yeah!

Skrivet den: 2008-04-30 @ 00:14:23
Fucking great!

Mitt humör e sååå på topp just nu pga en viss specifik sak!!
Åhh najs bajs säger jag bara å jag längtar.. haha  Btw så har jag färgar mitt hår igen och nu är de blont så jag vågar gå ut ialf =)

skulle bara uppdatera så ni vet... nu ska ja sussa!

pus och kram

Promenix!

Skrivet den: 2008-04-29 @ 17:13:50
Imorse så sov jag till halv 11 vilket är ovanligt för mig då jag hatar att sova länge.. Man sover lixom bort halva dagen! Uscha buscha!!

Ne vaknade faktiskt av att johan ringde och väckte (stavas de så!?) mig för han ville ut och promenera lite med kevin så ja gick och mötte honom..

Ac är sjuk så hon ligger hemma i sängen och försöker tillfriskna lite så därför var johan hemma från jobbet och kännde för en promenad men dock inte själv så jag vart hans offer.. Haha

Jag mötte honom på vägen, vid sågen ungeför och det var sånt härligt väder så jag drog bara på mig ett par shorts och ett linne..

Vi gick från sigtuna till valsta och visst fck man lite färg så jag är inte så blek längre..

Konstatera att det var 31+ grader i solen och 26 i skuggan :D Kan det vara bättre? Hoppas solen håller sig kvar på våran himmel for ever nu...

Ska laga käka nu så de här blev bara ett kort inlägg + att jag ska färga mitt hår så kanske att ni får resultatet senare!!

puss och kram och se till at njuta av sommarvärmen till1000 :D

puss och kram



     

Blondin!? Njjeeaa kanske : /

Skrivet den: 2008-04-28 @ 21:32:37
Ja har färgat mitt hår!

Som kanske de flesta redan vet så är jag blondin naturligt och har färgat mitt håt mörkt, nästan svart var det när de var som mörkast och jag trivdes inte med det så jag gjorde lite slingor för att ljusa upp de..

Det vart helt ok då men nu när jag idag först klippte mig och färga det blont igen så vart det dock inte lika bra resultat : / Jag är nämligen orangehårig nu.. great!!

Jag kommer inte våga gå ut förens detta är fixat.. Mamma ska köpa med sig färg hem imorgon eftersomjag vägrar lämna huset.. Jag totalvägrar!

Ingen skola för min del imorgon och jag vet inte äns om jag kan gå ut på valborg.. Hoppas att mitt hår är ok då för jag vill verkligen gå ut och festa!

Nu ska jag krypa ner i soffan och dra filten över mig och bara tycka allmänt synd om mig själv som tvingas gå runt med en olyckad hårfärgning :(


1)  2)  3) 4)   5)


Från början till nu men är inte klar.. Den sista bilden är dock en bild ja hitta på google för att på ett ungefär visa vilken färg mitt hår har nu : (

 1) Föst va ja blond
2) Färga håret typ svart
3) Ljusat upp det något
4) Slingat det mer
5) nu har jag blonderat det pch det vart typ som på bilden.. lite mer gult, de där e nästan carot orange och de har jag dock inte.. ni får en bild imorgpon när de färdiga resultaet!

fyllechaufför!

Skrivet den: 2008-04-27 @ 19:29:03
Japp så är man hemkomen från Ac och johan. Har tillbringat helgen med dom i stortsett!

I fredas var jag iofs med Anna, Leo, Micke och Oskar och vi festade till det rätt bra faktiskt och jag hade det skitkul. Vi var först hemma hos Micke och förkrökade innan vi gick ner till blå där vi tog en öl och hämtade upp mer folk för att dra till Kc och fotrtsätta kvällen där.. Jag hadde skitkul hela kvällen och vart lagom dragen!!

