Shit vilken natt :S

Skrivet den: 2007-09-29 @ 12:10:14
Kvällen började med att vi åkte hem till Jessica, festa sjöng kareoke och umgicks med alla polare! Skitkul med andra ord. Kvällen flöt på och framåt natten någon gång så uppstod värsta fighten. Jag satt och prata med en kille från bålsta kommer ut i köket och ser min och saidas sprit uppdrucken. De va ju tamej fasen typ halva flurran kvar! Vet ju vem de är som druckit upp den och ifrågasätter henne vilket resulterar i att hon flyger på saida. Hon är bra mycket större än saida så kan tänka mig hur ont de gjorde. Vi drar isär dom och så helt plötsligt så behöver hon den andra tjejn en ambulans. Fattar inte vad som hände, saida fick ju inte äns in nå slag och skulle hon de så skulle inte de ta så värst på M då hon är större, starkare och tål mer. Men i vilket fall som helst så åker hon med ambulansen.
Min loverboy ringer senare under kvällen och va piss sur rent utsagt. Jag förstår honom. Då hadde M uppgett honom som hennes pappa!??? Hallå vilken planet komemr hon ifrån inte fan ska hon behöva dra in honom i de här. HAn är hemma typ 80 mil ifrån och ska inte få kvällen förstörd av att polis,social m.m ringer honom.
De värsta var ju att han trodde det hela handlade om min syster då M och min syster har samma namn.. Inet vidare då han uppgav nr till min morsa! Men som sagt jag förstår honom!!

Nu så är jag o saicko hemma hos henne, ska vila lite men vill igentligen inte för jag vet att vi kmr somna och sova bort hela dagen! Drygt..

Men ska ta o dricka lite juice nu o kolla på tv = bästa bakiskuern ; )

Markus ringde igår också, asså liten vad jag tycker synd om honom! Han fick foten påkörd inatt.. Lilla lilla markus då!
Men han ska in och röntga den snart så hoppas den e hel :)

Hörs senare pojkar och flickor!!

Puss och hej

Ännu en helg :)

Skrivet den: 2007-09-28 @ 12:30:03
Så vad kommer denna helg bjuda på?
Vet ialf att jag ska hem och hämta lite kläder och sen förbi bolaget : )
Min lover boy har åkt hem med Markus över helgen, han måste fixa bilen innan besiktningen sen så är det mickaeli helgeb så han ska väl parta lie antar jag. Tänkte att det kanske är kul för honom att göra nått utan mig som en svans :P
Han kommer hem på söndag eftermiddag, då han hämtar upp mig hos saida sen åker vi till strängnäs och hämtar hans husvagn och sen till gustavsberg där han ska jobba ett tag nu. Han lär ju sova hemma med mig den natten iaf då det inte är så långt mellan hem och gustavsberg :)
Krille kom förbi här igår innan han åkte hem till norrland, sa hej då och berättade att han fått något jobb erbjudande, han skulle jobba i norge tjäna kanske 70 rent i månaden + att han får en miljon för att han skriver ett kontrakt på 3 år. Asså de är ju bra betalt och han tjänar på de men han kommer vara borta en månad i taget sen hemma 1 vecka och åker iväg 1 månad. Jag vill inte att han är borta så mycket emn jag kan dock inte bestämma hur han ska göra! Får allt se hur de går men jag vet att de tar imot för honom att tacka nej till lite mer än 3½ miljon kronor..


Idag är min kompis, (är som systrar men dock inte blodsband) beräknad att föda sin lille plutt! Men ingen bebis i sikte får se när h*n vill komma ut :)


Jaja ska dricka kaffe nu och hoppa in i duschen sen åka till bolaget :)

Ses o hörs!

puss och kram Amanda

Hi´s born to make me smile :D

Skrivet den: 2007-09-24 @ 17:14:00
Min lover boy kan verkligen få mig att le hur arg eller ledsen jag än är! Jag kan inte vara arg på honom, de går bara inte. Skulle jag vara de så är de högst 1 minut sen så får han mig alltid och le o inte fan kan man va arg om man sitter och ler.. Ha ha skojsigt!

