Min själ är tom!

Skrivet den: 2009-04-17 @ 19:55:47
Jag går i 1000 bitar, jag önskade verkligen att han kunde förstå mig men allt handlar bara om honom.. Jag gör detta för honom och ingen annan inte äns en gnutta för oss.. Vi skulle klara oss så jävla bra men hans jävla snack gör mig galen! Jag vill inte de här, jag kommer få ångra mig för resten utav mitt liv men de skiter han i.. Han verkar inte bry sig ett dugg om vad jag vill, hur jag känner och vad jag tycker!! Jag blir så ledsen att jag inte vet vad jag ska ta mig till!? Någon som vet? Mitt liv tas ifrån mig utan en bra jävla anledning.. Nått i stil med jag kan inte och vill inte är de svar man får.. Jag önska jag kunde hata honom men ja kan verkligen inte! Life sucks realy bad!!

Jag är så tom, har aldrig i hela mitt liv kännt mig såhär tom någonsin!!

Gubbfan vad ja önska att du förstog mig och kunde bry dig en annang om inte bara dig själv!



Colombo..

Skrivet den: 2009-04-09 @ 09:32:48
Jag har fått chanske att ta hem en liten söt hund från Rumänien.. Han namn är Colombo och jag tror att vi skulle fungera alldelses utmärkt ihop. Specielt han och Egon!




Får vi bara vänta och se hur det blir och om allt går igenom!


so long sucers
xx

Livet förändras på många olika sätt!

Skrivet den: 2009-04-08 @ 19:17:34
Idag har jag vart ute på johans pappas landställe med ac och kevin för sotaren skulle komma dit o hasse ville att någon skulle vara hemma då så vi for ut.. runken hämtade mig kl halv 7 så körde vi upp till lastbilen där ja sen tog bilen och for vidare för att hämta upp ac och kevin.. De tog inte så lång tid ute på landet och vi for tillbaka vid 9, då en sväng förbi my och sen mamma!
Efter de åkte vi hem till en bekant och hjälpte henne att komma iordning lite då hon flyttat och ja sen for vi o käka på karlssons.. mer än så har inte hänt idag och mitt humör är verkligen på topp och allt känns så perfekt! jus nu har jag kommit till den nivån i livet som ja ärligt inte trodde jag skulle uppnå.. Im so happy right now!

Nu ska ja fixa lite käk!

so long suckers

xx

It´s amaizing!

Skrivet den: 2009-04-05 @ 19:09:50

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig desamma mer! Oförutsagda saker dyker upp utan någon helst förvarning alls och de blir till att göra det bästa av situationen!

Min situation nu är bra iofs men inte riktigt som jag väntat mig eller förutsatt över huvud taget! Men jag trivs som de är och har valt de bästa för mig!

Men iaf så har jag vart ute och donat idag, var en snabbis på ikea idag och så har jag inte gjort så mkt mer! Men ja återkommer när jag får mer insperation o skriva!

so long suckers!

xx


God morgon.

Skrivet den: 2009-04-03 @ 07:14:37
Sitter hemma hos min syster nu och försöker leta efter ett par strumpor men ja verkar inte lyckas..
Saker och ting händer ju självklart och de är de saker som är oplanderade som tar mest antingen på de braiga sättet elr de dåliga sättet. För min del har de hänt både bra och dåliga saker och sånt får man acceptera eftersom livet har sin gång..

Har egentligen inte så värst mycket att berätta just nu än att jag tror jag är jätte lycklig men ja vet inte.. kanske bara lite glad eller inte alls glad.. äh anyway ja ska till jobbet strax och jobba.. sen ska jag iväg och möta ac och Anna för sen sno runkens bil ett litet tag..

fy va ja e hungrig.. nu skiter ja i de här!

so long suckers!

xx


happiness-2.jpg Life image by deprince1