A day of!

Skrivet den: 2008-06-30 @ 20:49:28
Idag har jag vart ledig hela dagen och bara vart hemma o strosat en stund på dagen! Tittat på film osv.
Egon vaknade jätte tidigt imorse, kanske vid halv 5 och började gnälla och gav sig inte så de gick ju inte direkt att få honom o sova igen så mer eller mindre var de dags att kliva upp och ge min lilla honny bunny mat!

Han lyckades somna kanske vid 7 igen så de var ju skönt men han har sovit på tok förlite idag för när jag mami och issi + jasmine åkte till uppsala framåt eftermiddagen så var han sjukt gnällig men ah alla har sina dåliga dagar!

Nu ska ja duscha och sen ska ja se på tv så vi hörs!

puss o kram

Dryga jävlel!

Skrivet den: 2008-06-28 @ 11:20:27
Jobbade hela dagen igår, hann iofs införskaffa en ny telefon oxå och jag är nöjd..
Dagen igår gick tungt och vid kl 20:00 så ringde Elli och bad mig göra henne till Ks, hon hade problem med bebis i magen så jag körde in henne och vi var inne vid 21:00 ungefär.

Väl inne fick hon en barnmorska som var gullig men att hon måste prata bebis språk med oss båda där inne, Elli är förtusan 20 år snart och ska ha barn, hon är vuxen nog att ha barn men ja tror inte läkarna och de riktigt förstår de.. Hon blev ialf bahandlad som en 5 åring av barnmorskan.. Och de var så kul för hon pratade med mig som att ja skulle kunnat vara pappan till barnet, de var lixom att ja men nu ska vi ta och titta på eran bebis bla bla osv.. Sen fick vi sitta i rummet medans de mätte kurvan på aktivitet i magen i 40 minuter och sen så kom bm in och sa attde så bra ut mn att läkaren skulle kolla för säkerhets skull.. Vi gick ut och la i mer pengar i bilen och tog en cigg.. Och ja Elli röker men dömm henne inte!! De finns de som inte kan eller får sluta röka tvärtt utan måste sakta men säkert trappa ner.. Hon röker bara 1 -2 cigg om dagen nu! Men när vi väl kom tillbaka från vår promenad ute så möts vi av läkaren i dörren, de första han kläcker ur sig är : Å här sitter ni o blossar!! Snälla han som ändå är läkare borde veta att vissa gravida människor inte får sluta röka tvärtt... Och sen när vi är på väg in i undersöknings rummet så säger han : Varför är du här igentligen?? Ja har inte kännt mitt barn sparka på 3 dagar säger Elli..   Ja men de kanske beror på att du röker så sluta med de!!

Vem som helst vet att de inte är bra att röka under en graviditet men som sagt alla kanske inte alltid kan göra så mkt åt de! Jag tycker seriöst att folk ska sluta ha en massa fördommar och dömma utan att ha nån fakta och gå på.. Jag var så fruktansvärt irriterad på honom men vad gör man!

Nu ska jag dra iväg till jobbet så vi får höras senare!!

puss och kram

pisst of!

Skrivet den: 2008-06-26 @ 21:21:21
Så jävla förbannad så de finns inte! Min lön har än idag inte kommit in på mitt konto och är redan försenad 2 dagar och jag vet inte när den kommer!

Så ikväl ska ja vara förbannad och försöka komma på hur ja ska ta mig till jobbet imorgon eftersom ja inte har nån soppa i bilen!! Suck!

Bilder?

Skrivet den: 2008-06-25 @ 18:34:19
Ska se nu om bilderna fungerar o lägga ut! Tänkte först visa bilderna på egon när han badar samt hur fin han vart efterår så håll tummarna!

     


Och nu tänkte ja lägga ut lite bilder från helgen när ja sis och emma var ute!

     


haha så ignorerar vi mina posar :P kul o fula sig lite =)

Less.

Skrivet den: 2008-06-25 @ 15:36:56

Nu är jag så förbannat less på allt! internett funkar inte, min lön har inte kommit, filmen på tv är handikappad, mitt kaffe är för varmt, jag är rastlös, jag har ingen bensin i bilen och kan inte tanka förens jag fått min lön osv osv!! Vill ni äns höra mer!? Nej ja gissade nästan på de!

Men jag har iaf gjort nått idag, dock inte så mkt eftersom mina planer gick åt skogen pga att min lön inte kommit som den ska. Jag har vart i stallet och donat samt städat lite här hemma och ska snartr plocka r diskmaskinen och ställa in ny disk. Jag ska dammsuga och byta sängkläder i min säng.

Jag har faktiskt badat Egon idag, han var så smutsig så de behövdes verkligen och han tyckte kanske inte om de riktigt men vande sig och fann sig i det tillslut så han vart badad och fönad så nu luktar han gott och är ren o fin!


ni får bilder sen de funkar inte nu så ja är ännu mer less!!  suck!


once upon a time!

Skrivet den: 2008-06-23 @ 23:32:20
Once upon a time there was a girl and a boy.  Their love was strong to each other ang nothing could put them apart... 
They married and leaved happy together of the rest of their lifes!

Om ändå mitt liv kunde se ut sådär =/ De är min saga, min dröm. Att kunna hitta den rätta och bara veta de från första stund, kunna gifta sig och bara leva tillsammans för resten av sina liv, i evig lycka!

Men jag har kommit på att den kärleken bara existerar på film och den eviga lyckan bara är bullshit! Jag ska flytta till irland och gå i kloster, bli nunna helt enkelt :P haha skämt och sido!

Får se vart detta leder nu och går de åt helvete så då lovar jag att ja drar långt bort.. kanske tar jobbet på nya zeeland och startar ett nytt liv där eftersom jag inte verkar lyckas här i sverige..

Men men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att komma i tid till jobbet! Är ledig mån och onsdag denna vecka annars jobbar ja alla dar..  kanske är de bra, givetvis eftersom ja får lite klirr i kassan men oxå att ja får tänka på något helt annat än mitt för tillfället patetiska liv.. men jag ska reda upp de, jag kan bara inte förstå hur jag kan förse mig med dom här problemen hela tiden.. spec detta eftersom det redan vart ett problem för mig för drygt 1 år sen.. ja är knäpp!

Men nog pratat om deprimerande saker, jag ska jobba imorgon och jag är faktiskt glad över de för jag får träffa mina underbara jobbarkompisar. Min Bella, gosch vad jag saknat henne.. Har inte träffat henne sen i fredags :(
 Och på lördag så ska jag med några vänner o grilla och umgås! Jättemysigt ska de bli och helt nyktert blir de oxå eftersom jag kör som jag alltid gör! Är lite småsugen på en öl redan nu men ja får ta de nån dag då jag är ledig och kan unna mig en iskall öl!

Nu är det inte alls långt kvar tills jag får semester, 3 veckor närmare bestämmt, den 17 juli går jag på semester och är tillbaka på jobbet den 28 juli! Jag ska under den tiden åka upp till orsa och hälsa på en vän och vad ska vi hitta de får vi se då eftersom jag kommer ha min bäbis med mig!
Jag ska även ner till uddevalla,gbg,vetlanda,kalmar osv för att hälsa på lite olika människor samt hälsa på våra nya hästar som står kvar hos sina uppfödare och sist men inte minst så ska vi på häst tävling i vetlanda! Ska bli fruktansvärt roligt! Jag längtar..

Ne nu måste jag verkligen sova och så ska ja fortsätta att drömma mig bort i min fantasi värld!

En godnatt saga här är vad som behövs = )

puss och kram

Just stop it! You waisting you time!