I helgen så har jag och krille spenderat våran tid i meselefors :P Åkte dit i torsdags, mötte upp krilles kusin i gävle o käka på hakke gård. Trode verkligen de skulle ha bättre mat än vad de serverade kanske 2 av 10!!
Det tog ca 6 timmar från gävle till vilhelmina så vi var framme vid 12 ungefär och då var det o plumsa ner i sängen! mysigt var det vill jag säga :) Fredagen kom och vi gjorde nog inte nått alls den dagen,skulle jaga lite men tog det lungt hemma 




Det kom över en del folk som vi pratade med därav Krilles barndomsvän Emilie´s pappa! Han hade de ena och det andra och prata om :) Vi åkte ut lite med bilen och köpte lite godis på statoil, hämtade även ut ett paket på ica. For hem och kollade på film! Fy vad jag har blivit fjantig när det gäller film val, förrut kunde jag se allt i stort sett men nu så vågar jag fasen inte se något som är läskigare än micke och molle :P Visserligen så är thriller de bästa i filmväg och då har jag oftast en kudde till hand ifall de skulle bli läskigt!! Vi tittade på film fram till 4 på morgonen och dov bort typ halva lördagen. Vaknade strax efter 1, hatar o sova länge fasten de är skönt men hela dagen är som bortblåst! Men på kvällen där åkte vi till umeå för att hämta en skoter som mattias hade köp. Innan vi kom till självaste umeå så åkte vi genom bjurholm och såg en skylt med älg farm!! Haha hur tufft är inte de!? Hemma här i stockholm har vi endast vilda älgar och sen dom på skansen men inte någon farm. Döläckert! Ska nästan ta och åka dit nästa helg för vi ska upp även då för de är Mickaeli helgen!
Men som sagt så hämtade vi skotern och åkte hemåt igen,såg på film poch bara tog det lungt sen sov vi. Vaknade söndag morgon vid 10 och då var det bara att montera X-tra lysen fram så vikunde se nått på vägen när mörkret sakta smög sig fram :) Färden gick bra men när vi kom till björklinge ungefär så tyckte gubbsegull att han såg bilen som är stulen, samma färg samma nyans skildnader på lysena, allt var exakt samma + att denna merca inte hade någon reg plåt så man blir ju lite misstänksam så vi följde efter bilen men antar att han svängde av någonstans så vi inte märkte de. Hann aldrig ikapp bilen ialf utan körde de 15 milen i onödan : /
Men när klockan var runt 12 var vi hemma. Krille fick sova 5 timmar drygt sen var han tvungen o åka till jobbet. Han jobbar i strängnäs nu som grävmaskin förare.

Jag knatade till jobbet vid 8 imorse och slutade vid 2.  Åkte och handla på apoteket och sen en tröja till krille. En väldigt fin tröja om jag får säga de själv.
Ska ner till tvätt stugan nu sen fixa med maten. Min lover boy kommer om ett tag, kanske ska på bio ikväll :)

Hör senare!

True love stays for ever

Yeahh :D

Skrivet den: 2007-09-14 @ 17:45:05
Nu är min älskade pojkvän på väg!!
han startade klockan 10 i morse och är i sthlm nu så de har tagit runt 8 timmar att köra! Vi ska pussa o kramas lite sen ska vi över till samuel, dricka några öl o sen på krogen i uppsala. Markus ska med ut givetvis.
Har inte så värst mycket att skriva om idag så kanske kan återkomma senare elr imorgon!
Nu så ja pussas med min pojk!

Hörs senare..

Vini Vidi Vici

What a day!!

Skrivet den: 2007-09-13 @ 15:15:43
Imorse vaknade jag vid halv 8, försov mig lite men de gjorde inget, upp och drog på miog närmaste mjukis dress och for iväg till jobbet. Idag har det vart en mkt seg dag, jag har någe fruktansvärd huvudverk vilket jag haft ungefär hela dagen.
Chefen och hans bror är från turkiet och med de inebär de  att de är muslimer, och kassörskan är även hon från turkiet och är också muslim. Anledningen till att jag nämner de är att de är just ramadan, fasta månaden och lilla jag är den enda som inte är muslim och fastar inte vilket resulterar i att jag får äta :) oj vad jag lät smart :P
Jag har vart tvungen och "gömma" mig så fort jag ska käka elr dricka nåt, får inte göra de framför dem för de blir tydligen arga.suriga och griniga.. Har nog inte fått i mig tillräckligt idag därför jag fått min huvudvärk :(
Pratade med min lover boy Kristoffer för ett litet tag sen, de har lyckats skjuta 2 älgar bara idag! Jävligt duktigt och kul för dem men de vart ju ett tråkigt öde för de stackars djuren.

