it´s so true!

Skrivet den: 2008-03-19 @ 16:34:36
"Everything in life is temporary, because everything changes. That's why it takes great courage to love, knowing it might end anytime but having the faith it will last forever."

Livet går upp och ned för varje dag som går!

Skrivet den: 2008-03-17 @ 10:26:48
Jag sitter hemma hos mamma nu, hälsar på här denna helg, kom i fredags och åker hem idag. Skulle igentligen till skolan o plugga lite på de sista men jag orkar verkligen inte! Skolan tar kål på mig.. Jag undrar hur jag ska klara de 2 sista månaderna som är kvar nu innan studenten!!? men ja de måste bara gå för de har jag bestämmt.

Jag pratade med gubben här oxå, han har flyttat nu och jag skulle kunna falla isär i 1000 bitar. Vi har inte gjort slut eller något utan han har bara fått ett nytt jobb med ca 6-7 tusen mer i månaden och kunde inte tacka nej.. Han befinner sig i boden och jag i sthlm!
Jag älskar honom så fruktansvärt mycket att orden inte räcker till men vad gör de, han finns ju inte här längre! Visst jag åker och hälsar på honom om helgerna men det är inte samma sak som när vi bodde båda här nere.. de är verkligen inte de!

Jag har en känsla i kroppen som jag inte vet hur jag ska tolka,beskriva eller vad jag ska göra med den.. vet nog inte äns vad den betyder! Men något är det och på ett eller ett annat sätt så ska jag lyckas att få reda på vad det är för något.

Men vad gjorde jag i helgen då? jo i fredags var jag bara hemma hos mamma och kollade på film, lördagen började vi med att åka till veterinären med ena katten som har gjort illa benet. Åkte hem och fixade oss i ordning för att hämta upp emma och åka ocg handla kläder i gränby.
Vi åkte hem till jimmie och fixade oss och förkrökade för att senare dra ut på krogen. Hade grymt kul och tack tjejer och killar för en mycket lyckad kväll!

ska kila iväg nu så vi hörs senare!

puss och kram

Helgutflykt!

Skrivet den: 2008-03-11 @ 17:54:02
Hej sverige =)

Jag har inte uppdaterat på ett tag men jag har haft mina skäl till de. 

Idag har jag inte gjort mycket, är sjukt trött och skulle gärna vilja sova nu men att gå och sova klockan halv 6 på kvällen är ingen hitt för då lär jag vakna vid 10 och kan inte sommna om.
Jag ska försöka hålla mig ifrån att sova nu om det går vill säga.

Jag var hos läkaren idag och det är ingen hitt att gå dit, inte för jag är rädd för sjukhus elr något sådant utan just för den husläkare jag har verkar vara lite waisted.. Hon är konstig tycker jag och ger inte ut den hjälp som man skulle behöva!
Fick mina provresultat ialf och vart remiterad till en neurolog som ska titta på mina fel.. Jippi! Här är man gjord av tid och pengar verkar de tro.. varför inte bara göra allt från början?

Pratade med mamma idag oxå, har inte pratat med henne på ett tag men eftersom min lillebror fyller år imorgon så ska vi alla ut och äta på någon restaurang i stan. mummsigt!

Jag pratade med ida här för ett litet tag sen, kanske att jag ska ta mig en helgutflykt och hälsa på henne snart! hoppas hoppas bilen är hel till de annars blir det tåg och jag hatar att åka tåg.. har blivit för bekväm för att sitta i ett tåg helt enkelt!

jag funderar på att sola lite nu sen så ska jag nog ducha och förhoppningsvis att klockan hunnit bli mer så jag kan få sova :) åhh länktar tills jag kan krypa mer i min nybäddade säng!

Vi får höras!!

puss och kram Amanda



                                                                               
 

Gråt dina tårar dom kommer endå torka!!

Skrivet den: 2008-03-10 @ 00:05:44
Jag tror jag vill falla isär.

Hmm men ja det ska väl lösa sig men tro mig det är hjärtskärande!

De värsta va nog när jag fick höra : - men jag har inte stängt boken än!!

Oh my god trodde att mitt hjärta skulle hoppa ut ur kroppen.. Det känndes som någon hoppade på det!

Tydligen är allt sanning nu men jag vet att mer än hälften är lögn, hur ska jag klara mig genom detta?

Just take me away from this wold for now and put me back later, pleace?