Skrivet den: 2008-06-23 @ 15:25:49
Att folk inte kan förstå saker och ting! Hur många gånger måste jag förklara att de är meningslöst, du vinner inte ett skit på att bete dig som du gör! Du spenderar din tid på något helt meningslöst.. Du får inte ett skit för all tid du lägger ner så sluta! Just stop!

Och jag har gjort något jag inte riktigt vet om jag skulle ha gjort!? Jag har kanske gjort bort mig för all framtid och risken finns där.. Men den respons jag egentligen ville ha fick jag inte men samtidigt så fick jag inte den respons som jag förväntat mig heller.. Jag fick något mitt i mellan och hoppet finns än kvar.. men hur länge är frågan? När ska jag ta min spada och gå ut för att gräva mig grav? Jag vet inte hur jag ska klara de!? Men de märks! Jag klarar de på ett elr ett annat sätt!

Jag kan verkligen bete mig helknäppt ibland men jag har dock en stark orsak till de oxå.. och nu finns det en sak som gör mig nervös och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig!
Men jag gav de en chans, man lever bara en gång och jag var tvuingen fast jag framstått som en fjant! Men de kanske är sån jag är!? EN fjant.. haha

ne nu ska jag och bror luncha!

puss och kram

My past is now my future!

Skrivet den: 2008-06-22 @ 12:46:57
My past is now my future men varför är de så? Jo därför att jag för eller senare ska träffa ett av mina x! Mitt förflutna sen 3 år tillbaka ska jag dra upp och försöka reda ut på ett eller ett annat sett. Jag sprang bara ifrån allt som hände då, alla mina känslor jag hade förvandlades till hat och allt kring honom mörknades.. Jag ville inte höra talas om snubben så jag tog en stor jävla ryggsäck och packade ner allt där i.. Men ryggsäcken har blivit för tung och har gått sönder så nu har allt hunnit ikapp mig och jag måste ta itu med det nu! Får se när killen dyker upp och får se vad vi ska hitta på!
Han har sin son med sig så jag föreslog skansen men de märks..

Jag blir lite nervös av att träffa honom, jag vet inte hur jag ska reagera när jag ser honom! Nu är ja skit cool och tycker att de inte är något större att hänga i julgran men om jag tänker efter så har han gjort saker som kan få mig och balla ur nå fruktansvärt.. Jag kanske blir helt vansinnig och börjar slå på honom!? Nej då så brutal ska ja inte vara eftersom hans son är med oss men nått kommer ja kläcka ur mig! Han borde få smacka på samma medicin som han gav mig för 3 år sen!

Great!!

Anyways jag blir knäpp på de här med killar.. Många kan tycka att känslan som kär är underbar men det är den inte för mig! Jag rent utav hatar att vara beroende av någon annan.. och ja jag blir mer eller mindre beroende av den kille jag är kär i Hemska tanke på att inte kunna släppa de tankarna och bara tänka på sig själv istället..

Mina tankar skrämmer mig nu, fruktansvärt eftersom jag inte vet hur jag ska bete mig, jag vet inte hur ja ska aggera eller något! De enda jag vet är att han gör mig knäpp! Jag har inte sett nått vackrare i mina dar! Visst jag har träffat på många snygga killar som jag inte velat släppa i första taget och de jag vart tillsammans med är snygga än idag.. Men Mr med stort M har något specielt som jag inte kan låta bli.. Jag kan inte låta bli att attraheras av honom och hans charm, han inteligens, skönhet och hans mycket speciella utseende som får mig att smälta som smör i solen..

Men vill jag tycka och känna såhär? Frågan är svår! Jag skulle ge vadsom för honom men jag vet inte om jag vågar satsa fullt ut.. Vågar jag ge 110% och sen riskera att bli sviken?

Jag hatar känslor och allt som hör där till! Jag hatar att tycka om någon!


Pain pain pain !!



Midsommars affton!