Vi drog hem vid 4 kanske, var och en till respektive och sussade.. Haha vilken händelsefyll dag :P
Lördagen spenderade jag tillsammans med Ac,johan,kevin, becca och lucas på landet hos johans pappa.. Han hade fyllt år några dar innan så nu var det kalas där och det kom en hel del folk så vi åt gott och drack lite öl och vin fast jag var fyllechaufför så jag fick nöja mig med cola : /

På kvällen där så skulle johan ut med en massa kompisar så jag fick aggera fylle chaffis hela natten lång.. Fram och tillbaka till medis och hit o dit köp cigg, hämta mig där o här o bla bla.. Ja va nog lite här och var med jag hade lika kul endå!

Idag har jag jobbat, inte så värst många timmar men det vart ialf några och det gick jättebra och kul var de tills jag fick skura upp en översvämmning :P
Och nu sitter jag här och ska gå och duscha så jag ska skita i er nu :P vi får höras gott folk!

puss och kram

Jag har fått en ny design :D

Skrivet den: 2008-04-25 @ 17:43:27
Jag är den lyckligt utvalda till en ny blogg design :D

Det är snälla sara som har designat min blogg åt mig för att ja kände för en ny design! -lite nytt blod :P Och jag är så fruktansvärt kass på sånt skit så jag tordes inte äns testa mig på något sånt för jag vet hur det hade slutat.. En raderad blogg : / Haha

jag bestämmde lite fina bilder och grejs, tatueringar just för att jag bara älskar tatueringar! Innan jag är död ska min kropp va helt täckt!!

Och så har vi blommorna och färgerna gult och rosa, jag älskar gult och rosa kändes bra som en kombinations färg till de gula och sen så är det lite sommrigt!!

I just love my new design sara!!!

Nästan så jag blev lite kär i den :D

sen så idag har jag vart i skolan, en lektion sen orkade jag bara inte mer, och jag vet att jag inte ska hoppa över någon lektion alls men jag trodde jag skulle dö av trisstes så nu fubba ja lite..

Jag och Elina gick och tog en öl på en uteservering i sumpan och fyfan vad gott det var!! Ah jag älskar öl,sol och värme :D

jag åkte sen till märsta o mötte Ac,kevin och Ingse.. promenerade runt lite i solen och ja gissa vad.. Hmm jag har bränt mig på axlarna :(  de är bara en liten röd plutt på varje axel som är bränd så de är nog inte så farligt men de svider lite.. Haha! att jag alltid lyckas men inte fan har jag solat i den bemärkelsen så jag vart tvungen och smörja in mig, jag har bara knatat runt! Men jag älskar min bränna i övrigt!

Ska sätta in en bild senare på min bränna på axlarna så ni kanske kan tycka lite synd om mig!!

Ska jag berätta lite kort om igår? Förutom det jag redan har gjort? Jo jag och anna åkte ner till blå igår kväll vid 9 tiden och träffade på några kompisar, Leo hade firmafest för sina anställda så vi blev inbjudna på nått höger elr vänster och så drack vi en öl och snackade skit.. Tog bussen hem sen och sussade!

Nu ska jag laga mat och sen börja fixa mig lite smått inför kvällen så hej hopp gummi snopp!!

puss och kram


                                  


adorable!!

Och en...

Skrivet den: 2008-04-25 @ 00:08:03
Till lista =)




Tre namn du går under:
1) Amanda
2) Masken ( En mkt gammal fyllegrej :P)
3) manda

Tre saker som skrämmer dig:
1) Att finna någon närstående död
2) Att bli levande begravd
3) Att mitt liv ska rasa ihop.. igen

Tre saker du har på dig (just nu):
1) Trosor
2) Bh
3) Täcke

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1) Bob Marley - no woman, no cry
2) stewie wonder - i wish
3) Juanes - La camisa negra

Tre sanningar om dig:
1) Jag röker
2) Jag faller lätt för fel kille
3) Jag är alldeles för nyfiken

Tre av dina intressen:
1) hästarna och alla andra djur
2) Familj
3) Shoppa

Tre saker du verkligen vill ha:
1) Ett egen familj med många barn
2) Mer pengar
3) En till häst

Tre människor du utmanar:
Dig, och 2 andra

sunshine

Skrivet den: 2008-04-24 @ 18:04:43
Jag verkligen lever för sol och värme!

