blindtarm och baby kläder..

Skrivet den: 2010-09-08 @ 20:15:21
Länge sen jag skrev något men jag tror de har lite med o göra att på den här datorn så kan jag inte lägga in några bilder och då blir det tråkigt att skriva.. De är ju precis som en bok utan bilder.. boring och boring..
men iaf så måste jag uppdatera lite om vad som hänt. Seven har precis blitt opererad för brusten blindtarm och legat inlagd på astrid lindgrens barn sjh i ca 5 dagar.. Stackars liten och så här i efterhand när man vet felet till han gråt och onda skrik så känns de verkligen i hjärtat.
Han började halv 8 på lördags kväll att säga att hans mage gör ont men vi tänkte mer på att så går de när man äter för mkt godis.. För en riktigt godis råtta är han.. Halv 9 spydde han så antagligen var de godiset som spökat i magen men när han sedan inte kände sig bättre i magen fick han lägga sig i sängen och se på en film och sen somnade han och vaknade vid ca 00:30 av att han kräktes ner hela sin säng.. Jaha nu har han åkt på magsjuka tänkte jag så han fick lite blåbärs soppa och kex men allt kom upp lika fort igen.. så höll vi på hela morgonen och söndag dag till kl 3 då han spydde sista gången och då vid den tiden började han riktigt gråta och skrika aj ja ont min mage!! och den gråten och de skriket hade vi aldrig hört förut så jag proppsade på akuten och de tog inte många sekunder innan vi var iväg.. på ks testade dom ge honom knyx som ska vara någon form av lavemang men nej de hjälpte inte och vi sa att de är blindtarmen men enligt barnläkaren så kunde inte så små barn få inflammerad blindtarm och höll kvar vid förstoppning.. Men när de inte gav med sig och stackarn inte ens kunde stå upp raky utan gick böjd som en gubbe med rullator bestämde de sig för att skicka han på ul och efter många blod prov urin prov ultra ljud så konstaderades inflammerad blindtarm och han blev inlaggd.. kl 9 ca på måndags morgon opererades han och då upptäckte även läkaren att den brustit och en infektion i buken hade bildats så observation i minst ca 5 dagar skulle behövas.. Lille skrutten men nu mår han bra och får komma hem imorgon :)
vad mer än så har hunnit hända.. Jag går in i 4 graviditets månaden nu om bara en dag och tjock har jag hunnit bli så mina första gravid kläder inhandlades idag samt första bebis kläderna förutom de vi redan fått av släkt och vänner :)
nu ska jag och min älskade man gå och bada ett jättevarmt bad så får vi höras nån annan dag..
so long suckers!
xx