Skrivet den: 2008-06-21 @ 12:01:53
Så har midsommars affton passerat och jag är faktiskt inte bakis idag =) Nykter igår och det var riktigt skönt vill jag lova. Jobbde fram till kl 19:00 och sen tog jag tåget in till stan för att möta sis, vi skulle ner till min moster för att hämta hem mami o papi =)
Jag hade en trevlig kväll igår trotts att jag inte intog någon alkohol alls! En nykter midsommar och jag måste faktiskt få erkänna men de tar emot att erkänna saker.. De var min första midsommar på länge som jag var nykter! Im proud of my self :D

Idag ska jag ut på krogen :D Med sis och Emma.. kanske att jag får med mig saida oxå men de beror nog på hur bakis hon är idag.. Haha

Och de finns en sak som gör mig galen,jag är totalt förblindad och de känns som de plockar isär mitt innre i små små bitar och jag kan inte sätta ihop de... Dags för mig att ta mig i kragen och hitta en lösning på mitt problem!  But how!??

Give me strenght some one!





                                                 

min man!

Skrivet den: 2008-06-19 @ 18:28:11
Min man som jag är gift med.. Han vet dock inte riktigt om de än..



Chris Daughtry

sverige sverige sverige

Skrivet den: 2008-06-19 @ 13:23:00
Vart tar sverige vägen? Såg ni matchen igår?
Ryssarna var så jävla bra, vilket team dom ´är och rörde sig som magneter efter bollen medans sveriges samspel kanske inte alls var så bra =/ Oh lord!  De var en skamm för sverige att förlora för andra gången i rad! My gosch vad nedstämd man ver igår! Men anledningen till att vi inte gjorde några mål är ju för att dom där spelarna klanta sig o vurpa hela tiden + att dom suger på lagkänsla!  Im fucking angry !

Men livet har sina soliga stunder oxå, från fotboll till nått helt annat!
Jag har precis kommit hem från Fredrik och Rikard, där vi var igår o kollade på fotbollen och drack ginotonic (stavas!?) Men vi hade de kul endå och trevligt! Saida vart knall i hatten när ginnet slog till och fick för sig att hon var hungrig så hon började käka! Men gissa på vad?? 3 jävla burkar med makrill :O

haha men ja måste kila nu ska åka iväg en sväng!

puss hej

you make me crazy

Skrivet den: 2008-06-17 @ 20:14:29
you realy make me crazy!!

Jag är ledig =)

Skrivet den: 2008-06-17 @ 15:21:49
idag är jag ledig =) wiiee så myspys att slippa jobba idag!
Jag gick upp klockan halv 6 idag eftersom egon vaknar då och tror du d går att somna om sen? Nix pix de gör de inte!

Så jag satt med mami och drack kaffe då, hon kunde inte heller sova eftersom hon hostar som en tok ! Jag gick och tog en dusch och har vart vart ute med egon samt sett på film, mer än så har jag inte gjort idag =D Ibland är de skönt att få göra så lite som möjligt!

I helgen har ja jobbat, i fredags var ja och bella hos fredrik och rikard, titta på film och umgicks.. kom hem vid halv 7 på morgonen och började jobba klockan 12 så där vart de inge sova för mig! Jag åker till jobbet och jobbar och sen så bestämmer ja o bella at vi ska in till stan för o ta en öl samt titta på matchen men isåg sen att matchen var slut när vi ko in. Vi mötte istället upp Feffe och rikard och fick till fridays o tog en öl samt att dom käka!

Rikard skulle träffa en kompis så han drog vidare vilket bella oxå gjorde så de var bara jag e fredrik kvar så vi stanna kvar i stan till kl 2 kanske och tog sen en taxi till honom.. vart inte mycket sova där heller eftersom vi kom hem sent och att jag automatiskt vaknar tidigt så jag var rätt död hela söndgen samt igår..

igår jobbade jag hela dagen som vanligt slutade kl 20:30 så man var rätt utpumpad när man kom hem.. kasta sig i sängen och sova var de första ja tänkte på =)

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag!? Kanske att ja ska iväg senare men de är bara om mamma kan vakta egon så vi får se hur de hela blir!

