Clean :)

Skrivet den: 2009-07-21 @ 19:38:44
Mätt och belåten nästan de är vad jag är denna kväll den 21 juli 19:25 2009.. Enda anledningen till att ja bara är nästan helt belåten är just för att ja glömde mitt förbannade gym kort i viktors bil igår och jag kan inte gå o träna.. Vistt ja kör armhävningar och sit up´s och lite annat skit men de är inte samma sak ja ville verkligen gå o träna idag ja är så pepp påt men icket för viktor han ska jobba över till bara gudarna vet när.. suck!

Men iallfall så har jag ätit ärtsoppa till middag med massor av senap och de va gott så de så.. fast ja kan ju hålla med somliga om att de inte alls låter gott but give it a try it´s delicious ;)

ja har gått upp i vikt, jag måste träna viktor kom hem nu!! Fast ja e inte fet men de har dykt upp lite pluffs på magen som inte har vart där förut och jag vill inte ha en pluffsig mage utan en fit och vältränad fin mage.. :D Viktor skicka nyss ett sms, han stressar så mkt på jobbet nu för o hinna klart så han börjar blöda näsblod.. Great!

Men annars då.. Var ett tag sen jag skrev men de beror på att jag har haft mycket att göra + att ja inte orkar ta ut aggriationer elr hur de nu stavas på massa människor i min blogg, de är rätt meningslöst egentligen men bara för att vi pratar om de så måste ja få spotta lite över en viss herre jag känner som är väldigt falsk och genomskinlig fast de roliga är ju att han inte vet om de själv.. Jag är en rätt bra människoläsare.. faktiskt sen om jag valt att blunda många ggr är en annan femma men så iaf så genomskåda jag denna man rätt fort och han fortsätter i samma äckliga stil fast han borde byta taktik.. Men men skit samma..

Jag kom hem från jobbet vid halv 5 kanske och var ut med egon i dryga timmen och sen släppte jag han i hundgården så han fick springa lite.. Han blev galet smutsig så de va bara att dyka ner i badet när han kom hem och nu har ja klippt han lite oxå så han är ren och fin :)

Jag har en crush fast ja la ner den lika fort som jag insåg de.. de är inte värt de och jag vägrar ge mig in i något jag inte skulle klara av.. alltså ja skulle inte klara av all svek och alla lögner de kastar ur sig de allt för härliga männen som finns på våran jord!

Men nu ska jag göra 100 sit ups och 100 armhävningar och köra lite fria vikter för att sen ut o springa lite :)

so long fuckers!!

xx




Ser ut som nån kräkts upp gårdagens middag.. yuammi!!

sug

Skrivet den: 2009-07-18 @ 03:32:00
De suger de gick inte god natt o sov gott och bort med allt ja inte tycker om och alla skitsnakckar gubbar och alla som inte passar mig! Ja vill spy på er!!


hej då äckliga människor...



so long suckers

xx

Alkohol eller inte..

Skrivet den: 2009-07-17 @ 14:01:21
jag´har nog precis insett att jag dricker på tok för mycket, eller egentligen kanske de inte är så mycket om man jämnför med andra människor eller typ alkolister.. Men de har blivit mycket nu, varje torsdag fredag och lördag sen i vintras och de är mycket.. Alltid bryggan torsdag eftersom de är kareoke sen så blir de corner fredag och lördag eventuellt att man klmänner in garage eller kanske blå men intag av alkohol är de ju i rätt stora mängder! Nu menar jag inte att ja är så snorfull att ja inte kan gå utan ja menar mer så att man är lite lätt salongsberusad, alltså varken nykter eller ful utan mitt imellan..

Tror de är slut på de fasornerna man hållit på med ett tag nu fram över, går inte att dricka öl jämnt.. Nu ska ja hålla mig nykter ett tag framöver! Och dessutom låta pengarna flöda på vettigare saker än alkohol..

Och bara om ni vill veta så va ja ute i sätuna parken med några polare i både ons och torsdags och drack öl och snacka skit gungade lite på nån knäpp gunga.. I onsdags så kom vi inte hem förens vid 4 på morgonen och då sov verre och pawe hos mig eftersom det är så mycket lättare att gå 30 sek hem till mig än att sitta på en buss i 17 år..

Ocj juste höll nästan på att glöma, de var ju torsdag igår så vad gör man inte ännat än drar en sväng förbi bryggan och hör på kareoken? Oh yes i was there again... Hmmm..

Men idag då? jo jag ska jobba och sen ska vi tydligen till garage och nej jag ska inte dricka en droppe av vare sig det är öl vin sprit cider eller what so fuckin ever.. inte ett skit!
Och imorgon då? Jo då ska vi ut till patrik han ska ha fest hemma på gården så de ska bli trevligt men jag ska köra eftersom jag slutat dricka.. sweet, ska bara se hur länge jag kan hålla mitt löfte om att vara alkoholfri :) Börjar nästan låta som en alkohlist men så är inte fallet utan mer att jag har en förkärlek till öl, tycker de är sååå gott men absolut inte de att ja inte kan va utan för de kan ja!


jobbet kallar!

so long suckers

xx

Svin influensan och röntgen..