Jag vaknade tidigt idag och knatade ner till tandläkaren.. det gick bra  och tog ca 10 minuter sen så mötte jag upp Anna och vi gick hem till Lotta och drack kaffe..
Vi åkte sen därifrån och vidare till Ac och kevin för att fortsätta våran färd till eurostop för att små shoppa lite.. Ac köpte 2 tröjor och ett par sommar skor och dom var väldigt fina må jag säga..

Vi åt en korv och åka till sigtuna där vi hade picknick i solen..
En butterlängd med kaffe blev det och aa en galss i det alldeles underbara vädret.. De kändes så varmt och kan ni gissa hur vart vi hade det i solen?? 26 grader varmt!!!

I realy love the sunshine!! Give me more...


Vi satt i solen och fikade några timmar innan vi beslutade oss för att knata hemåt och ja nu sitter jag här med datorn i knät!
Ska nog börja fixa med maten kanske, börjar fan bli hungrig!

Imorgon har jag lite små planer först.. förutom den otroligt tråkiga skolan som verkligen är en pain in the ass och som tar kål på mig snart så ska jag och Anna och kanske leo o nån om dom kan ta och bestämma sig gå ut och dricka öl.. Tänkte haffa någon uteservering i stan!!  Så mysigt..

Lördagen ska jag på kalas hos johans pappa och på kvällen ska ja va fylle chaufför åt johan och danne.. Hoppas jag kommer i säng i tid eftersom ja ska jobba på söndag.. Ah de löser sig nog!

Kicki ringde igår, hon som har hand om jobbet på new zeeland :D Men jag vet dock inte hur jag ska göra, ev att jag drar nästa år och tar med mig Anna för hon verkade på...

Ah beslutsångest!

Ne nu ska jag laga mat!

puss o kram

Förtrollad!

Skrivet den: 2008-04-23 @ 23:20:16
Jag såg nyss förtrollad och den va sååå bra! Jag är lite utav ett disney fan för jag bara älskar allt som har med disney att göra..

Tänk om man fick leva i en sagovärld.. åhh!

ne ska sluta drömma mig bort och sova i stället!!

god natt och sov gott!



Gizmo =)

Skrivet den: 2008-04-22 @ 20:46:45
Har fått in lite nya bilder på våran orm nu =) Lille gizmo så om ni vill se so here you go !!



                                                        


My beautiul snake!!

Valborgs planer!

Skrivet den: 2008-04-22 @ 12:14:22
Har funderat runt lite kring valborg nu och kommit fram till vad man ska göra. Först hade jag planer på att åka till mora och fira valborg med några kompisar jag har där men den planen går nog i stöpet och jag får kanske nöja mig med de gammla vanliga.. En tradition om man frågar somliga =)

Iofs så ska vi ändra lite på allt som vi brukar göra, vi ska dock inte åka båt längre på morgonen för att köpa på oss sprit och förkröka utan vi ska bara gå runt i uppsala och grilla dricka öl på nån mysig uteservering samt kolla på forsränningen! Det ska bli så skojigt!

Har även vart i stallet idag och donat, syster skulle rida men det blev inte av då hästen tappat en sko : ( Bara för henne och ringa hovslagaren nu då.. Billigt och bra :D

Haha ska käka lite lunch strax o sen ska vi till centrum och fika för att senare göra ett besök på tatuerings studion!

Så vi höres! puss och kram

Ah!

Skrivet den: 2008-04-21 @ 17:45:33
insåg att jag glömt och uppdatera efter att vi bakade kakan.. De blev ingen kaka för min del men tjejerna bakade ialf fast med min syster.. De bakade en kladdkaka men inga bilder togs så ni får klara er utan..

Nu har jag kommit hem ifrån att ha vart ute och flängt. I lördags var jag ute med en massa polare och vi slutade på kung karl.. Haha vad kul vi hadde de.. Anna den tokan skämde ut oss.. Vi dansade med 2 killar där på dansgolvet och ja dom verkligen betedde sig homosexuellt och så går hon och frågar!!! Shit vilken pinsam situation det blev.. O de värsta var att dom inte alls var bögar !? Ja du fattar..