I helgen så ska jag ev ut på krogen, känner ena killen i baren så jag står på listan så jag går in gratis, förbi hela kön och dessutom får jag och mina vänner gratis drinkar hela kvällen lång !!
Undra vad de har för tema på lördag!? Kanske nå kul så man kan klä ut sig ;) De brukar faktiskt ha bech seven så undra om de inte är dags för de snart, då ska jag lätt dit!!
De tar in en gigantisk bassäng i lokaken, hela golvet blir en sandstrand och de är uv lampor i taket, du vet ungefär sånna som finns i ett solarium :) Riktigt skoj.. Men som sagt får kolla upp vad de är för tema på lördag.
Imorgon kommer min älskling hem, han hämtar upp mig på jobbet och innan vi åker därifrån så ska vi käka lunch. Hem o duscha, fixa o dona lite sen ska vi väl antagligen iväg till marcus skulle jag gissa på :) Men de ska bli kul har inte träffat de två på länge, alltså han o mercan!! Sen ska vi ta en sväng till bro och bålsta, vad vi ska göra har inte med saken o göra så de låter jag bli och nämna..

Imorogn ska jag göra en sak, den lilla grejen kan komma och förändra mitt liv med en drastisk vändning.. Jag vill så gärna men endå inte!! Vet inte om jag vågar göra denne grej. Detta kommer att vara mitt livs största och svåraste beslut någonsin.. Men ja vill inte oroa mig i onödan över detta så vi tar de imorgon istället..
Nu ska ja kolla på en film och försöka bli av med min huvudvärk.. vi höres

Det är alltid för tidigt att ge upp, de är aldrig försent att börja!!

Mua =)

Skrivet den: 2007-09-12 @ 19:43:40
Ja de är förkortningen för make up artist vilket jag är på sidan av mitt lilla liv. Gjorde lite mer sminkningar och styalde hår förr än nu. Sminkade tjejer som stod framför kameran o kråmade sig.. men attans så kul de är :) Har en elr två till snart, en plåtning där jag väljer kläder, sminkar och stylar hår. De ska vara en bordell på 1800-talet. Fotografen är en äldre kille säker 40+ och det är hans geniala idé. Nr 2 är en klassisk mrs viktig look. Klädd i hög pennkjol,instoppad vit blus, pumps ocg en portfölj samt en resväska vid någon central tåg stn.
Min syster modellar, står framför kameran och vi har slagit ihop oss lite så jag är hennes personliga make up artist så de e skoj :)
Tv börjar snart ska kila ner nu.. hörs senare :)  Lägger in en bild! De e så grymt kul att hålla på med!



En ny dag börjar bli en ny kväll.

Skrivet den: 2007-09-11 @ 15:20:28
Klockan är 15.09, har kommit från jobbet för ca 1 timme sen. Idag har jag bakat iho en sats x7 brownies,en sats x 15 mörkt bröd, några kaffebrödslängder, schakrutor,tårtor och en massa annat småt och gott. Tiden  går för fort tycker jag, snart är de inte länge kvar tills jag och krille firar ett halvår, de känns som de va i förra veckan vi träffades men så är de ju inte :) Jag älskar honom över allt på denna jord och hoppas att de förblir vi för evigt. Jag kan ju aldrig se in i framtiden så jag kan ju inte sitta och skriva att vi kommer vara tillsammans om 1 år, hur fan ska jag veta hur livet ser ut om ett år. Men eftersom både jag och krille vill ha de som de är mellan oss, bättre än bra så kommer vi hålla ihop i ett bra tag till. Flyttar ju snart och förhoppningsvis så blir de barn lite längre fram. Fick jag bestämma så skulle jag haft barn redan som 13 åring. Jag verkligen älskar barn.. :D

Klockan har redan hunnit bli 15.16, ja säger ju att tiden går fort :P Har kanske inte så mkt mer att uppdatera er med just nu s¨å kan hända att jag återkommer senare :)

Ha de så bra nu så höres vi!!

