Ggahhh !! Jag blir knäpp !

Skrivet den: 2007-07-18 @ 11:49:11
Hon den där kärringen, för i helvete vad jag är trött på henne! Hon klagar tamej fan på allt som inte passar henne! De är bara hon hon hon och åter hon hela jävla tiden!! Om du hyr en lgh eller ett hus och betalar full hyra ska du då inte äns få ha din mamma på besök?? De får då inte jag ha iaf! Ja kommer att få hybris snart :S

Men ska försöka bortse från de ett tag, tills krille kommer hem så ska han få höra så vi kan flytta fortast möjligt!

Ska väl säga grattis till Jerry som fyller 26 år idag!
Hoppas du får en fin födelsedag :D

Lär väl återkomma senare!
Kram Amanda

Well, you are the one, the one that lies close to me. Whispers "Hello I miss you qiet terribly"

 

Now there is no place else I could be but here in your arms

 

I like where you sleep, when you sleep, next to me. I like where you sleep... here


Alone in the dark!

Skrivet den: 2007-07-17 @ 22:02:02

Så sitter jag ännu en gång framför datan för att uppdatera er om vad som hänt!

Vi har ju flyttat som ni kanske vet, men ja vi ska flytta igen! Jag trivs inte här så snart blir det en flytt igen. Har ett hus på g som ligger i sigtuna på 165 kvm och jag hoppas verkligen att vi får de :)

Imorgon är det onsdag och det var planerat att ja,krille,marcus o merczan skulle åka till norge över en långhelg, alltså ons-sön men det verkar vara så att det blir inställt. Kanske åker jag och krille en weekend till italien elr något liknande! Imorgon kväll blir det ialf vilhelmina för att krile måste ivilket fall som helst hämta sitt pass om vi ska åka någon stans!

Vad har hänt som är värt att tala om.. hmm!! i fredags så hade saida grillfest så vi var där ett helt gäng och festade, det vart faktiskt otroligt lyckat :D. Krille hade dragit upp till norrland, han skulle på åselefestivalen med ett par kompisar och visst hade han de kul, full som attans och bara gud vet vad :P

inte mkt mer än så här har hänt under veckan : / så ja får återkomma :)

puss och kram och sov så gott !!


Det säga att man inte kan köpa lycka för pengar men när jag köpte dig så vart jag den lyckligaste flickan i världen!!



peggen


sommaren är kort, de mesta regnar bort !

Skrivet den: 2007-07-10 @ 12:44:16
Så går låten tohmas ledin sjunger och ta mej fasen så stämmer detta in perfekt denna s.k sommar!! Vart är sommaren? Det bara regnar och regnar, vattendropparna studsar mot fönsterrutan och jag känner verkligen hur trött och nere men blir pga vädret!

Men som man kan säga så pratar man om vädret när man inte har något att prata och berätta om men jag har ju massor så vi slutar och pratar om vädret nu :)
Jag har inte uppdaterat min blogg sen den 16 januari 2007 och mycket har faktiskt hänt under den tiden. Dels har min syster fyllt 20 år och fick en ny häst transport!
Redan i början av året så hände något som jag absolut inte skulle kunna tänka mig skulle hända men tyvärr så gjorde det. Jag kanske inte ska säga vad det är med tanke på andra men om jag kunde sända en tanke till honom så skulle jag bara vilja säga att vi inte är arga elr något kanske lite besvikna men vi saknar dig något gudomligt och skulle göra allt för att vrida tillbaka tiden! Vi saknar och älskar dig av hela våra hjärtan nu och för alltid oavsett vad!
Det går inte en dag utan att jag tänker på det inträffade och det finns en låt som stonesour spelar, jag tror de heter så och i vilket fall som helst så en utan deras låtar looking true window, looking true the gals and i dont know how much time has past som jag kopplar ihop med dig! Har fällt många tårar och fler kommer det bli!