Men iaf så hade vi de kul..
Söndagen där tog jag det bara lugnt.. Mötte ac och kevin och gick en långpromenad på några timmar och skönt till 1000 kan jag lova för de var så varmt.. under dagen där hade vi de 24 grader varmt fast iofs i solen men endå.. Great!!

Idag har jag vart lite utav en barnvakt.. Vart med ac och johan o kevin och givetvis så tar jag honom så fort jag får tillfälle och de 2 föräldrarna tycker bara de är skönt med lite avlastning..

Vad mer? Jo jag har testat på o jobba oxå.. se om jag passar in på det här jobbet och om jag trivs osv.. så nu har jag 2 jobb eftersom jag fick de här jobbet oxå.. Men jag kan bara välja ett av dom.. Undra om jag möjligtvis ska välja de sista nu som ja va o jobba på idag eftersom det är öppet året runt och jag har möjlighet till en fast tjänst vilket jag inte har på sigtuna golfkrog därför att de bara har sesångs öppet.. stavas de verkligen sesång eller kanske sesong!? Hmm knäppt de ser ut :P

Ne nu ska jag ut med hundarna och sen börja med maten så vi höres gott folk!

puss och kram

Baka baka liten kaka =)

Skrivet den: 2008-04-19 @ 12:51:17
Nu ska jag och små tjejorna baka en liten kaka, vet dock inte vad det blir än men vi funderar lite. Tänkte ha kameran på g då så vi får lite roliga bilder under självaste bakandet samt resultatet!

Jag uppdaterar när vi är färdiga med kakan :D


puss och kram

Att göra de lite enklare =)

Skrivet den: 2008-04-18 @ 22:53:35
Hade tänkt uppdatera lite nu men vette fasen vad jag ska skriva.. Kanske ska lägga in lite bilder så gör jag de lite enklare för mig. En bild säger ju mer än 1000 ord!


                    

Jag och kg 2005         jag och syster 2005     jag och alla 2007     syster och Emma 2008 

Jag fick jobbet!

Skrivet den: 2008-04-18 @ 16:40:28
Nu har jag kommit hem efter att ha varit och hämtat alla mina saker till flytten.. Tillbaka i sigtuna nu och fy så skönt de är.. Jag är hemma nu!

Jag var även och pratade med Henrik idag ang ett jobb på sigtuna golf krog och jag fick det!! =) Börjar om 2 veckor och det ska verkligen bli kul!

Nu så har jag precis packat upp allt och börjat komma i årdning lite granna nu!

Ska strax börja laga lite mat så jag får uppdatera lite senare!

puss och kram

Åh en sån vacker dag!!

Skrivet den: 2008-04-17 @ 20:08:52
Det har varit ett sånt kanon väder idag och jag har bara njutit av dagen till fullo! Jag älskar när himmeln är blå och solen tittar fram och värmer så skönt! Finns det något mysigare? Ne fan de finns inte de..

Har planerat lite inför både student mottagningen samt lite för valborg! Jag och anna har även kommit på lite planer inför midsommar.. Haha aa redan faktiskt!!

På min studentmiddag så kommer ca som jag nu har räknat ihop 25-30 presoner och äter gott och firar min student! Ska bli riktigt kul att få gå ut skolan nu för ett litet tag framöver innan jag pluggar vidare!

Har sökt lite jobb oxå och har några på g nu, ska provjobba på 3 st och en intervjuv. Ska bli riktigt kul att få tjäna lite extra slantar i fickan nu!
Har en månads hyra på 2 tusen ungefär så de blir skönt när man har pengar kvar i fickan efteråt =)

Nu ska jag titta lite på tv och sen så ska jag dona lite!

Vi höres.. puss och kram

Påskbilderna!