Nulla Salus Sine The Hives!!

Bristande bevis!

Skrivet den: 2007-09-11 @ 00:05:12
Kom nyss hem från Heron city, var på bio o käka med en kill kompis vid namn Rico. Filmen började klockan 21:15 och vi var där vid 18:00 kanske, han äta i lugn och ro. Åt en bruchetta som förrätt och en Ravecél tror jag den hetten som varmrätt. Ruskigt gott kan jag ju meddela er! Var färdiga med middagen redan vid 19:00 och det var 2 timmar kvar tills filmen skulle börja. Vi haffade nått nytt ställe som heter nått men iaf så pressar de frukter och gör nyttiga vitamindrycker/shmootis. Jag valde en som de pressade ner massor av citron,lime,annanas,mango,appelsin,grapé och is plus att de tillsätte ett pulver som gör att man ökar i vikt samt muskelmassa. Måste ju börja i tid så jag har nått att komma med om jag ska bli polis. Gott var de, köpte oxå en annan sak som verkligen ordagrant smakade och luktade som en nyklippt gräsmatta. 30 ml vetegräs mixat motsvarar 1 kg spenat och nyttigt men äckligt. Gick och köpte popcorn och gick och satte oss utanför biografen, Rico som är så besatt av alla dom här mysko filmerna som tranceformens, starwars m.m var tvungen o fråga nått ang en filmrulle och de ledde till att vi fick följa med upp till kontrollrummet där filmen spelas ifrån. Kunde verkligen inte tänka mig att de såg ut så :P
Jaja filmen börja, valde att se bristande bevis med Anthony hopkins! Han är fan den absolut bästa skådespelaren någonsin, Så ruggit bra men ska inte säga något mer om den förutom att den är värd att se.
Pratade med min plutt ikväll oxå, saknar honom nå kopiöst.. Tror jag skulle kunna gråta en skvätt! men inte blir de bättre för de, han kommer hem på fredag. Han hade pratat me nån spåkärring om de ena och de andra bara för sakens skull och sen så väljer man om man vill tro på de elr inte. Han berätta vad hon hade sagt och vissa saker var helt ok medans andra var så förfärliga och rubbade att jag skulle kunne be henne fara och flyga..
De var väll vad som hänt denna kväll i mitt liv. ska sova nu, upp vid 5 imorgon så jag hinner duscha och fixa i ordning mig innan i have go to work!!

See you !
God natt och sov så gott!!
 
              
Även en trasig klocka går rätt två gånger om dagen!!!

Gammal tider!

Skrivet den: 2007-09-10 @ 16:47:38
Min farmor är 87 år,frisk och pigg som en nötkärna! Jättegullig och snäll. Hon bor ensam i en 3 våningsvilla i älvsjö då farfar dog för typ 18 år sen. Men deras syn på dagens sammhälle och ungdommar förbryllar mig någe kopiöst!
Det verkligen stör mig hur hon sitter och gnäller på sammhället vi lever i samt dagens ungdom, bara för att vi inte är som hon och hennes jämnåriga var när de var runt 18-20.. de är typ 67 år sedan min farmor var 20. Fattar hon inte att tiden utvecklas!? Man blir ju frustrerad av hennes gnat. Men men!