Love

Skrivet den: 2008-03-07 @ 14:16:53
                               image116


Beautiful!! I love you to so much!

Total pain!

Skrivet den: 2008-03-06 @ 19:12:30
Jag dör snart av smärtan, de gör såå ont! Tkr någon kan rädda mig från denna plågosamma smärta!! Häldre föder jag barn än har en sådan här brutal smärta, ja menar föder du barn får du något helt underbart för mödan men att sitta och ha en sådan värk som jag ha och inte få ett skit är inget kul!! Elr jo nått har jag ju fått av de, ont och betalat.. stupid total pain!! ppff inge kul idag och jag som hade planer på en party helg.. Nu går man få antibiotika istället så kanske ska låta ölen stå kvar i kylen.. Moorr ! Är inte på nå vidare humör idag så ja ska krypa ner i soffan med en varm kopp te och tycka synd om mig själv!

ha de gott!

puss och kram Amanda




                                                                                   
                                                                                

Eller ska jag kanske köra på den här metoden i helgen?

kanske kanske inte

Skrivet den: 2008-03-05 @ 00:27:04
kanske blir detta mitt nya hem redan i juni.. jag har inte bestämt mig än, dels måste jag veta om jag får jobbet jag sökt och dels måste jag få se hur allt kommer fungera med gubben min.. men visst jag tror jag tar det om jag får jobbet och får se hur allt löser sig, det är en erfarenhet för livet!!


   it might bee my new home


     

New zeeland

oh happy day!

Skrivet den: 2008-03-04 @ 21:35:53
Idag har det verkligen varit en kanondag! Från allra första stund när jag steg upp i morse vid klockan 6:00 så glänste solen in genom balkongdörren där jag stod och tittade ut över grantopparna. Men visst det var nog kallt ute idag för jag kände det på mig och visst hade jag rätt för det var -5 grader vid den tidpunkten på morgonen.

Idag kände jag mig för att göra mig lite mer fin än vad jag brukar göra mig på mårnarna (stavas!?) Eftersom jag är den mest morgontrötta människan på hela jorden så brukar jag aldrig orka att engagera mig i smink,kläder och dylikt men idag var dagen men stort D.. Jag fixade iordning mig lite extra. Extra menades med att jag drog på mig lite mer smink som bestod av foundaition,eyebrowfix,mascara och rouge.. satt upp håret bara utan att borsta det för det hade jag dock inte tid med.. Valde ett par svarta jeans,min rutiga tröja och vita skjorta som är en kombination. Till de ett par vita stövlar för en gång skull och min svarta kappa.. kände mig supernöjd med mig idag..
Åkte till skolan för en lektion senåkte jag till läkaren, gjorde blodprover och lite andra prover och ska tillbaka efter en vecka för resultat.
Efter att jag var klar hos läkaren så åkte jag anna och kela till sigtuna för en god pizza stund och en iskall öl på uteserveringen i solens sken! Undebart och and i could just say Oh happy day, oh happy day!!


Jag har även planerat minhelg in i det minsta och igentligen har jag ångest för de, dels för att jag ALDRIG brukar planera och om det händer så går allplanering åt helvet och du blir besviken. Men okej denna helg får gå ann att planera eftersom det redan är gjort.

Jag åker till min syster på fredag morgon, hon ska få färga mitt hår samt att jag ska klippa henne. Hälsa på mina små favoriter och fika. Gubben hämtar mig där vid 17:00 snåret och kör mig till uppsala.

jag åker hem till en tjejkompis och lagar en god middag samt dricker vin till maten. Vi börjar fixa oss efter det och sätter igång med att klämma i oss några av mina öl som jag fått från tyskland. Ringer taxi och åker in till stan för att gå vidare på krogen för att sedan hamna på någon efterfest. Åker sen hem och sover i uppsala.

På lördagen så blir det upp tidigt trotts en eventuell bakfylla, klockan tio avgår båten från grislehamn. Dricka, äta gott och inhanlda sprit på båten med alla de gammla vännerna som jag inte har umgåts med på ett tag.. Danne,jimmie,kg,matte,marcus osv och det ska bli kul.. På kvälen ska vi till sigtuna på inflyttningsfest hema hos sebbe och anna.. De har fått sig en jättefin 2 i sigtuna. Blir möjligtvis krogen efteråt eller nått och på söndagen så ska jag bara tycka synd om mig själv för jag är bakis :) Haha det låter som en kanon helg =)

Jag har ävenkollat upp lite närmare ang nya studier i australien men 100.000 för 9 månader är rätt mycket penagr för att endast läsa engelska och det behöver jag inte, visst jag behöver gramatiken men språket kan jag och det är inte värt 100.000 för gramatik. Visst så får jag nog penagar av pappa till de men är det värt de? Nej jag tror inte de! Jag åker nog ner för att enbart jobba, möjligtvis att jag vill plugga till polis där nere. En tanke som slog mig idag!! Vore mycket intressant!