Skrivet den: 2008-04-15 @ 19:40:14
Nu harjag äntligen fått några av bilderna från påsken! Var ju med gubbens familj i fjälle, elr ja småfjällen vid namn sagatun! Det var så mysigt!!! Dom 2 sista bilderna är dock från krutsjön när vi var där på pimpeltävling!


             

En flytt =)

Skrivet den: 2008-04-15 @ 07:55:08
På fredag så ska jag packa ihop mit stuff och flytta tillbaka till sigtuna! Jag trivs inte där jag bor nu så en flytt är ordnad. Allt blir så mkt enklare för mig att bo i sigtuna när det gäller jobb,familjen,vänner,hästarna osv! Så nu åker jag dit och bor ett tag.

Måste oxå bestämma mig om jag ska ta jobbet på nya zeeland om 2 månader, vet verkligen inte om jag ska göra de!? Hmm de är svårt att veta hur jag ska göra! Jag skulle ju behöva stanna kvar här och jobba ihop lite pengar då jag har några saker som ska fixas och de kostar och att jobba på nya zeeland är inget lyxjobb där jag tjänar multum. Tjänar nog så jag max klarar mig med nöd och näppe men det är endå en livserfarenhet! Ja det krävs att tänka på!

Jag ska iaf skicka runt lite cv idag! Måste göras i vilket fall som helst, kan inte leva på den summa pengar jag idag har.. de går bara inte!

Skulle igentligen skrivit ett inlägg igår, ett inlägg som var tillägnat lilla Engla 10 år som vart mördad. Jag och min familj hade en tyst minut med ett tänt ljus.. Hade ni de?

Nu måste jag kila!

puss och kram

It´s complicated!

Skrivet den: 2008-04-13 @ 18:12:05
Jag har fått ett erbjudande jag vill ha!  Har fått ett jobb på nya zeeland :D Wiihh

Måste fundera lite nu !! Höres!

puss o kram

Sjuk!?

Skrivet den: 2008-04-09 @ 18:08:45
Jag tror jag börjar bli sjuk!! Jag som inte varit sjuk på gudars vet hur länge.. Men attans att de skulle slå till nu! Har ont i huvudet är ruskigt trött och ont i helsen =( Jävla bajs då!

Anyway nog pratat om min sjukdom som kom med posten! Jag lever och ska inte klaga då..
Var i skolan idag och gjorde absolut inte ett skit, tittade på när andra gjorde religions prov senså målade jag en bild på estet lektionen.. Skulle måla en avbild utav en själv, något som symboliserar dig just nu och jag gjorde en pistol!

Hahaha igentligen fick jag ideén att måla en pistol just för tamig baklänges alla typ målade hjärtan o putti gulliga saker o ja kände att ja va tvungen o bryta den alldeles för söta trenden som verkar gå i våran klass och gjorde en pistol..

Men tänker jag efter engång ordentligt så är det faktiskt en avbild av mig själv i dagsläget.. Jag är väldigt arg inombords,lätt för att brusa upp och jvlas någon med mig så skulle jag inte tveka att de skulle smälla på en gång! Men detta är något som ligger i min ryggsäck, något jag fått med mig från mina yngre dar då allt som kan hända en liten flicka hände.. I was totaly lost in the big world!

Men väskan har börjat packas upp och jag börjar känna att den blir lättare att bära för var dag som går!

Ne nu ska ja tycka synd om mig själv lite o lägga mig i sängen o sova!!

puss och kram



                                                                      
 
                                                               Så här känner jag mig =(

forts. tisdag!

Skrivet den: 2008-04-08 @ 20:00:38
Nu har jag kommit hem och gått igenom högvis med tvätt, vikt och donat men har dock ca 3 maskiner kvar att tvätta så puhu!! Jag är ingen människa som gillar o stå o tvättstugan o tvätta, så drygt! Igentligen är det nog inte självaste tvättandet i sig som är drygt just att du e så bunden den tiden du tvättar.. du kan ja inte åka iväg elr hitta på något utan måste passa tvättmaskinen eftersom den är klar timman efter och då ska den i torktummlaren o så ska nästa in.. suck!

Men jag sa ju att ja skulle ta bilder på min nya klänning och skor så here it comes! fast skorna e inte mina utan några typ lika dana.. orkar inte gå ner o fota dom nu!

                                                         


så ignorerar vi att jag har en förliten bh på mig, de var den enda som var ren för tillfälet!! O så en bild på mitt halsband jag fick av svärföräldrarna som jag lovat er tidigare att lägga in bilder på =)

klänningen är från gina trecot och kostade 129:- and i love it!

Tisdag!

Skrivet den: 2008-04-08 @ 14:52:16
Idag var jag ledigt från skolan, hade igentligen mösspåtagning men de blev ändrade planer i sista stund så det är visst någon annan dag trots allt!

Som ni kanske vet så mötte jag ju upp min syster igår så sov jag hos henne och idag har vi vart i väg till handen centrum för att dels laga barnvagnen samt shoppa lite.

Vagnen var det ett sådant simpelt fel att killen på servicen bara skratta åt oss men vafan, hur skulle vi kunna veta :P
Åkte vidare till centrum i handen och gick loss på köpcentret. Jag får verkligen feber av att se så mkt jag vill ha men inte har råd att köpa allt! Jag måste verkligen spara mina pengar för det är väldigt mkt just nu.

Men jag handlade ialf ett par gympadojjor, en kopp till min syster, du vet en sådan det står min syster på utsidan av och en dikt på insidan.. Hmm fattade du!? Anyway en sån köpte jag ialf och även en klänning med öppen rygg så jag är nu på jakt efter riktigt brösttejp elr något just för att det är så fruktansvärt fult när bh bandet i ryggen syns..

Jag vet ju att det går att köpa på hm och twilfit men kritiken är inte så värst bra på dom så jag ska söka mig vidare till någon mer utvald underklädesbutik.

Jag har inga bilder på mitt inköp än utan det kan jag lägga in bilder på senare när jag kommit hem. Nu ska jag sno lite käk av syster yster för min mage bara skriker av hunger!!!  Feed meee!! :P Haha =)

puss och kram

Lite smått och gott!

Skrivet den: 2008-04-07 @ 20:21:54
Festade denna helg och visst jag hade det väldigt kul så tack tjejer och killar för en underbar helg!

I fredags satt vi hemma hos Ac och drack lite och spelade kort + snackade gojja men de var allt lika trevligt de! Lördagen så tillbringade vi påp krogen och attans vad jag vart jättefull, verkligen mer än bara full! Har lite små minnen från att de nästan fick bära mig från krogen till taxin som väntade så tack Amanda och hennes kill kompis för all hjälp! Hade jättekul den kvällen!

Söndag morgon ville jag bara dö! Mådde så fruktansvärt dåligt att jag trodde jag skulle trilla sönder i 1000 bitar :P ahh huva vad hemskt!

Nu så ska jag titta på tv med syster så vi får höras! lite bilder från i helgen på krogen!


                                              
                       
                                                      Jag                          Anna                            AC

Friends for ever!

Skrivet den: 2008-04-03 @ 19:16:47
Ann-charlotte Persson är namnet på en person som bor i detta avlånga land som vi kallar sverige. Hon är 20 år och lever med sin familj i en stad som heter märsta. En rätt trågig stad igentligen men bättre än inget.

Jag minns när hon var liten, för sisådär 10 år sedan när hon var tuffast,ballast och allmänt urcool, en liten tösabit på 10 år som ialf trodde att hon var tuffast,ballast ocjhurcool. Hon hade sitt mycket speciella sätt och jag minns att många småtjejer var rädd för henne för hon var lite stor i mun oxå för den delen.

Men som ordspråket lyder så växer man upp en vacker dag och denna Ann-Charlotte Persson är idag en vuxen kvinna på 20 år, otroligt vacker och en underbar person i alla lägen! Hon ställer alltid upp på sina nära och kära till 110%.
Hon tror inte längre att hon är  tuffast,ballast och urcoolast av alla utan hon har taggat ner det lite och insett att livet är mycket svårare än vad hon väntat sig. Hon är nu tuff,ball och urcool men för sig själv inte mot världen!