Ni skulle sett mig i fredags!! asså jag var så jävla pruttfull så de inte var sant men ja hade nå grönjävligt kul! Var på förfest hos Rikhard med en massa människor o sen drog vi till bryggan! Jag saida, Anthony,Lucas, Benne,PA,Rikhard,Carro,R-2 och några andra.. Jag och lucas stog i baren och hadde teuqila race, jag vann!! Handlade fan för 1.100:- så visst jag hade fet ångest dagen efter.. Men vad brukar man säga? Pengar är till för att rulla ; )
På natten där till lördan så hade ja en jätteläskig mardröm, de va nästan så ja skulle kunnat tjurat på riktigt och inte bara i drömmen.. För att göra en lång historia kort, drömmde att jag och saida vart kidnappade av några konstiga människor, o sen så styckade dom saida medans ja fick kolla på o så kokade dom henne och gjorde en hallon paj på henne.. o ja bara stod där o tjurade om att jag ville hem.. hehe mysko dröm!!
Lördagen kom och ja o saida satt bara hemma hos henne o kolla på film o tog de lungt medans vi shoppade i fera timmar på söndagen.. Ska så tvinga med mig krille dit så han kan shoppa lite kläder till sig oxå, de skulle verkligen behövas kan man ju säga!!
Och idag just nu så är jag sjuk :( uscha inte kul!! Längtar tills på fredag då min lover boy kommer hem igen, han är hos sina föräldrar och jagar denna vecka.. Men som ordspråket säger:
 
den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge!!

Bilstöld!

Skrivet den: 2007-09-06 @ 20:39:56
My lover boy´s mercedes E 300 är stulen. 60.000 åt pipsvängen!! Asså man blir ju bara så arg, dessutom så vet vi ju vem de är. Har ju pratat med honom. Men att han skulle stjäla bilen, 60.000:- och dessutom så vet vi ju inte vart han håller hus. Hoppas polisen kan hjälpa oss lite ialf. Men sthlm:s polisen brukar inte göra särskilt mycket tyvärr!

Har inte så värst mycket att berätta just nu utan vi ska åka iväg och se om bilen finns på ett ställe i sthlm. Får höras senare!

PoK
Amanda

                           Att stjäla är att sno något av en annan!! Falsk, jävligt och helt oacceptabelt!!

Onsdag den 5 september 2007

Skrivet den: 2007-09-05 @ 12:13:46
Så har jag äntligen lyckats klura ut vad det är för datum idag. Haha så blåst att inte vata om vilket datum det är!
Men som sagt att nu har ja klurat ut de och kan det inte vara så att det är den 5 september år 2007!? Joho det är ju precis vad det är!
Igår var min bästa vännina inne på BB :) Visserligen var det falskt alerm men attans så orolig jag vart, hon ska föda fram lille Kevin elr Karolina vilken dag som helst. O lille jag blir gud mor! Fan vad jag kommer skämma bort ungen! Ac är så attans stor nu för tiden, o då menar jag ruskigt stor. Bilderna som finns på henne fullgör inte hennes mage ordentligt utan den ser mycket mindre ut än vad den verkligen är! Lilla hjätegullet mitt ska ha barn snart! Vilken lycka!

Men bortse från de där ett tag nu så ska ja babbala på lite om vad som kan tänkas hänt under dagarna som jag inte skrivit på!
Få se nu.. i veckan som var hände det inte nå specielt, jobba mest och på onsdakvällen så var jag på konsert i globen med Rico. Var och kollade på The police o herre jävlar så bra dom var! O sting, hur gamal är han 55 kanske, han såg rusktigt bra ut för at vara 55. Vi åkte till globen redan vid 5 o käkade på nån restaurang. De vart oxfilé med nån bbq sås och klyft potatis och givetvis några öl på de men inte för många. Rico är faktiskt jätte snäll han är så omtänksam fast han kan vara en pain in the as ; ) Ja menar det är ju inte alla som bjuder på middag, öl, konsert biljett m.m Man tackar o bockar herr saräänpä :D Hem igen på kvällen där o sussa vakande tidigt på torsdag morgon och som alla andra mornar så jump in the shower och spackla facet lite, så drygt att behöva sminka sig mycket så det brukar jag bara göra om det är fest o vilket det inte var denna morgon givetvis så det vart lite mascara :) Haha fan va intressent så nu vet ni vad ja sminkar mig med :P
Men framåt 2 så mötte jag upp my wonderful darling utanför jobbet och pös direkt därifrån uppåt landet. Det vart umåe denna gång, sålde bilen där åt någon snubbe men det har blivit ett jävla problem nu ska ni veta! Btw så var det väldigt fint i umeå, har aldrig vart där tidigare :) Jag ska börja plugga där om ett litet tag å det ska bli så kul! Polishögskolan i umeå soon i will come :)
Men men sabina och jens hämtade oss i umeå efter att vi sålt bilen och så åkte vi med dom hem. Dagen därpå var det fredag, vi var iväg och köpte en cross en 250cc, heter de så? körde en sväng mot mikael och jävlar vad krille drog på, tordde fan att ja skulle trilla av.. läskigt som attan!
Vi kollade bara på film den kvällen, låg och myste i sängen och de kan jag lova att det var mysigt. Sommna framåt 3 kanske och vaknade dagen därpå vid 12. Åt  frulle och åkte till villis, gick på systemet och åkte hemåt igen men iofs så stanna vi en snabbis hos Bjarne o pladdra lite. Åkte hem och åt mat efter ett litet tag, hamburgare o mummsan vad gott det var!  Hoppa in i duschen och spackla mig fin för fest. Efter att jag hade klätt på mig lite kläder, sminkat mig, fönat håret och plattat de då jag i vanliga fall har stora lockar så körde sabina oss till hotellet. Vi hämtade upp eliasson på vägen. Drack och umgicks med en massa människor, dansade och stog i. Kul var det.
Sån mysko snubbe kom fram till mig när vi stog utanför hotellet, han sa nått i stil med de här..

