Student hit och student dit!

Skrivet den: 2010-05-29 @ 23:54:13
Jag minns när jag tog studenten.. nu är de några år sen men fan vad roligt jag hade de. Skulle lätt vilja göra om min student, fast såklart bara själva student dagen och inte skolgången! Att vakna och veta att du aldrig mer behöver gå i skolan om du inte vill.. att du klarat av 12 år i skolan.. De är sweet! Att få göra sig iordning och känna sig som en prinsessa i sin vita fina klänning och sen få springa ut ur den skola du aldrig mer behöver gå i och ta order från någon.. Att få möta alla utanför som är där just för bara din skull för att de vill visa sin stolthet till dig.. Att de är stolta över just dig! Åh vilken känsla och jag drömmer mig bort som vanligt!

De är student tider och igår tog Martina studenten, en väldans god vän och de var så fint alltihopa och man fick sänna rysningar och flashbacks.. Mysigt!

Och nästa fredag alltså den 4 juni tar lillebror studenten så då ska vi till liljeholmen för lite studentfirande :) och den 12 jnui ska vi ta oss till vingåker för min kusin Nathalie´s student.. Åh så mysigt det ska bli!

Men idag har vi iaf vart på ikea.. köpte 2 st foto ramar som 2 är 3 kort i varje.. och en kruka + orkideé så de var nog i ärlighetens namn den billigaste rundan på ikea för min del! Vi smällde i oss korv och pizza slice innan vi åkte därifrån..

Vi går ju i husköpartankar så varför inte redan nu börja spana lite, man vet ju aldrig när rätt hus dyker upp. Så på vägen hem rensade vi alla små vägar på landet i knivsta där vi kan tänka oss att bo samt så tittade vi på några gårdar i odensala oxå och ett hus var möjligtvis aktuellt så vi ska ringa märklaren på måndag.. Etn gård med en gul villa på 150 kvm 2 ut hus samt jätte mkt tomt för lösdrift av häst samt sjötomt.. Så najs!

Nu ska jag hämta älsklingen från jobbet så får skriva mer sen!

so long suckers!!

xx

Lördag med hästarna :)

Skrivet den: 2010-05-22 @ 17:22:30
vaknade skitsent idag, kom går natt iofs eftersom frederic jobbade men jag tyckte ändå att han skulle väckt mig tidigare än vad han gjorde.. Men men vi gjorde gröt och sen åkte jag ut till systra och mor min. Elli, stefan jasmine issi och tilde var där oxå så vi åt kladdkaka och dracka kaffe sam tmyste med hästarna! Saknar verkligen mina hästar jag hadde förut men ibland tvingas man till att gööra saker man  egentlligen inte vill.. Som att sälja sin bäste vän.. Jag har haft många hästar genom livet men alla funkaar man inte så bra ihop med och andra bara älskar man.. Min Michelin var min ögonsten men han va  en shetlaands ponny som med  åren blev förliten och alldeles för bra för o bara stå och "förfalla" i hagen så jag sålde han.. Vilket jag aldrig har ångrat mer än vad jag gör nu.. eller redan dagen efter att han åkte ångrade jag att jag sålde honom men what to do!? Köpte andra hästar och därbland Mimmi min vildhäst.. Hon var verkligen ordagrant vildhäst som jag red in och tävlade en gång innan jag sålde henne. Dels pga av hennes mkh, hon var bara 151 cm och våran kemi funkade inte men efter att jag sålt henne levde hon knappt en månad eftersom hennes nya ägare var så oansvarig så hon dog.. Jaja jag kommer iaf köpa mig en ny häst. Sitter och räknar på de eftersom vi nu ska köpa ny bil samt en bröst operation och häst dåra.. Se hur mkt pengar som blir över..
Nu ska jag hoppa i i duschen å får vi höras!

so long suckers
xx






klockan är mycket!

Skrivet den: 2010-05-17 @ 21:55:33
Tror jag ska skriva ett stort inlägg imorn med bilder från i helgen nu ska ja sova =)
so long suckers!!
xx

Min man är bäst på o sjunga!

Skrivet den: 2010-05-14 @ 23:27:16
Den allra första låt min älskade man sjöng är den låt jag än idag nästan 1 år senare fortfarande kopplar till honom. Så fort de nspelas tänker jag på honom och jag älskar låten oxå så de hela är ännu bättre.. Lyssna och njut!




underbara dag!

Skrivet den: 2010-05-11 @ 22:19:15
I fredags mina kära vänner så var Fru Amanda Wester full för första gången på ett år! Dra ballen i grus förfan.. Och de kommer dröja minst ett år innan de händer igen! Jag minns verkligen inte hur jag tog mig från soffan till sängen!? Jag hade tydligen somnat i Frederics knä o så hadde han mörchat in mig i sängen.. jaja de händer som sagt inte så ofta!

Idag hade vi vernisage på dagis och jag bakade 5 pajer som vi bjöd på, en citronpaj en blåbärspaj en hallonpaj osv.. Alla barnens fina saker var uppsatta på väggar och olika ställningar. Jättefint och lyckat verkligen! Jag tror jag stod i köket i 6 timmar med en rast på 10 minuter sen resten av de 3 timmarna var jag ute med barnen på gården och lekte. Solen lös och det var verkligen varmt ute idag! 18 grader stod de på termometern när jag åkte hem från jobbet kl 17:00.

Hämta upp pruttskrutten som var med pappa i studion så åkte vi och gungade hemma på våran lekplats utanför men bestämmde oss senare för att gå till sätuna parken och leka i stora klätterställningen! De uppskattades verkligen tills en liten herre råkade kissa på sig och allt bara blev fel.. Raska steg hemåt med ett barn i famnen! Lite bad och välling sen sov han som en prins i sin säng utan någon napp.. Gjorde en fuling och sa att jag glömt den i bilen och att han skulle få den imorgon och han gick glatt med på de..

Tänkte slänga in några bilder sen bllir de sängen.. Lång ledig iofs men bara för de så sover inte seven längre.. han är nog pigg som en lärka när kl slår på 7.. VAKNA!!!!! PATA MEJ.. HALLÅ PATA MEJ!! Ja ni förstår!

njut av dessa fina bilder så länge!

so long suckers!
xx



Jag blir så glad

Skrivet den: 2010-05-06 @ 18:26:27
Jag blir så glad av denna låt! Den är såå underbar! En solig och härlig dag som denna kan inget bättre låtval än detta passa.