Vem är han!?

Skrivet den: 2009-05-21 @ 19:37:25
Vem är denna man på bilden??
när ja hittar han så ska vi gifta oss :D


jag älskar mitt jobb! ♥ ♥ ♥

Skrivet den: 2009-05-20 @ 23:02:44
Att behöva gå upp varje morgon vid kl 6 rör mig inte i ryggen och vet du varför? Jag verkligen avgudar mitt jobb!! Alla mina små dagisbarn gör mitt jobb till en underbar plats att vistas på så jag älskar att gå dit varje dag!
Att jobba mellan 7-17 kanske tycker jag inte är jobbigt alls tillskilnad från andra jobb jah haft där ja gruvar mig tills ja nästan hunnit bli gråhårig.. Att få komma in genom dörren och få en massa kramar av barnen gör de så härligt!

Jag skulle inte kunna tänka mig att sluta där av egen vilja utan fick jag bestämma så skulle ja jobba kvar där tills jag blir 100.. Nu är de tråkigt att ca 7 st paddagoger inom barnomsorgen från sigtuna kommun skall sägas upp just pga att de finns för få barn på dagis.. Jag vet iofs att jag har garanterat jobb en tid framåt men sen ska man ju aldrig vara för säker!

Men men till kvällens nyhet.. ja brännde nyss jordgubbarna på spisen!!!! Hur jävla klantig får jag vara egentligen? När jag väl satt kastrullen på spisen så sa jag til mig själv att inte glöma den och vad fan gör jag!? de hann inte äns gå 3 minuter och de var som bortblåst.. Undra ifall jag verkligen har så dåligt minne eller om de kanske är så att jag har mycket att tänka på så de blir som bort tryckt? Konstigt! De luktar bränt =/ usch!

Ne nu ska ja äta glass istället..

so long suckers!


You took me for granted..

Skrivet den: 2009-05-18 @ 00:49:32

Har du aldrig hört ordspråket never take someone for granted cuse you´ll gona lose the person you take for granted!

Jag har blivit tagen för givet allt förmånga gånger så jag har slutat räkna.. Och de här med att tas för givet finns i alla relationer oavsett om de är en relation till man, vän, mor eller far.. Någongång tas man för givet och även att man själv tar andra för givet..
Jag har tagits för givet jätte många gånger och tillslut blir man så trött just för att uppskattningen försvinner.. Att maten skall stå på bordet en viss tid eller att de alltid skall finnas rena kläder i gardroben var bara två utav många saker som jag togs förgivet att sköta.. Inte de där kan du vara snäll o ha middagen färdig när ja kommer hem? Eller kan du vara gullig och tvätta för jag hinner inte.. Sånt existerade aldrig för mig den senaste tiden och nej jag menar nu inte att jag blitt fel behandlad på ett elakt sätt utan utan vetskap börjar man som i mitt fall ta sin partner för givet.. De blir så bara och det är något man måste tänka på extra noga för tillslut blir de så tråkigt! För de första så kommer den som tar för givet att vänja sig med situationen och tycka att de är behagligt samtidigt som den andra personen som tas förgivet börjar tycka att de är jobbigt att tas för givet, att alltid ha pressen på sig att så här ska de vara osv.. Ah de kan hända att ja svamlar för mycket just nu men de jag vill ha sagt är att ta aldrig någon för givet för du kommer för elr senare förlora den personen..

Men iaf så har denna helg varit ok varken mer elr mindre! Lördagen vägde upp den dåliga fredagen så rakt av så äar helgen som sagt helt ok! Igår var jag ut med Maria och fia + en massa dröliga grabbar på corner och garage.. Några öl hann jag allt klämma i mig innan kvällen var slut och träffa simon gjorde jag med =) Finns väl kanske inte så mkt att berätta förutom att vi drack öl och sen gick jag hem och sov!
Nu sitter jag hemma efter en väldigt lugn söndag i sig förutom all tvätt och städ men jag kan faktiskt komma o tycka att det är rogivande och gå runt o fnula med o vika kläder te.x..
Var ut med egon på en promenad runt om norrbacka också med lite sällskap som var väldigt trevligt! hann prata om de ena och de andra om hur livet ser ut osv!