- kille : Men där ärdu ju!
-jag : Yes, men känner jag dig?
- kille : kom så dansar vi!
-jag : ne fan ja tror inte de...
- kille : nehe men du är inre härifrån va?
- jag : ne från sthlm
- kille : men e du här själv?
- jag : nej med han o pekar på krille
- kille : okej så de e din släkting, va kul!
- jag : ne de e faktiskt min sambo
- kille : (tog mina händer) men du, tänk på mig då!! tänk på mej, jag kanske är menad för dig så skit i honom han har edå så många tjejer.. De ska va de och jag, de ska va vi! så tänk på mig..
- jag : ööhhhmmm... måste gå nu hej då!!

Haha vilken snubbe asså..
men så åktevi hem o sov och vaknade nästa morgon av att polisen banka på dörren.. En kille var försvunnen och de undrade om vi hade sett honom men inte efter hotellet natten innan.. Dom tackade för sig och åkte iväg.
Klockan närmade sig 3 och vi var tvungna att åka tillbaka till sthlm, så trist! E nå grönjävligt trött på sthlm..
Var framme vid strax efter 12 och så va de bara o krypa till kojs direkt.

Igentligen så skulle jag inte ha följt med krille hemåt utan jag skulle först på fredan ut på krogen i uppsala då jag känner ena bartendern så släppte han in gratis och gratis drinkar kvällen lång. Och på lördagen så skulle jag på fest på stureplan, han mogge,morre elr va han nu heter, killen från big brother skulle ha fest han fyllde år och hade hyrt hela hotell anglaisë men anledningen till att jag tacka nej till allt var för att om jag skulle ha möjlighet att dra runt i uppsala och sthlm så skulle jag vara tvungen o sova hos min mamma o hennes gubbe men de finns verkligen inte en chans på miljonen att jag skulle göra det, skulle aldrig någonsin sätta min fot där igen. Fan va olyckligt att inte kunna tycka om sin mamma och hennes man som jag levt med sen ja var 4 till 16 då jag flyttade hemifrån. Jag hatar dom verkligen för så som dom beter sig gör man bara inte!
och min högsta dröm respektiva önskan är att ha en underbar familj, ha en mamma o pappa som tycker om mig och bryr sig.. de gör tvärr inte mina. Så har du ett par sjusta föräldrar så ta hand om dom för dem för att ja skulle kunna ge en vad som helst för att ha en fin familj..

Nu  så är jag med krille på jobbet, är sjuk så kunde inte jobba idag. Har feber ont i halsen och förkyld.. rusktigt ont i skallen oxå.. :( tyck synd om mig :P

jaja de var väll alt för denna gång!
skepp och hojj så länge!

     
Värna om dem som värnar om dig så får ni en fin tid tillsammans!!





Ac på BB

Här har vi stolta mamman och pappan till det kommande barnet!