Gravid

Skrivet den: 2007-11-26 @ 17:09:16
Så sitter man framför denna dator återigen, fast iofs så var det några dagar sen sist! Åkte till Vilhilmina redan i torsdags med gubben min och denna helg har vart otroligt rolig. Har dock inte festat till de nått eller jo vi var hos Daniel och Anna på fredag kvällen men för min del vart det 1½ cider.. Men vi var ut och åkte skoter och jisses va höll på och flyga av flera gånger men kul var det! Hämtade en bil som krille nyköpt, visserligen en skrotbil som han ska plocka delar till sin brorsas bil , mercedes 250! På väg upp till heligfjäll där vi hämtade bilen så hittade vi en hund, en unghund av rasen jämthund! Han var så söt :D Stannade och ropade på honom och man såg genast att den där hunden är van vid människor för han vart så glad när vi ropade på honom. Han hoppade in i bilen så vi åkte och lämnade han hos Paul som i sin tur ringde ägaren som kom och hämtade honom. Han hade rymt kvällen innan där så den lille hade vart ute på flykt hela natten.. stackars liten!
Var även förbi till Jenny och Peter för att lämna en värmefläkt och då berättade jenny att hon fått en till katt! Trevligt tyckte vi men de hela var igentligen så att hon var katt vakt åt den bara då tjejen som ägde honom vaknade en natt av att e sparkade till i magen och åkte till läkaren morgonen därpå.. Och gissa på vad!? Hon var gravid i 8 månaden utan att vetat om de!!! :-O Jisses Amalia! Tycker att det borde synas på magen osv men icket..Inte denna gång på denna 18 åriga tjej från Åsele iaf..
Krille och jag har vart och tittat på ett hus nu, elr ja inte en hel visning utan lite smått av det.. Ligge ri meselefors och var mycket stort och fint, med inglasad verranda med öppen spis.. Mysigt
Får se om vi lägger bud på de, ska kolla omkring lite först..
Nej nu ska jag iväg till stallet! Ses på ett tag!


Finns det något finare än att vara gravid? Frågar du mej så är svaret nej! De är så vacket :)






Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback