Sammy´s Äventyr..

Skrivet den: 2010-10-30 @ 19:47:47
Va ju som jag skrev innan på bio idag och kollade på sammy´s äventyr, tänkte att de kan bli roligt för seven men enligt mig och frederic så höll inte filmen måttet. Kvaliten var urkass, bilden grummlig och dålig, färgerna var bleka och gråa och filmen hade ingen handling alls.. De hände lixom ingenting i filmen och seven vart efter lite drygt halva filmen väldigt rastlös.. Han satt iofs still och var tyst men men såg hur det kröp i benen på honom.. Så Enligt mig skippa sammy´s äventyr och lägg dom där 300:- på någon vettigare film!
Nu är vi iaf hemma, frederic skulle ha jobbat men fick ledigt från sin chef med fullt betalt och de är inte illa pinkat om ja själv få säga de! Så mysigt när jag får ha min man hemma så så fort han kommer hem från sin polare så ska vi plumsa ner i ett varmt härligt bad och sen ska vi mysa ner oss ordentligt i soffan för att se på inception :)
btw vi fick sängen såld  :D Dock inte av den man som ringde utan en annan så vi vart några tusen rikare eller rikare och rikare de går åt till räkningar.. buuhuuuu : (
so long suckers!!
xx

mamma

Skrivet den: 2010-10-30 @ 09:32:53
jag kan inte riktigt förstå de än att snart kommer jag vara mamma, mamma till en helt underbar individ som kommer springa runt bena på en i tid och otid och ropa mamma.. Kommer jag reagera när lillen ropar mamma!? Läskigt att man kan skapa nått så vackert som ett barn och de som är ännu läskigare är vilket ansvar man har sen, du måste verkligen tänka 2 gånger innan man gör och bestämmer saker för allt måste ju passa ens barn oxå. Tänk dig hur stor och farlig världen blir, när ungen kommit upp i ålder och ska börja springa ute själv med sina polare och man vet att den kommer röka och dricka och i dagens läge blir man väl knappast förvånad över droger heller..
Som Frederic alltid säger, han vill att seven ska bli en data nörd, en tv spels tönt som folk lätt kan uttrycka de om man väljer att vara hemma och spela och ha sig istället för att va en rännstens unge.. Lika så kommer vi göra för de nya barnet, vi kommer göra båda ungarna till töntar.. haha stackars barn :P Men jag ser hellre att ungarna är hemma här med sina kompisar hela dagarna och kvällarna än får för sig bara gud vet vad..
Igår vid 22 tiden, bara nån timme efter att min kära man begett sig till jobbet så började monstret i magen o röra sig jätte mycket. Spark efter spark efter spark och hårda var dem så ja tänkte att kanske kan de synas på utsidan nu och visst gjorde det de.. Såg hur hela magen vobblade omkring och de var mysigt att se. Tråkigt att Frederic inte fick se de var ju trotts allt första gången de syntes på utsidan..
Nu roar jag mig med att blogga, glo lite på facebook och se på toy story 3, seven ville egentligen se aristo cats men ja vet inte vad frederic gjort av hela den hårdisken så de fick bli wodybass som seven säger.. Ska möta Malin lite senare, tänkte att vi går ut i parken om ett tag trotts de urtrissta vädret men tar med oss en termos med kaffe sen vid kanske 12 kommer den här mannen jag pratade om som vill köpa min säng och vid halv 3 far vi till uppsala för lite bio tittande.. Sammys äventyr blir de och seven är så otålig och vill att vi ska åka redan nu..
men skriver lite senare!
so long suckers!
xx


Tuttar!!

Skrivet den: 2010-10-29 @ 18:32:42
Shit vilka tuttar jag fått på så kort tid. Tyckte inte alls att dom växt så mycket men nu när jag inte längre kan ha mina bh:ar och tuttarna sitter upp puschade under hakan har jag insett att dom verkligen växt..
Kan dom inte stanna där oxå sen efter att ungen är ute och mjölken borta..
Fast jag ska göra en bröst operation när allt vad barn heter är klart.. Har velat göra de så länge men nu blev de en graviditet och de är väl nästan bäst att ha de gjort och sen göra brösten så dom sitter där dom ska sen när man ammat klart..
Vi åt potatis med persilje täckta köttbullar och gräddsås med lingonsylt. Självklart hemmagjord lingonsylt, dock inte jag som gjort den utan min svärmor så måste be henne ta med en till när hon kommer och hälsar på oss den 9 november.
Jag tror bebis fått sig lite matkoma efter att vi åt middag, de är lugnt och stilla vilket de inte varit på ett bra tag nu.. Fast nu vill jag att de ska sparkas, jag har redan börjat sakna rörelserna fastän dom bara varit i vila i nån timme.. Kan tänka mig hur de blir sen när ungen är ute, nu kan jag verkligen förstå gravida kvinnor om hur de kan sakna sina sparkar och sin mage osv..
30 minuter kvar till korven ska i säng, vi bad dagis låta honom vara vaken nu istället för att sova middag de har blitt lite svårt o lägga honom på kvällarna så nu e han super trött.. Ska väcka min stora valross som ligger här i soffan o snarkar, han ska jobba lite senare så en power nap e ju inte fel..
Nu ska jag hitta på nått annat!
so long suckers!
xx

 


underbara Fredag

Skrivet den: 2010-10-29 @ 10:26:47
Mamma kommenterade min stavning här om dagen och menade på att ja måste ta en kur elr 2 i svenska men jag måste få ursäkta mig med att det är fel på stora tangentbordet och att det ibland blir helt galet när jag skriver så egentligen kan jag stava.
Men men fredag idag, mysiga dag med blå himmel och sol. Fick dessvärre ingen sovmorgon som jag hade hoppats på lille korven vaknade jätte tidigt.. Upp och och äta frukost och göra sig i ordning för dagis. han har blitt så duktig nu med att inte alls dricka välling ingen nattblöja och kan klä på sig själv, allt från strumpor till ytterjacka och vinterstövlar! Han skulle till jobbet sa han innan vi åkte och skulle ha parfym som pappa alltid har när han jobbar.. sötnöt!
Hade tänkt att gå på bio imorn med seven, vet inte om han har varit på bio förut med mor sin men aldrig med mig och frederic iaf så tänkte att det kunde vara lite roligt så jag har bokat 3 biljetter till sammy´s äventyr i uppsala!
Idag då, jag ska dammsuga och plocka in alla babykläder i garderoben och förhoppningsvis kommer det en man imorgon och hämtar våran gamla säng som vi ska sälja. Den står just nu i bebis rummet nedmonterad iofs men den tar ändå plats så åker den så då får vi upp spjälsängen och kan göra i ordning rummet. Svärmor kommer upp från göteborg den 9 november med sin väninna Mona och ska stanna i 3 dagar och hon sa att hon hade ett tyg med sig som hon hade tänkt som gardiner till lilla rummet så hoppas dom faller mig i smaken bara är ju rät kräsen av mig när det gäller heminredning!
Igår kom vi fram till hur badrummet ska se ut, jag gillar mycket natur nära färger så som svart, grått, beige, brunt osv och de gör frederic oxå men samtidigt gillar han lite spejcade färger men iaf så blir det ett blått mosaikgolv med ett mönster på som får vara hemligt än så länge med gråa skifferstenar på väggarna och så köper vi ett bubbelbad med kombinerad ångdusch, kostar lite men de är verkligen värt pengarna.
Om bebisen då: H*n sparkar helt galet mycket just nu, inte en lugn stund sen vi gick upp kl 7 imorse men det är bara mysigt än så länge. Får passa på att njuta av graviditeten innan den blir för tung. Börjar kännas på lungor redan nu, känner hur tungt det blir o andas ibland om jag inte sitter helt upprätt i soffan osv. Igår kände jag hur bebis vände på sig i magen, gjorde en redig kullerbytta och en stor knöl dök upp på magen, var kanske rumpan som stod rätt ut elr något liknande. Tråkigt att jag inte fick en bild på de bara..
Idag går jag in i vecka 19, så en vecka kvar tills halva graviditeten har gått!! Tiden har gått så fort så fort och nu är det inte så långt kvar tills vi får våran efterlängtade skrutt. För nog är h*n efterlängtad, frederic blir inte yngre och vill kunna leka med sina barn utan att orken ska försvinna så han blev jätteglad att det inte tog längre tid att tillverk bebisen! Och jag som alltid velat ha minst 2 barn har små tjatat lite på frederic som i sin tur har sagt att innan han blir 40 alltså om 4 år ska nr 2 för mig och nr 3 för han vara ute sen e de klart med allt vad barna skapande heter och jag nöjer mig faktiskt med 2 egna och ett bonus barn : ) får vi alla plats i bilen oxå :P
Nu ska jag ta tag i dagens sysslor innan ja ska åka till willys och handla så jag kan göra lite frukost till min underbara man! :)
so long suckers!
xx

på dagis i sommras : )

Sådan far sådan son!

 

nu kom illamåendet.. blä!


spark!

Skrivet den: 2010-10-27 @ 10:43:44
Lämnade Frederic på jobbet imorse och skrutten på dagis och nu sitter jag här och väntar på Malin. Hon slutar jobba snart så då ska vi luncha :)
Bebis rör sig jätte mycket och har gjort de sen klockan 8 och det är såå mysigt! Jag tror som sagt att de är en livlig pöjk vi får men nu är det inte många dagar kvar tills vi får reda på de via UL.. ska blir jätteroligt men samtidigt läskigt!
Jag har denna morgon underhållit mig själv genom desperate och att kasta över lite bilder från mobilen till datorn.. Jag tror ja har gjort de rätt men fasen frederic får fixa o trixa när han kmr hem så ja inte förstör nått.. Jag och tekniska prylar funkar inte så bra och de brukar sluta med att de är förstört..
Men jag tänkte lägga in lite bilder som jag tömde från mobilen..
V.6                        V.11                          V.15                           V.18

 

Och proffs ryttaren Seven på Hanna


god morgon regnet..

Skrivet den: 2010-10-24 @ 09:59:41
Det regnar rätt kraftigt idag, elr åtminstonde så gjorde det de när jag vid 8.00 körde Frederic till jobbet.. Och egentligen är jag inget fan av snö men helldre snöän de här jäkla regn och blåsten..

Jag har som ni märkt inte skrivit på väldans länge men jag harsom inte haft någon insperation och de har bara kännt tråkigt men så slog det mig nu att kanske ska jag börja skriva ändå, just för att jag är gravid och att det kan vara väldans rolligt att ha senare efter graviditeten att läsa..

Iaf så i fredags , nu e de söndag så 2 dagar sen så gick jag in i vecka 18, början i graviditets månad 5, herre jisses redan 5 månaden. Helt sjukt vad tiden gått fort och fortare kommer den att gå.. Nu sitter jag har och tycker att 18 veckor gått som 1 sekund men tän sen om 10år när ja hittar tillbaka till den här bloggen och ungarna är runt 10 och lite till.. Då kommer jag garanterat fråga vars tiden tatt vägen..

Men nu då, bebisen vars namn redan är bestämmt har ett redigt vattengympa pass i magen, han har hållt igång sen kl 7 imorse och än så länge njuter jag av varje buff man får utav honom.
Ni kanske undrar hur jag kan säga att det är en han!? Nej vi har inte gjort köns ul än utan imorgon e det prick en vecka kvar tills vi ska tillks och köra UL men nån stans i min kvinnliga intuition (stavas hur?) så vet jag att de är en grabb där inne, en riktig liten vild sak som redan börjat boxa sin mor rakt över urinblåsan så det nästan blir en urinkaskad på plats..
Magen har börjat synas riktigt ordentligt, folk har komenterat hur stor jag är och frågat om jag är säker på att det bara är en bebis där inne, och nej jag vet ingen ting än sålänge.. Men är det nästan inte en standard komentar folk vräker ur sig till gravida.. Shit vad stor du är!! Jaja än sålänge så har jag inte fått en ända bristning, iofs lite små lätta röda strimmor över ena bröstet men inget mer än så..
Så jag får vara lycklig över det än så länge för det är en av mina värsta farhågor. Jag vill INTE få bristningar men eftersom det sägs vara ärftligt så lär jag åka på några stycken.. Tyvärr :(

Däremot har jag fått en finne som motsvarar mount everest rakt på kinden, har synat den lite och sett att det är 2 st småfinnar brevid varran som typ växt ihop och bildat jordens största samt mest färg glada så jag sitter här och funderar på om jag ska ta jobb åt tomten nu i jul och lysa upp hans väg i vintermörkret och låta rudolf gå påsemester..
Hela jag har blitt prickig, mer elr mindre iaf och fått stor rumpa och fett hår bla bla.. Allt som hör till en graviditet medandra ord..
Nu ska ja diska, wiihoo vad roligt! ska ta en bild sen på magen och lägga in tänkte ja så man har nått o se på sen när man kommit på att man saknar den.. :)

so long suckers!
xx