Skrivet den: 2009-07-14 @ 23:28:11
Fick mig en redig tankeställare idag när mamma ringde, hon sa att ja va tvungen o gå till läkaren o kolla mina blodvärden och prover hit o dit för att ja kanske har fått svin influensan.. Haha ja satt där på tåget på väg in till jobbet och fundera hur hon kunde veta att de va svinkopper ja hade fått eftersom jag hostat i 2 veckor nu.. men ah som ja senare fattade så va de ju inte svinkoppor hon mena utan svin influensan..
Men den exicterar väl bara i mexico? Tydligen sa de att den finns i sverige oxå..

Men nu ska vi inte ta i så vi skiter på oss.. fine att ja har gått med feber över en vecka och hostat blod i 2 veckor, okej där tog ja i så ja sket på mig.. ne men ja har hostat i 2 veckor och vid vissa tillfällen så hostar ja blod speciellt om nätterna då ja vaknar med blodstänk på lakanet.. Men ingen svininfluensa här inte..  nej nej!!  Fast jag borde kanske gå till läkaren ändå o bara kolla för ja har galet ont i lungorna samt svårt att andas men lite så här var de förra gången ja hade lunginflamation.. kanske en ny sådan som härjar!?

Men förutom svin hit o dit så vill ja verkligen ut på nya äventyr nu, ja och sandra ville åka till gotland men insåg att de x antal tusen de går åt finns inte som nu mitten av månaden, möjligtvis i slutet av månaden men då föreslog hon en roadtrip till ängelholm till hennes syster men ja vi får se hur de slutar..

Kom ni håg att ja prata om mina fötter föröut med alla mina tant knölar? Som med finare ord heter Hallux valgus, ja ska till löwet nu och röntga dom så jag förhoppningsvis får de jävlarna bortopererade snart... =)

Men men nu är ja mega mätt efter en sen middag då jag nyss är hemkommen från jobbet och så ska ja dricka upp mitt  teé innan jag ska diska duscha och sen sussa.. jag är skit trött!!

so long suckers!!

xx



bad feeling...

Skrivet den: 2009-07-12 @ 17:49:46
Känner ni igen känslan av oro och inständhet.. När de känns som att man är instängd i sitt eget hjärta!? Jag har den där dumma kännslan i kroppen som gör att ja får ont i magen, men vet egentligen inte varför.. Mycket som snurrar i huvudet de är de men vem har inte de.. jag borde inte ens klaga jag har allt ja kan tänka mig.. nästan iaf! Ja menar vilken 20 åring har gått från noll till 100 helt själv? Visst pappa din tar fram kreditkortet och köper dig en flott våning på söder men då är de inget du ådstakommit själv o kan va stolt över.. Jag har min lägenhet, ett förstahands kontrakt en hund att bo med 2 jobb underbara vänner som ja skulle kunna ge mycket för..

Tyvärr måste man ju solla lite bland vnskaps kretsen ibland när man inser hur mkt skit de finns och de har jag gjort men alltså ja ska inte klaga..

Men the bad feeling then? Vad kommer den ifrån egentligen? ja vill bara skrika jättehögt och sen gråta lite så man kan släppa lite på den spända dåliga känslan som ligger o gror inom mig..

Jag brukar va glad, eller jag är alltid glad men just nu denna sekund känns de tungt.. Man får väl ha såna tillfällen va? Då allt är piss och skit och hej vad ja inte vill va med längre.. De är inte ofta ja har sånna här moments men just nu har ja de..

tänk att få bosätta sig i en kåta uppe i lappland helt själv!? Mysigt.. ett tag iaf :)

jävla helvets skit va arg ja blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skjut mig i huvudet!


so long suckers
xx

less.

Skrivet den: 2009-07-12 @ 14:50:09
Ibland blir man bara så less på fan de ena efter de andra.. Undrar vad de är för fel på folk egentligen..

Men ändå igår vart de en jävla kväll.. har ingen aning ifall ja skrev nått i förra inlägget om min lilla fest här hemma i fredas som var helt ok men massa människor.. var vi en 20 st iaf så va de bra och festen va skitkul och de röjdes o så.. sen skan ni lista ut själva hur den fortsatte när polisen helt plötsligt knacka på dörrn.. jävla snygg den ena av dem va.. me want ;)

anyway igår va vi på blå och så träffa ja min favorit krille som va ner för att han ska hämta sin stulna bil i polen.. shit vad jag saknat den människan! Tråkigt att han va tvungen o åka direkt! Men de kommer väl fler tåg!