Jag har kommit på mig själv här nu på kvällningen om att ja funderar väldigt och jag vet inte riktigt vad jag håller på med, elr jag tror verkligen  inte jag gör något fel men samtidigt får jag vibbarna av att jag är ute på mycket hal is.. Men som den obrydda jag är så låter jag de vara och får se vad som händer med mitt liv..
Nu ska jag verkligen sova upp o jobba 7-22 imorgon!


so long suckers!



The worst night ever.. almost

Skrivet den: 2009-05-16 @ 14:13:20
Igår sög kvällen rätt hårt, elr i början var den bra och planerna var att gå hem till sandra föra lite för att kanske dra förbi kc med elli och sen vid 12 halv 1 åka till stan och träffa några människor men kvällen slutade med helt andra vändingar.. Vi satt hemma hos sandra och drack vin och öl och cider och snacka skit och lyssnade på musik och de var jätte trevligt.. Kvällen fortsatte och helt plötsligt var klockan 12.. sista tåget gick halv 1 tror jag så vi hann aldrig in till stan och verkligen inte till kc, sorry elli! Istället skickar en kompis ett sms om att han har fest och att de kommer och hämtar mig så ja böt snabbt om och åkte med dem.. De va ju en förlust i sig! Festinehavaren låg deckad i bilen och fetsen var slut.. Aja skitsamma ja åkte med dom ändå och vi tog några öl innan en viss person kom med bra jävla spydiga komentarer som fick de att börja brinna i skallen på mig så jag drog efter nån timme eller 2.. Hem kom jag iaf efter många om och men och kröp ner i sängen för att sova.. Meninte fan gick de o sova när jag var så arg på denna männska så ja glodde lite på datan och på tv.. Insåg att min blogg verkar sååååååååå interesant så de va ju bäst att kolla alla komentarer för jag kan inte riktigt sätta fingret på de men nått är de ju som gör min blogg så rolig för en viss männska, specielt de inlägg jag skrev för 2 år sedan lite drygt! Undra vaför!? knäppt men anyway be my guest and read!!

Nu ska jag käka upp min lunch och sen om ett litet strax ska ja över till grannen, får se om jag ska köra upp till sjukan elr inte men mat ska vi iaf laga!

hoppas detta inlägg var minst lika interesant som min gammla! Hoppas ni fick ut mycket om att läsa om mitt sååå händelserika liv!


so long suckers!

xx





haha jag ÄR omogen!

Skrivet den: 2009-05-15 @ 13:25:08
Tydligen enliggt någon är jag omogen! Haha but i dont care! kanske är jag rätt omogen av mig men jag vill inte va så mogen heller.. Att jag älskar teckande barnfilmer och rita i målarbok med barnen på dagis är de bästa!

Att va för mogen och seriös vid min ålder skulle vara katastrof tycker ja.. vafan lev livet som de kommer och ta allt med en nypa salt!
Den där anonyma vem de nu var och egentligen kan ja inte heller bry mig mindre har fått lite stuff om bakfoten.. Han elr hon tror att jag velat skaffa barn med typ alla som rört sig på gatan.. kalrt man vill ha barn men inte just nu kanske.. Sen att man vill ha sin pojkvän till sina framtida barn är väl rätt självklart!? Eller är de kanske inte de? För mig är de så iaf..

Att vilja ha barn med norrlandstönten som den personen fick de att låta var då inte nu.. han va snygg hade bra gener och vi älskade varran.. hade vi varit tillsammans livet ut så why not lixom? men nej aldrig i hela mitt liv har jag planerat ett barn med någon jag vart tillsammans med så läs igen och gör om din komentar tack!
Att jag lyckades bli med barn med viktor var en olyckshändelse så de barnet finns inte kvar så innan du komenterar igen så som sagt läs ordentligt!

Men skitsamma ja kan egentligen inte bry mig mindre!

Ikväll ska jag iväg till en kompis och grilla och dricka vin.. wiie =)

och nu ska jag till grannen en stund så fuck you!

hej och tack!

En underbar dag!

Skrivet den: 2009-05-12 @ 18:00:42
Livet känns lite lättare nu, kanske är de bara för denna stund just nu men ja får isåfall nöja mig med de! Jag älskar känslan när allt känns bra och man är glad och älskar allt runt om en som jag gör just nu! Saker klarnar upp för mig och jag börjar förstå mig på vissa saker nu vilket underlättar mitt hjärnarbete o så slipper ja tänka o gnöla så mkt så de går så pass långt så de luktar bränt!