Btw så har vi 2 nya hästar nu, dock är dom inte hem hämtade än eftersom de är för små men i sinom tid så kommer som krabaterna hem..

Scooby och sigge är 2 st welsh mountin och jag köpte scobby själv medans mamma och my delar på sigge!



Storemyr´s Scooby Doo

Welsh mountain sek A, född 5 maj 2008, fux, bläs,
vita halvstrumpor båda bak, vita halvstrumpor båda fram , hingst.
uppf Petra Pousar, Lysekil.








Storemyr´s Sigge

Welsh mountain sek A, född 17 maj 2008, isabell, bläs,

hingst
uppf: Petra pousar lysekil





Hitta Andra mycket fina djur som både är till salu och inte på petras hemsida som är
 www.storemyr.se


Disney =)

Skrivet den: 2008-06-15 @ 23:42:28
Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur (speciellt fula djur)
[x ] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[x] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[ ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[x] Du har blont hår
TOTAL: 7

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[ ] Du älskar att läsa
[x] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[x] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTAL: 8

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[x] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[x] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTAL: 6

Ariel:
[ ] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[ ] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[x] Du är lite av en trubbelmakare
[ ] Du är yngst i din familj
[x] Du har många systrar
[ ] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[x] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[ ] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 5

Snövit;
[x] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[ ] Du har minst 7 nära vänner
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/har haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[ ] Du är gladare när du inte är hemma
TOTAL: 5

Mulan;
[ ] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[ ] Du har låtsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[x] Du har många killkompisar
[x] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL:5

Aurora (Törnrosa);
[x] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[ ] Du har en fin sångröst
[ ] Du gillar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[ ] Du är väldigt romantisk
[ ] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 3

Pocahontas;
[x] Du älskar att utforska stora städer
[x] Du är mer andlig än religös
[x] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din familj är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[x] Någon du känner har varit med i något krig
[x] Du älskar naturen
[x] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 9

Pocahontas ända ut i tårna


Vem är du?

i want!

Skrivet den: 2008-06-12 @ 23:47:32
Jag vill jag vill och jag vill! Ge mig!

Ah jag ÄR liten!

Skrivet den: 2008-06-12 @ 18:22:12
Idag har vi vart i waxholm och hälsat på Wira, våran gammla häst som vi sålde förra året! Kännde att det var dags att se hur hon har det nu så jag mamma sis och lillsyrran åkte tidigt imorse! Juste egon var ju med oxå!

Hon hade det bra, det går nog ingen nöd på den pållan men jag tyckte dock att boxen var på tok för liten och alldeles för mörk med förlite spån.. Men vad kan vi göra nu!? Hon är inte vår längre =(

Vi var ner i waxholm centrum och åt sen lunch, en vitlöks hamburgare och lite godis på de! Jag är inte så mkt för godig men saltlakrits bara avgudar jag!! Finns det nå bättre? Jag kan äta hur mycket som helst så därför åt ja lite av mamis lakrits godisar =)

Vi åkte hem vid 4 och stannade längst vägen och köpte 5 askar med jordgubbar som vi ska äta med mjölk senare i kväll! Yammie..

Vi stannade även till i väsby och gick in på horze där vi la undan 4 jackor som det ska broderas på! Dom är vita så de är inget man rider eller mockar i utan är mest till för att ha när vi är ute o tävlar osv!

Jag insåg verkligen att jag är liten när vi testade storlekar, Mami hade en medium eller om det var large, my tog en medium och Elli som är 14 tog en medium.. Ah så kommer jag där och kan ha en xxs : O Jag är verkligen liten, de är inte långt tills ja fyller 20 och har xxs i min stall jacka!! Elli är 14 och har medium.. Hmm jag får väl stå ut med o vara liten då =/

Anyway Emma har kommit förbi och ska bjussa la familja på pizza så ska väl ta och bestämma va ja ska knapra på för sort!

Vi hörs!

puss hej!

Btw här är jackan vi beställde i 4 ex fast i vit med brodyr! Great..


Uppsala

Skrivet den: 2008-06-09 @ 19:44:41

Var i uppsala idag och vandrade omkring. Hann tilloch med spendera 500 kronor på en hundsäng åt Egon samt 2 fästing plockare.. Jätte biligt och bra = / Var även och köpte en nu stav till min tungpiercing och åt lunch på Jalla och jises vad god mat de har, man får även mycket mat för pengarna så jag kan varmt rekomendera dem!

Fikade sedan på slottet i uppsala och promenerade runt på stan samt i slotts området! Jätte mysigt var det och solen gassade på! Egon har vart med hela dagen givetvis och han tyckte det var jätte skoj.!!

Mami aggerade fotograf och här har ni bilderna =)

       


1) Jalla där vi åt! Mumms..

2) Fontänen på slotts gården

3) Ån i uppsala

4) Jag och sis posar

5) Egon ville va med på ett hörn


Filmkväll och bilder =)

Skrivet den: 2008-06-09 @ 01:08:06
Har haft film kväll med familjen och vi hade Tittade på en skräckfilm eller kanske var de ingen skräck eftersom jag inte vart så skraj!? De var iaf en film basserad på en sann händelse, ett par flyttar till ett hemsökt hus. Eftersom jag har nå fruktansvärt dåligt minne så minns jag inte vad den heter men ja ska allt ta o berätta de imorgon! Film nr 2 var flood tror ja den hette men verkade dock inge bra så ja kolla knappt på halva filmen.

Nu så sitter jag här och donar lite, rensar på datorn och donar med mina bilder så ja tänkte att ja skulle lägga ut några om de vill sig!

                               


1) Saida och Emelie
2) Kevin plutt
3) Tommy sover
4) Sis och kurre
5) Mami och Egon
6) Bror posar
7) Jasmine
8) Jag och Kevin
9) Jag och sandra + la familja
10) Våran bak skylt på flaket
11) Ella
12) Ellas öga
13) sis och Prillan
14) Min tattoo
15) Saida och sis
16) saida gluffsar

Russ utställning

Skrivet den: 2008-06-08 @ 19:42:35
Idag har jag syster och min Egon pegon vart ute hela dagen i de vackra vädret! Har vart på häst utställning i odensala. Denna utställning vart just för russ och vi såg en hel del fina små filurer. Tråkigt så här i efterhand att vi sålde wira för man saknar de där med att ställa ut = /

Men iaf så var det sjukt varmt ute idag, satt i linne och mjukis byxor som jag grog upp till knäna och jag har fått bra jäkla mkt färg efter byxbenen samt att jag hade strumpan på vänsterfoten uppdragen för att skydda min tatuering.. Och mina axlar har fåt 2 streck, ett från bh bandet samt ett från linnet.. Hmm..

Min röst är nu på väg tillbaka, peppar peppar!! Jag hoppas av hela mitt hjärta att den åtminstonde är tillbaka på onsdag!

Jag verkligen hoppar lite hur som när ja skriver men ja hur skriver man egentligen!?

Btw jag är ledig imorgon, jätte skönt men jag vill jobba egentligen eftersom ja måste ha lite mera cash.. Men jag måste vila upp rösten lite känner jag! Imorgon ska jag sis och mami + min baby självklart åka in till uppsala, den gammla delen och gå runt och titta + fika! Mysigt! Ska ta med kameran och aggera fotograf så ni får lite fina bilder från bla lineés trädgård m.m!

Jag har även bilder från utställningen men dock inte på datan än men ni får se snart!

puss och kram

Flyttad !