Kvällen fortsatte mot märsta där vi va på corner, garage och kc.. hör o häpna kc!? Vad har hänt med mig? Jag hatar kc verkligen men lik förbannat va ja där o dansade som ett jävla svin och drack öl som ett oxå.. shit va mitt kort brann i baren! Kvällen sluta oxå som den gjorde vilket vi inte ens ska nämna så punkt.

klockan 9 ringde angelica o sa att hon va utanför o skulle lämna hunden, japp ja hade ju glömt att ja skulle va hundvakt en vecka för en kort stund o fatta inte mkt först men sen så.. Upp o hoppa och ja duscha lite gjorde ja o lite annat.. minns fan inte vad ja gjort men ner på centrum va ja o handlade lite så de vart köttfärssås med ris eftersom ja glömde köpa spaghetti men de vart gott.. nu sitter ja här o ska ut o gå med doggsen istället..

so long suckers!!

xx



knäppa ideér..

Skrivet den: 2009-07-08 @ 14:10:28
ja ska jobba idag.. men om ett litet strax ska ja fara iväg.. Igår badade egon, han verkligen badade och han simmade och plaskade hur mycket som helst men sen senare frös han lite så då åkte vi hem.. Ja va i vattnet till knäna men inte längre, av någon anledning så tycker ja de är för blött o kallt o bada och hela den där proceduren med av me kläder på me badkläder känna på vattnet frya hoppa i o man fryser ihjäl upp ur vattnet o de är skitkallt du blir sandig och du kan inte dra på dig kläderna för du har 13 kg sand på dig från barnfamiljen brevid... måste ja fortsätta? ja tycker ehlt enkelt inte om att bada.. elr iofs har ja lite dubbelmoral där eftersom utomlands badar ja all the time, gör inget annat än badar fast inte hemma i sverige.. Konstigt de där.. ja har allt lite knäppa ideér!! =)

En till knäpp idé jag har fått är att ja nu har börjat mitt nya äventyr på att ja hmm.. vågar inte ens berätta de men ja vet inte om ja lyckas men man kan ju alltid hoppas.. de är mitt område de här om man säger så för ja e bara så jävla bäst på den här sortens äventyr så maybee..

Ja vill ja vill ja vill.. och ja bestämde mig redan från början att ja ska fixa de här på de ena elr de andra sättet.. mitt förra äventyr i samma generé lyckades ja med och ja kom exakt dit ja ville, varken mer elr mindre så varför skulle ja inte lyckas med detta? Kanske kan de bero på motparten av vad äventyret gå ut på.. kanske är de en alltför bra människa.. om de nu finns bra människor..!? De skulle va slutet för detta äventyr, en för godhjärtad människa.. haha shit va ja låter grym o jävlig men att va snäll är ingen merit har ja fått lära mig en gång i tiden samt att smärta är bara vekhet som lämnar kroppen och de som inte dödar härdar och man har på de viset lärt sig något nytt oavsett om de är nått dåligt elr bra!

Ne nu blir de till och käka för sen ska ja jobba lite tänkte ja så ja kan få in lite cash.. funderar på en skön utlandsresa med my litle sunshine sandra karlsson :D me love you honey och vi ska åka.. ju förr dessto bättre!!


so long suckers!!

xx





ja må va knäpp och konstig och ibland kan ja uppfattas som bitchig och dömma andra allt för fort men de stämmer inte riktigt...  Men bort med allt äckel för här kommer äkta kärlek!
Jag och syster och cindy!

Bad update.. sorry!

Skrivet den: 2009-07-07 @ 16:13:25
har inte skrivit på evigheter verkligen men har inte haft tiden riktigt samt att de inte funnits så mkt energi och vilja.. har kännts väldigt tråkigt att skriva ner min vardag hir o dit fast nu sitter ja här med nya andetag och ny info om mitt inte alltför patetiska liv..

De har ju somsagt blitt väldigt mycket jobb för min del men nu har jag semester från dagiset så ja jobbar endast inne i stan nu 2 veckor innan ja ska tillbaka så jag kommer in i min vardagliga rutin med 2 jobb..

Jag har nästan renoverat klart.. Köket är ju målat, de första jag gjorde, vitt med grafitgråa skåpluckor, sovrummet vart mörkbrunt och så har ja införskaffat mig en ny säng och lite krimskrams..

Hallen vart helt vit förutom en grå fondväg med lite svarta bald o annat smått o gott samt att vardagsrummet vart en svart fondvägg med guld/silvriga typ medaljonger elr något i den stilen.. dock inte helt klar där eftersom ja velar så förbannat om färgen på väggarna.. Ljus grå elr vit? Vad tycker du?

Sen så.. Jag har umgåtts med lite vänner, vart ute och svirat samt så har jag tagit på mig en till hund.. fast bara för en vecka då angelica ska iväg nånstans.. Vad mer finns att berätta?

Jo att ja är galet trött på hur folk kan bete sig och att ja inte blir så jäkla förvånad längre.. Människan är de hemskaste djure som finns på denna jord, de bara är så! Men se de från den ljusa sidan att man lär sig vilka man kan lite på och vilka man inte ens ska ge en smula åt.. Ja tror ja börjar lära mig.. har sållat lite bland allt skit nu!

Sen bara för att lixom så måste ja nästan säga att de så kallade hundtricket fungerar och nu är de inte ja som går ut o raggar med hund utan någon helt annan! Haha...

so long suckers!

xx





de här ni är bland de bästa!