Jag har jobbat som en tok de senaste 2 veckorna, dels för att jag bestämmt mig för att börja plugga igen, helst vill ja dra till norge och bo jobba o plugga men skulle även nöja mig med östersund! Att få komma bort från allt och bara köra min grej skulle va sweet..  Men anledning nr 2 till mitt tokjobbande är just för att slippa tänka på saker och ting som tynger mig och känns jobbigt.. Speciellt på de barn jag skulle ha tänkt föda men som slutade i andra saker tråkigt nog! Ska tillbaka till sjukan på fredag och kolla lite saker och hoppas de går bra!

Nu ska jag laga mat och vika ihop tvätten sen ska ja till grannen och färga hennes hår och ta ett glas vin :)
Men innan ja avslutar detta inlägg så ville jag bara berätta för min vän Ellinor coleman hur underbar hon är och hur fin hon vart i sin nya kropp och hårfärg!
Love baby! Slänger in en bild på henne oxå som jag stal från hennes dator, den var egentligen menad för hennes pojkvän eftersom bilden är lite halvt utmanande!




Ellinor coleman du är en sann vän du hjärtat!

you just live once, not twice!

Skrivet den: 2009-05-03 @ 22:37:28
Jag borde sova nu, ska upp jätte tidigt imorgon o jobba ett super pass mellan 7-22 men de är lugna puckar! Jag har ändå inte så värst mycket att göra ändå förutom the usual..

Idag har jag varit hemma och städat och sen gick jag och mötte Ac så gick vi och åt lite smått och drack en drink på higgins..
Vi gick sen hem till mig och lagade riktig mat och så lånade hon lite kläder innan hon åkte hem.. Jag passade då på att gå ut en prominix med egon och sen så kom fredrik hit en sväng och snackade lite, han åker till thailand imorgon och ska vara där och jobba i 4 eller 8 veckor så fick passa på och säga hej då!

äh nu skiter ja i de här..

so long suckers!

xx

Im here again!!

Skrivet den: 2009-05-03 @ 02:14:31
Efter en lång stunds vilande från bloggvärlden så är jag här igen. Har kännt att jag inte haft ork nog att skriva ett skit här eftersom så mycket har hänt!
Jag lider dagligen av att ha förlorat de jag värdsätter högst, elr i de här fallet satte nämligen de barn som växte inuti mig.. Jag älskade barnet så mycket så orden inte räcker till att beskriva de men nu är de dött, borta och finns helt enkelt inte mer!! =(
But a man told me once: Dont worry, life goes on!! De är fan mitt i prick de där, livet går vidare trotts svåra händelser och folk har sagt att ja kanske borde prata med om de men ja vill inte prata om de så du fråga inte äns! Jag bearbetar förlusten av mitt barn själv och ingen annan skulle kunna hjälpa mig eftersom de inte vet hur jag känner elr hur jag mår.. Dessa känslor är främmande för mig och jag vet inte riktigt hur jag skall bete mig eftersom jag inte kan hantera dem nog väl så de kan bli fel, ja säger fel saker och jag kan göra påhopp fast jag egentligen inte vill.. Sen ska ja ju inte påstå att jag har ett annat humör, alla mina hormoner från graviditeten sitter kvar och jag kan vända från glad till ledsen elr arg på en 5 öring men de kommer försvinna om ett tag.. Nått mer jag önskar är att jag skall kunna äta min favoritmat igen nämligen biff med bambuskott och champinjoner.. Jag kan inte äta de längre de smakar skit, beskt och äckligt fast egentligen så är de ju de allra godaste.. knäppa hormoner och skit som bara förstör!

Anyway så har jag precis kommit hem från ev sväng förbi corner där jag var med grannen samt lite polare.. Jag ska verkligen sova nu då jag är snortrött.. Fick skjuts hem av jokka så ja slapp gå iaf i den kyliga vårluften så här på kvällen!
Det har verkligen hänt massor men jag känner inte riktigt för att dela med mig av de just nu utan ska nog sova lite och gno ett tag över mina alla för många bekymmer!

so long suckers!!





och nej nej nej fråga inget för du får inte veta något om jag inte redan har sagt de till dig!