Denna underbara vackra,tuffa,balla,urcoola kvinna är en underbar vän, en vän som gör allt för en i vått och torrt! En vän man kan lite på i alla lägen. Hon är den vackraste kvinna som vandrat i ett par skor på denna stora jord och man kan inte låta blir att  älska henne för tamig tusan hon är mer än älskvärd! det finns mycket bra saker om henne och dess  människor i hennes omgivning men vet du vad som är det allra bästa?

                                     Denna vackra utomordentligt underbara människa är min vän för evigt!

Jag älskar dig Ann-Charlotte Persson!


image128

Hahahaha de funkar!

Skrivet den: 2008-04-03 @ 00:43:39
Nu funkar min blogg igen, vette fan vad det var för fel på skiten men under ett bra tag så kunde jag inte lägga ut några inlägg, inga bilder inte ett skit helt enkelt!

Men nu ni håll i hatten för nu kommer min uppdatering!!

För ca 2 veckor sedan styrde jag och samuel våra små kosar till vilhelmina. Samuel släppte av mig hos svärföräldrarna vid 23:00. Krille var hos Daniel och Anna, gissa vad han gjorde där? Drack öl men han kom direkt hem till ja hans mor och far. Vi nattfikade och sussade för det tar på krafterna att sitta o köra från sthlm till vilhelmina.
På fredagen där efter så var vi ut med skotern på utflykt till sagatun där vi byggde en snösoffa fixade en eld och grillade järnmackor. Vi solade där vi låg i snösoffan och jädrans vilken effekt det blir, nästan som i utlandet när ma badar i havet där solen speglas mot vattenytan.
Vi var ute ett bra tag, ja flera timmar ialf!

Vad har jag mer gjort? på lördagen så var vi bara ute och brände med skotern, var upp till brandtornet en snabbis. På kvällen där så var det tänkt att vi skulle över till Daniel och Anna för lite fest men vi somnade så pass tidigt att vi aldrig kom iväg.

Krille åkte till jobbet på söndagen relativt tidigt för han skulle ända åt boden och med de hallkiga föret som var ute så kan man räkna på fler timmar än vad som det igentligen skulle ta. Jag hade tänkt att åka hem där på måndags morgonen för att hjälpa min kompis med flytten och hennes son men det vart inte så utan jag vart kvar hela veckan hos svärmora och vi drack massor av kaffe,snacka skit och gjorde stan.. Haha den familjen, hela jakobsson släkten är underbar!

Helgen som kom så var vi ute och brände med skotern igen, var några st som for upp till brandtornet och fikade och bara brände lite med skotern. På kvällen där när vi hade kommit hem så gjorde vi oss alla i ordning för middag och fest hos samuel och det vart potatisgratäng med älgstek, bea och rödvins sås! Himmelskt gott så tack för maten och hela kvällen sampe!
De gick åt lite sprit och öl de kvällen.. jag drack öl,cider,turkisk peppar shot och mintu. Jag vart full, alldeles för full så i början där så flängde ja o sampe runt i en icke takt vals och sen så försökte jag hafe med mig mickael men han kunde tydligen inte dansa vals så då dansade vi disco! Jag hade såå kul så tack tjejer o killar för en underbart lyckad kväll som var samuels förtjänst!

Men nu kommer the big news..Är du berädd? Nicklas halhin och hans fjälla ska ha en liten knodd!! Åh så kul för dem!

Grattis Nicklas och Mirja till eran nybakade bulle!!

Ne nu ska ja sova ni får lite mer imorgon.. ska se om ja får in lite bilder kanske!

                  

Något är väldans fel!

Skrivet den: 2008-04-02 @ 23:02:51
Jag har inte kunnat lägga ut nåra inlägg på gudars så länge! De bara går inte men publiceras detta så funkar det igen kanske och då ni ska ni få en riktig uppdatering!!