Ny lägenhet!

Skrivet den: 2008-10-28 @ 21:29:19
Skrev kontraktet idag om 3:an som vi sökt och nu är den bara vår!!!
Fan va kul med lägenheten. Flyttar om 2 veckor så nu packar jag förfullt!

Egon ska eventuellt få sig en vän, köper kanske en till liten hund men en tik denna gång men ja kanske ska installera oss i vårat nya hem först!

Har kollat runt på soffor, köksbord och lite annat stuff och de ska bli så kul att få nått eget, komma hemifrån och starta ett eget liv på riktigt!
Lär jobba på ordentligt nu så jag har råd att köpa soffan jag såg, kostar egentligen 17 tusen men den är på rea samt så känner jag killen i butiken som säljer den så 10.000 skulle ja få den för så ja tror ja slår till! Hittat ett fint matsalsbord oxå och de var inte farligt dyrt så kanska att jag åker och köper det + soffbord här i veckan elr näst kommande vecka!

Åh de ska bli så kul! Funderar på om man eventuelt ska göra nått i köket oxå!? Ah what ever här ska donas med de mesta!

Fick även reda på att min älskade man åker till nya zeeland i januari på foto jobb, han ska plåtas för Dolce and Gabbana så han blir bort i 2 veckor! Får se om jag åker med honom dit.. Min fina dalakarl ska göra ett stort fotojobb :D

Anyway ja håller på packa nu så ja ska fortsätta samtidigt som ja glor p desperate housewifes !

Hörs!
puss och kram

japp nu vet ja!

Skrivet den: 2008-10-27 @ 15:55:07
Jag har bestämmt mig att jag ska plugga nu! Jag har ju alltid varit inne på polis och de ska ja plugga till men innan ja är klar med kompleteringen där så ska ja plugga till brandmann under tiden! En 2 årig utbildning på distans så ja kommer kunna jobba under tiden endå vilket jag i nuläget verkligen måste måste måste göra!!

Springer mellan köket och datorn nu, håller på o göra lunch och matlåda till ikväll eftersom ja ska jobba! Vädret är inge vidare så j e inte så pepp på o gå o jobba nu inte : / men men de behövs kan ja ju då lova!

Älsklingen min är hemma och donar, han har vart och jagat i över en vecka och de fick 6 älgar o några kalvar så nog finns de älgkött iaf :)

I veckan so vart samt helgen har ja jobbat iofs så va ja ute i lördags med några kompisar och ja hade verkligen jättekul! Jo ända tills dess att ja vaknade på morgonen innan ja skulle åka iväg o jobba.. Fy fan säger ja bara!! Jag har aldrig någonsin varit så fruktansvärt bakfull någonsin i hela mitt liv! De va verkligen hemskt :( Men ja bet ihop o försökte bli människa igen och sen åkte ja till jobbet..

Åker upp till gubben min på torsdag, vad jag saknat honom! Min lilla fredrik.. Ska mysa o ha oss hela helgen fast på lördag ska vi eventuellt till evertsberg på haloween fest! Ska nog bli trevligt!

Har föresten fått en lgh nu :D inflyttning den 1 december så nu ska de böra donas! En 3:A på skolgatan och bara gudarna vet hur skönt de ska bli :)

men men ska ta o slå en signal till min dalakarl..
 Åh Vad ja älskar den karln!!