Skrivet den: 2008-06-07 @ 18:47:01
Jaha så är min blogg flyttad till publishme.se istället för blogg.se! Har sett många som klagat på denna plattform och vill ha tillbaka den gamla men jag verkar dock tycka att den är precis som den förre.. Jag har än så länge inget att klaga på!

Men igår så var jag hemma hos Emma på 20 års fest och jag vart allt för full under kvällen vilket jag idag får lida för men jag har bara mig själv att skylla.
Var på efterfest hemma hos saida på kvällen och hamnade inte i säng förens kl 5 imorse och var uppe vid halv 10  i morse.

Idag har jag verkligen ingen röst kvar, jag låter som en man! Haha stackars mig!
Har vart nere och käkat en sallad för att äns försöka få ner en pizza idag var verkligen ett big no!

Jag har även pratat med ett av mina x idag, en snubbe som jag hade för 3½ år sen, ja ska träffa honom och reda upp saker och ting! Förr eller senare så måste jag ta tag i de som jag sprang ifrån.. Tro mig de går inte att springa ifrån jobbiga saker för de hinner ikapp dig iaf! : /

Ska försöka lägga in nån bild från igår oxå!

puss och kram

           

Uppdatering

Skrivet den: 2008-06-05 @ 12:09:13
Jo nu så har jag en liten stund på mig att skriva innan jag ska dra till jobbet!

I tisdags så tog jag iaf studenten och fy fansiken i helvete vad kul det var! Så fruktansvärt roligt att jag skulle ge vad som helst för att  göra om de!
Morgonen där började med champagne frulle vid halv 6 och sen så fixade vi oss i ordning och åkte hemmifrån vid halv 8.
Kom till skolan och fixade flaket och åt tårta.. Fick betygen och sprang ut! Åhh vad kul.. Fick lite blommor och nallar, kondomer för att höja ironin över de hela lite mer  :P
Vi åkte flak från 11:00 till 14:30 och sen åkte jag hem då my,saida och elli väntade påp mig i sumpan.
Kom hem och fick världens överaskning.. En hundvalp och han r så fruktansvärt söt! Min baby, min Egon!!  Sen så fixade jag lite med maten innan gästerna kom och tvätta av mig allt kladd jag hade på mig då jag vart ordentligt ned sprutad av champagne,öl,cider m.m
Gästerna kom vid halv 6 och vi åt och fikade, fick pressenter och blommor! Vi sjöng och hade oss.. Klockan blev lite mer och skymmningen smög sig på så vi drog ut på krogen och festade.. fan vad full ag blev men jag hadde så jävla kul! Denna dag knäcker alla andra dagar..

Onsdagen kom och jag var lite bakis men inte så farligt, jag blir typ aldrig bakis. Framåt dagen så åkte jag mamma och Egon till Uppsala och shoppade.. På kvällen där så åkte jag och bror till märtsa och så spontan som jag är så gick jag in och gjorde en ny tatuering, jag gav killen fria händer men berätta vad ja ville ha för text.. Skit fin blev den!

idag så var jag på kliniken på morgonen med ena hästen och givetvis var baby med.. Åkte hem och käka och nu ska jag jobba snart. suck suck åter suck!

Här kommer litåtminstonde en bild.. ja hinner inte med fler nu..

image198



Min min bara min Egon!

Skrivet den: 2008-06-05 @ 00:40:32

image195





image196



Min Älskade Egon

Fy fan vad jag är bra!

Skrivet den: 2008-06-04 @ 14:31:59
För jag har tagit studenten för ja har tagit studenten för ja har tagit stuuudeeennteeen!!!!!! Fy fan vad jag är bra!

Hinner dock inte uppdatera just nu men ikväll så får ni bilder och hela köret!

Så underbart! Och vet ni de bästa!? Jag fick en hundvalp! Min lycka är till max nu!

puss och hej

Lycka!

Skrivet den: 2008-06-02 @ 19:24:02
För imorgon tar jag studenten!!!!!!!!