Torsdag!

Skrivet den: 2010-08-12 @ 12:46:22
Jobbade in eftermiddagen så jag kunnde åka hem tidigare vilket var jätte skönt för jag är såååå otroligt trött hela tiden! Men de ska nog gå över ska vi se!
Ringde min famor idag.. lilla gulliga famor som om bara några dagar fyller 90 år.. kan ni tänka er hela 90 bast och hon är pigg som en nötkärna.. Inte hade hon tid och ses över en fika på självaste födelsedagen för då påminner vi tydligen henne om hur gammal hon är.. Så hon åker iväg, fast mer elr mindre så är hon alltid borta.. springer på sina cirklar åker bussresor till irland eller åker ner till spanien osv osv.. gammal men pigg tant!
Nu ska jag iaf ringa mitt hjärtegryn Laina och se om vi ska fika lite och kanske äta nån lunch och sen blir det banken!
so long suckers!!
xx

misstycke hit och dit..

Skrivet den: 2010-08-10 @ 18:48:58
jag har tagit bort vissa inlägg pga av att det har funnit misstycke i innehåll + bild så för att försöka vara en snäll människa och respektera dess åsikter så tog jag bort de inläggen som sagt.. Sen hur jag skriver i min blogg avgör jag själv, kan du inte ta vad som står i min blogg som du själv väljer att gå in påå och läsa så gör de inte.. skriv inte blogg adressen och läs för guds skull inte..
Jag kommer inte sluta skriva om min familj som består av min älskade sambo och framtida man, ja vi ska gifta oss, hans 3 åriga son Seven och vårat kommande barn som jag bär i min mage! Och vad jag väljer att skriva, om de nu ska vara så att vi var på månen eller i affären skiter ja vilket i.. Min blogg jag skriver vad jag vill! Get it!?
Iallafall så var jag och frederic på mvc och pratade med en barnmorska som gav oss ett datum för bla nästa besök, beräknat födelse datum m.m.. Rätt onödigt besök enligt mig som varken röker eller dricker.. Men men nu ska jag ta tag i disken :)
so long suckers!
xx

God dag!

Skrivet den: 2010-08-06 @ 12:45:08
blev ju bara ett kort inlägg sist.. har lite mer än så att berätta skulle jag tro..
Dels har jag bytt jobb så nu jobbar jag för sigtuna hemvård och det är okej.. Bara ett ställe jag mellan landade på innan jag börjar i djurbutiken i höst..
Seven ska bli storebror.. Japp jag är med barn så vi får tillökning i familjen i mars och det ska bli jätte roligt! Frederic som pratat så mkt om barn och nu så blir de ett :)
jag har precis gått in i vecka 7 så nästa veckan ska vi till barnmorskan och sen ska vi beställa tid för vul :) spännande att få se lille biet som rör sig i min mage! myss <3
De som är mindre roligt är att det alltid ska finnas åtminstonde en människa som bara vill förstöra och de är så jävla ledsamt.. Ta dig i kragen och väx upp en gång för alla!
Comes around goes around.. säger man inte så!? oavsett om de är bra elr dåliga saker.. snäll får snäll tillbaka och dum får dum tillbaka.. de är så jag lär barnen och människan här ifråga är nog gammal för att förstå rätt och fel själv..
usch på dig!