Nu ser vi på lite soligare tider då jag har hunnit fylla 18 år och till och med skaffat mig körkort och så småningom så kommer bilen! Kör förtillfället min styvpappas bmw men inom kort så ska jag försöka köpa mig en Audi TT cab! På min födelsedag så gjorde jag absolut inte mer än att vara i mora och jag kollade lite på tv! Fick iofs en blomma på bud från familjen och det tackar jag för :)
Den 7 mars så åkte mamma och tommy till thiland i 3 veckor på semester elr som dom uttalade det hela en tidig bröloppsresa för de firade 10 års jubileum den 17 maj! Under tiden så var jag och mina syskon hemma! JObbade och gick i skolan. Mellan mig och Jimmie så är det slut då jag lämnade honom, det fungerade inte mellan oss längre. 2 år tillsammans med den killen räckte för mig och det var en lycklig tid i mitt liv och den får man tacka för! Mellan my och matte så är det faktiskt också slut, de var inne på sitt 4 år och det räckte för henne med så hon lämnade honom. Flyttade hem hon med så mamma fick hem 2 döttrar igen och en hund som my hade köpt ett tag innan hon flyttade hem. Lilla calima en schäffertik som nu tyvärr ät såld då hon inte gick ihop med våra 2 andra hundar som vi haft tidigare! Calima bor nu hos en kompis till mig och my, Emma heter hon och bor i knivsta så vi kan om vi vill hälsa på calle som hon kallas ofta!
Lillebror har fyllt 16 år, fick ett årguld kort på sats så han kan träna hur han vill! Han har även han gjort slut med sin tjej och fan det måste vara nått som gått, inte nog med att jag,my,basse har dumpat respektiva så har lillasyster också gjort det och 5 utav mina vänner! Hahaha komiskt!
 
Valborg 2007

Den absolut bästa dagen på detta år!!!

Dagen började med att jag hämtade my på jobbet i uppsala, sminkad och klar var jag men inte my så jag fixade till henne utomhus och fan vilket bra resultat jag fick fast det blåste :)
Åkte med bussen som gick vid 9 till grisslehamn och åkte en sväng över till Åland med eckerö linjen/båten. Det gungade påtok förmycket för mig för att kunna supa på båten så det vart endast 2 cider och en drink. Åt smörgåsbord med massor av god mat och dricka! Köpte med oss lite alkohol på taxfree´n och gick sedan i land vid klockan 3 på eftermiddagen. Åket med bussen tillbaka till uppsala och gick hem till mattias, mys x och trots det så är dom vänner. Vi grilade elr ja alla andra grillade förutom jag som åt på mc donalds då jag inte tycker om korv :P
Jag my och Elli drog därifrån vid kanske 9 på kvällen och gick ner på stan i uppsala, kollade runt lite och hälade på lite folk som man träffade på! Klockan närmade sig 10:00 så vi ställde oss i kö till krogen då det skulle bli mkt folk ute så passa vi på att vara i tid! Vi kom in och beställde säkert in 4 drinkar på en gång vardera då det var happy houer i endast 10 minuter till när vi kom in. Happy hour = Halva priset i baren!! WWeiiee :D
Kvällen flöt på med en massa drinkar,sprit och öl. Självklart så förekom en hel del dans också så fötterna ömmande lite på kvällen. Runt 3 tiden på kvällen så kom det fram en trevligt norrläning till oss vid vårat bord, han satte sig på en stol och pressenterade sig som samuel och strax efterhonom kom en annan väldigt snygg norrläning som presenterade sig som kristoffer. Och herre jävlar det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Vi pratade lite och han frågade om jag ville följa med honom hem och på den vägen är det. Nu är vi tillsammans sen 3 månader tillbaka och har flyttat ihop i ett hus i sigtuna men de kommer vi till snart!
Han körde hem mig dagen efter men han inte stanna då han och hans kära kusin samuel och en vän till dom vid namn jesper hade 72 mil hem, ja som du fattar så bodde vi ju inte nässgårds utan han var bosatt i vilhelmina. Världens ände med andra ord :P Haha!

