mannen i mitt liv får bli rubriken denna kväll.

Skrivet den: 2010-06-25 @ 23:26:57
Sommaren är här på riktigt och värmen väller över oss och hur underbart är inte de!?
De har väl inte hänt så mycket att berätta om egentligen, min kusins student som vi han vara påi en timme kanske men eftersom både jag och Frederic älskar att åka bil sånjöt vi av omgivningendå vi mest körde på landsvägar och vi såg så många fina hus. Prutten satt snällt i bak och lekte med alla sinaleksaker och åt godis och frukt och drack juice för fulla muggar.

Sen har vi fått erbjudande omen ny lgh men dock bara en 3:A vilketvi har nu med. Enda fördelen är att det blir ett förstahands kontrakt.. Men jag trivs verkligen så bra här hemma att jag inte vill flytta så vi måste försöka styra till de här på bästa sätt.

Frederic är och jobbar och seven har ännu ett vägra sova projekt för sig men snart lär han väl somna. Jag borde oxå sova för tro mig seven vaknar vid halv 7 imorn bitti fastän han somnarså sent..

Men innan jag ska sova så måste jag få berätta hur vi firademidsommar.. Vi åt hela familjen en enkel men god lunch i centrum och vid kl 12 gick vi mot sätunaparken förriktigtmidsommar firande med live musik av ett väldigtfint gäng spelmän iförda folkdräkter.De dansades och stojades och hela parken var full av barn och vuxna. Och eftersom sevenär så bra på att tajma saker så somnade han precis innan vi var framme i sätuna så vi tittade lite jag och frederic innan vi gick hemåt.. När seven vaknat så packa vi in oss och åkte ner till nya sjudargårdsbadet och tog plats på den nya fina stranden.Imorgon ska vi spendera hela dan där.. Underbart!

Nu ska jag sova :)

so long suckers!
xx


Back off!

Skrivet den: 2010-06-10 @ 21:53:10
Jag vet mer än vad du tror och förstår med än vad du förstår så back off om du inte vill sabba nått! Jag vet verkligen inte hur jag ska få fram mitt budskap utan att förstöra något för risken finns.. Jag önska att det fanns lätta vägar till saker och ting och visst som jag alltid brukar säga att de blir inte svårare än vad man gör det till så kan de bli lite sura miner ii detta läge vilket jag helst vill undvika i omtanke av en annan individ som i de hela blir den enda drabbade.. Bara backa och inse fakta att de inte blir som du vill..

Men i fredags tog min lillebror studenten och jag var inte där! Fy skäms på mig men jag jobbade och behövdes verkligen där men hans mottagning var inte förens på söndagen så jag och my love åkte dit och åt jättegod smörgåstårta och sedan gräddtårta med choklad och jordgubb och självklart kaffe!

Som de två nötter vi är så glömde vi kameran hemma som vanligt så tyvärr har jag inga bilder därifrån :( Sen åkte vi till parken för att träffa den lille terroristen mer känd som seven.. En helt underbar pojk som jag älskar utav hela mitt hjärta!
Frederic skulle jobba på kvällen och kylan kom och tog över så vi åkte hem och satte oss i ett bad innan vi åkte o plockade upp linus och mats som följde med till kungsängen på lite festligheter..

Helgen gick som vanligt jättefort och den spenderades med jobb och lite annat.. Veckan började och nu var de dags för pruttis och komma hem till oss.. Älskar veckorna med seven dom e så underbara känns så tomt och tyst när han åker måndagen därefter.. Men för eller senare så lär det väl springa små knoddar här hela dagarna hela veckorna och hela månaderna och år fram till de flyger ut till eget näste.. Ja tanken är ju att seven ska få ett syskon men frågan är bara när!?!

Nämnde jag föresten att vi köpt en ny bil? En mörkblå metallic saab 9-3 med 200 hästar.. helt underbar jag älskar våran nya kärra :)

Jobb jobb jobb älskar mitt jobb men den 1 september byter jag jobb och jag ser fram emot de jättemycket. Ska försöka plugga distans om kvällarna och först tänkte jag polis men frederic tycker att det är en riskabel position jag sätter familjen i då så jag tänkte om lite och föskolelärare är faktiskt något jag absolut skulle kunna tänka mig bli.. Tråkigt bara att lönen är så kass.. Attans att ja inte har intresse för och läsa juridik och bli advokat eller nått och bli stenrik.. Men jag får nöja mig med att vara rik på kärlek!

All min kärlek går till min man och lille pruttis för det är de  två jag håller varmast om hjärtat.. De är min familj!
Dags att krypa i säng, pruttis sover och frederic jobbar.. jag jobbar låååång dag imorgon ända till stängning!

Vi får höras en annan dag!

so long suckers!!
xx