Ne nu ska jag hopp i duschen. puss och kram


                      image111



Lucas och kevin = Kusiner
i ♥ you both of whole my heart


min nästa tatuering

Skrivet den: 2008-03-03 @ 20:48:28
jag satt och finulade på vad jag ska göra för tatuering här näst och det blir denna som jag har på bild här nedan! och sen blir det min fot/ben tatuerining skulle jag tro.. vet dock inte exakt hur den ska se ut men vilket motiv jag ska ha är klart!!

                                                                          image110

och jag vet att jag skrivit fel bloggadress på bilden, de ska stå amandawester.blogg men ja skitsamma!

nu ska jag hoppa in i duchen och se på en film och troligtvis ska jag sova efter det!

puss och kram

instruktionsbok hit tack!

Skrivet den: 2008-03-03 @ 08:07:38
Har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg nu på några dagar men jag har verkligen inte haft någon lust till att blogga. Det har för allra första gången verkligen kännts trist att blogga, att bara tänka, j amen nu fan ska jag blogga lite har fått mig att rysa.. Nej fy fan jag har inte haft någon lust men nu så är jag back on track igen =) Nu ska ni få några rader på vad som hänt i mitt liv under de dagar jag inte bloggat på!

Jag var ju dels ute på shoppingtur i torsdags och köpte lite kläder och jag vart mycket nöjd med mina köp. Jag är igentligen inte den som spenderar  2 lax på ett par byxor och 1000 kr på en t-shirt men för en gångs skull på många många år har jag verkligen lyxat till det lite extra för mig och spenderat mycket penningar på kläder.. Så glad och nöjd som man är så givetvis vill jag dela min glädje med er och lägger ut 2 fjuttiga bilder på mina nyinköpta kläder, pris och vilket märke det kommer ifrån och vad är det första man får höra!? Jo att jag skryter om mina pengar, att jag är en rik jävel!! Hör och häpna det högg i mig för jag är verken den som skryter eller lägger penningar på kläder i den prisklassen det nu vart.. Och en sak till, jag är inte rik!! Visst jag lever inte på existensminimum men inte fan kan jag kalla mig för rik.. Rik är du när du kan shoppa dagligen och verkligen strunta i att äns bry dig om prislappen.. När du kan köpa det där huset på några miljoner + lyx våningen i stan som du kanske bor i ca 1 gång per månad!! Ja du hör vem det är som är rik!!  Men men om det nu finns dom som störs sig på att jag nu skryter om mina kläder, skor, väskor och vad som ni nu tkr är drygt så har jag bara ett råd som ni bör följa!! LÄS INTE MIN BLOGG!!

Men för att spåna vidare på mina senaste dagar så åkte jag som sagt iväg i torsdags kväll, åkte till vilhelmina. Hem till gubbens föräldrar och hälsade på! Har inte vart där på säkert en månad så nu var det dags att hälsa på igen!
I lördags var jag,gubben,danne och jens i ume på skoter tävling! Nån snubbe från canada var där och gjorde nytt världsrekord i längdhopp med snöskoter och det var tufft att titta på, dom första hoppen. Han hoppade säkert 20 ggr innan han lyckades slå rekordet på 82 meter med sina 84 tror jag det var! Grymt gjort a honom!

Har även börjat lägga undan pengar till mina utlandsresor som kommer inom kort. Det blir några veckor i afrika, mexico,miami beach äm så länge och nu är det dags att spara!

Jag läste i en annan blogg för ett litet tag sen, att hon behövde en instuktionsbok på hur hon fungerade, och det är ta mig tusan exakt det jag behöver till mig själv! En instruktionsbok!! Hur fungerar jag? Nej fan jag vet nog inte det själv så har du möjligtvis en gammal instruktionsbok på hur jag fungerar? Langa hit den!!


tack för mig! puss och kram¨

Amanda