Valborg är slut och det har hunnit gå 3 månader! En utav hästarna är sålda, lilla elwira bor på ekerö nu. Köpte oss en ny dam, ett hollenskt sto på 10 år, brunskäck och otroligt ömtålig och rädd så här gäller det att ta det hela sakta men säkert! Peggen finns kvar och går o skrotar i hagen, min lillasyster har börjat rida honom och det går bra!
Så mycket mer med hästarna har inte hänt så det ämnet lämmnar vi!

Deb 20 maj så drog systra och jag utomland, tunisien vart det och tro mig jag har aldrig haft så jävla kul i hela mitt 18 åriga liv. Vi var ute och fetsade varje dag hela veckan vi var borta! Och många kommer nog tycka att de är ju meningslöst att supa bort semestern men min semester som jag betalde var verkligen värd varenda krona fast jag söp en hel del. Tror jag och systra min spenderade nästan 5000-6000 på drinkar,öl,cider m.m!
men jag måste erkänna att jag hade hemlängtan i slutet av veckan,inte hem till mamma utan till min kära pojkvän som väntade på mig!
Söndagen den 27 maj var det hemresa och jag såg verkligen fram mot den men tror du inte sas helvetet strejkar!!?? Jag trodde jag skulle smälla av när de sa att sas hadde strejk i 3 veckor och det kan ta upp till de innan ni tyvärr får komma hem! Men lyckligtvis så ordnade de upp det så bra att vi fick flyga hem redan 2 dagar senare! Och i dagens läge så ångrar jag mig att jag längtatde hem, skulle ge vadsom helst för att få åka tillbaka och visserligen så gör vi det i höst!

Oj! Har vi redan kommit till dagsläget!
Jaha ja ockej då kör vi igång med det också och nu jävlar håll i er :P
haha!
3 månader har gått sen jag och kristoffer fann varrandra! Han sa upp sig från sitt jobb i blajkengruvan och sökte sig jobb i sthlm! Han fick jobb direkt och han flyttade ner. Nu bor vi ihop i ett hus i sigtuna där jag hjälper en tjej i stallet och med hennes hästar. Jag tar hand och rider en 3 årig irlänsk import på 168 cm mkh, en jättetrevlig häst och sedan så har vi en anglo som jag rider,tränar,sköter om och allt vad man nu gör! Hon är 6 år och väldigt stor! Hela 187 cm i mkh. Hon har vart skadad och stått som konvalicent i 2 år så man kan nte räkna med henne som en 6 åring utan som en 4 åring!
Utöver de 2 så tar jag även hand om 3 st minishettisar som jag dock inte rider då dom är på tok för små! Utan sköter om dom!
Kristoffer jobbar och jag har rätt så tråkigt för tillfället, jag ska iofs köpa en hund snart men måste först lägga ut pengar på en bil så jag kan ta mig någon stans då jag bor på landet!
Vi har pratat lite löst om barn och han vill ha barn men har inte riktigt bestämms när än! Men snart så lär det väll dyka upp en liten wester :D
Detta kan uppfattas som tidigt, hela våran relation då vi bor ihop och börjat planera barn redan på 3 månader, men som sagt så kommer inte barnet förens om ett tag och varför inte boihop och gör allt ni vill tillsammans sålänge allt fungerar!? Jag tar för mig och lyssnar på mitt hjärta om vad jag tycker,tänker och känner! Känner att krille är mitt allt, nr 1 för mig och varför då inte passa på!?
haha! Det är väl kanske det jag har att dela med mig av just nu men jag ska hålla er uppdaterade om mitt liv ; )

Ha det bra så länge så hörs vi!
Kramar Amanda

Försök inte ändra på mig! Vill du inte ha mig som jag är så är det inte mig du vill ha!!