Damn!

Skrivet den: 2008-07-29 @ 10:35:10
Min blogg har legat nere i en evighet känns de som! Den har vartit trasig elr vad man nu säger! De har seriöst inte gått och posta några inlägg alls! Om detta nu syns så ska ja uppdatera er massor ikväll med bilder osv för ja måste åka o jobba nu! =)


puss o kram

En nattlig bekännelse!

Skrivet den: 2008-07-09 @ 02:31:54
Japp jag kan inte sova som ni kanske märker! Klockan är 12 över 2 och jag sieet uppe. Kom hem för en stund sen då jag mötte V här utanför för att ta en cigg och åka en sväng med bilen! Pratade lite skit och sen så fick ja se hans nya lägenhet! Den var verkligen jättefin, inte alls som jag trodde att den skulle vara.. Man får ju alltid en egen bild av saker och ting men detta var inte som jag hade föreställt mig!

Undra om jag kan sova snart, jag borde sova verkligen då ja ska jobba imorgon som vanligt men ja de lär vi väl märka när jag stänger av datorn och lägger mig tillrätta i min mysiga säng :P

Jag har så tråkigt! Jag vill kunna sova men icke.. Och de är just min nattliga bekännelse.. Jag kan inte sova fast jag vart uppe med tuppen imorse samt att jag jobbat hela dagen och kvällen då jag inte var hemma förens vid 21:00.

Ne nu ska jag sussa!! Eller åtminstonde försöka igen.. puss och kram och god natt!


i miss you so much! i love the sound from your breth, i love to see when you sleep, i love to be close to you and feel the smell of your parfyme!  I just love to be close to you and i hate that you are away from me..

i will love you until deth put us apart!!




I höst drar jag på min välförtjänta semester!

Skrivet den: 2008-07-07 @ 18:07:57
Nu har jag kollat resor och jag har bestämmt mig! I höst drar jag till denna underbara plats på semester! Tar kanske med sis eller någon!!  Åker även till canada med F då han bjöd med mig! Great! Ska bli så kul...


      


                                                                                                  

































De regnar! Ovanligt..

Skrivet den: 2008-07-07 @ 11:32:26
Min enda lediga dag och det regnar ute, ovanligt? nej fasiken inte för nu regnar det hela tiden tycker jag!
Vad hittar man på en dag som denna när det regnar?  Tittar på film och tycker synd om sig själv för att de regnar när man e ledig eller tycker att livet är underbart när de regnar på den enda lediga dagen och går ut för att hoppa i vatten pölarna! Haha, hoppa i vatten pölar låter rätt kul men jag tror de blir film.. Åker till V och kollar på film då han oxå är ledig idag så varför inte göra sällis?

Systra min prata just med B som har stallet, vi har nog blivit blåsta på en stallplats så humöret är nog inte på topp och de är nog dags att se sig efter en ny stall plats =/ vilka människor de finns! Men är jag förvånad? Nix för det finns folk till allt tråkigt nog!

Jag har tänkt att gå ut på en promenix med egon snart så då ska ja försöka böka på honom sitt täcke då det regnar ute men jag vet inte om de fortfarande är för stort.. de var grymt stort sisst jag testade de på honom men dock så var de ett tag sen!

jag ska även bada min lilla honny bunny idag då han är smutsig som attans och ser ut som en gatuhund från ryssland så belive me de behövs !  =) Jag vet någon som kommer bli jävligt pisst of :p


Så vad kan man uppdatera med annars då? Att jag jobbat som vanligt och inte alls har nått liv förutom de liv jag har på jobbet med mina arbetskompisar? Hehe..

Iofs så var kusin vitamin här med sin pojkvän i fredags till lördagen då de ville ha skjuts till arlanda på lördags eftermiddagen eftersom de små jävlarna drog till turkiet.. inte alls avis! Här i sverige är ju allt så underbart när himmelen är blå solen skiner temperaturen närmar sig 30 + grader, fåglarna kvittrar och brisar drar in från havet och solnedgångarna är otroligt vackra... Or not! Istället så får vi i sverige nöja oss med en grå himmel, regn blåst inga fåglar och kyla! Inag härliga brisar från havet och en solnedgång som inte är värd att prata om!! Har vi tur så kan vi få en fin solnedgång med lite rosa elr gult på himmelen men inte mer än så!

De där lät neggativt men de är lite så de är här i sverige! Typiskt svenskt...

nu ska ja dricka kaffe röka och gå ut med egon!

puss och kram

the best now and for ever!

Skrivet den: 2008-07-06 @ 23:35:40






 













Min bara min!!

Skrivet den: 2008-07-06 @ 21:29:09

cute thing =)

Skrivet den: 2008-07-02 @ 00:38:56
japp så är kvällen kommen och jag har som vanligt jobbat hela dagen.. Kom ifrån jobbet vid 9 ikväll och åkte med michelle till brunos och solade lite.. man får ju inte så värst mycket till bränna av att stå inne o jobba hela dagarna långa =/

Jag jobbar imorgon med men ska sticka iväg en snabbis til läkaren emn kommer tillbaka.. Torsdag har jag ledigt för jag ska iväg med Egon så han får sin vaccinations spruta och efter det vet jag inte vad jag ska göra.. hade planer på att åka o köpa några nya jeans men vette katten om plånboken till låter de då jag har sjukt mkt räkningar denna månad för att vara mig!

De finns saker som stannar kvar och de finns saker som försvinner.. Dessa ord har stannat kvar och bosatt sig i mitt huvud medans resten har försvunnit.. allt jag har kvar är ett par ord som jag inte äns vet om de är menade till 110%.. kanske sas de bara från tomma intet för att bara sägas!? Men men de va lite gulligt sagt iaf!!

nu ska ja sova!

puss och kram