bara jobbat dag på graniten, inget kvälls jobb i stan och de är väldigt skönt.. igår känndes de nästan som att jag var på väg in i väggen men nu känns de bättre! Att slite arslet av sig med 2 jobb där man arbetar drygt 19 timmar per dygn är påfrestande till slut och de har jag snart gjort ett år!

Idag som sagt har jag iaf målat klart och sen lagade jag middag, spaghetti med köttfärsås och matz kom och gjorde mig sällskap.. vi åt snacka skit drack kaffe och sen for han! Nu sitter jag här och funderar och gnor över vad jag ska införskaffa från ikea.. måste fara upp till elgiganten oxå och köpa ny tv, den jag har nu är inte min utan den är lånad av I :)

Vad var de mer jag tänkte på då!? hmmm de glömt ja så vi skiter i de.. iaf så ska ja tvinga matz att göra riktig palt åt mig nån dag.. bara äkta norrläningar kan göra bra pallt och de är ju såååå gott :D

ne nu ska ja krypa till kojs!

so long suckers!

xx


Night at work.. gues if i was tired! a lot...

ibland..

Skrivet den: 2009-08-13 @ 22:26:10
Det finns dagar då jag känner mig liten och svag.. Dagar då jag inte vill göra något alls egentligen och då får jag komentarena som att du är så tråkig, du säger att du ska komma så skiter du i de bla bla bla.. Jag önska jag hade kraften att kunna förklara för dom men nej den finns ju inte.. Sen att man jobbar arslet av sig gör ju inte saken bättre.. att köra 6-22:30 nästan varje dag tar på krafterna och de kan de heller inte förstå och menar på att de jobbar oxå.. men testa gå upp kl 5 och köra ett vanligt 8 timmars jobb på dagis för att sen åka in till stan och köra dryga 7 timmar på kvällen där du går ca 2 mil.. elr ja kanske tog i lite men de är mkt gång ialf...

De ville att ja skulle komma förbi corner ikväll och jag sa ja jag kommer senare ska bara fixa bla bla.. kunde jag inte bara sagt nej ja kan inte elr kanske så hade de kanske inte gått så hårt på.. men ah vad vet jag!

Idag känns som en bajsdag.. dagen började med att jag försov mig, grannen va uppe o plinga på dörrn vid 9 och ja hörde henne inte förens efter 100 år, hon hade ringt 5 ggr och sms men icket att ja hört de.. inte ens mina 3 larm hörde jag och då låg 10 cm ifrån larmet..

sen så fortsätter dagen men att jag gatt åka hem från jobbet för att släppa in gubbarna som kom med den nya kylen skit bra.. och sen så fick ja ett städryck och jag slog i tån.. hmm! Sen blir P arg för att´ja inte vill dricka öl med han.. Jävla skit dag!

Nej nu ¨ska jag lägga in alla rentvättade kläder i skåpen och kanske fara på affären och handla lite!

so long suckers
xx



_________________________________________________________________________

Inlägget ovan var från igår men efter som de inte postades så gör ja ett nytt försök...

Idag har jag iaf jobbat som vanligt och när jag kom hem var de duschen som väntade och sen for jag och matz till uppsala och köpte en ny tv bänk då jag inte haft någon.. Det blev verkilgen jättefint! Jag har även fått mitt kredit kort beviljat så nu har jag många 10 tusen lappar att shoppa för så de blir en sväng förbi ikea snart för att handla lite smått o gott :)

Men aif så va vi ner på alanya och käkade och drack ett glas vin :) Sen gick jag hem i regnet och vart plask blöt för de var ju inte bara en droppe som föll från himlen... Och nu i kväll har jag bara suttit hemma och glott på tv och ätit godis.. känner att jag inte har ork till något mer än att få vara lite för mig själv..

Nu borde jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti o gå på möte hela dagen.. huwa ligen men de ska gå fint! Sen ska jag in till stan o göra nå timmar där innan ja far hem o glor på nån film tro ja..

time to sleep!

so long suckers!



if you were the one i whish you would...

Skrivet den: 2009-08-09 @ 17:33:23
Jag har verkligen inte haft någon tid över åt dumburken så bloggandet har legat lite på is.. Antar att ni märkt de men ah sånt händer ibland!

Jag jobbar massor, dels kan ja ju skvallra lite om att mitt vik på granitens förskola har blitt förlängt :D wiieee im so happy! De är de allra bästa som hänt för jag verkligen älskar alla mina dagisbarn och alla mina kolegor där är ju för goa!

Har även varit ute i parken och spelat kubb, kort, yatzi druckit nån öl och donat.. Hunnit några vändor till pubben och fulat mig rejält.. Haha ja e ful av mig fast detaljer tänker ja inte berätta..

Fredrik ringde nyss han är på väg upp till sthlm/märsta, han åker till thailand imorgon och jobbar igen.. hur får han de dära jobben!! inte alls avis på han, hoppas de regnar :P haha

Ah nu har ja inte tid för de hära mer.. nu ska ja å matz åka o bada :D


so lobg suckers!

xx